Юноши на Ливърпул блестят за отборите си

Димитър Каракостадинов @dimitar990.blog.bg 26 мар 2014 11:39
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
1659
  Джордан Айби и Конър Коуди, които са дадени под наем съответно в Бирмингам и Шефилд Юнайден, вкараха важни голове за победите на своите отбори в междинния кръг в Англия. 
Младото крило откри резултата в полза на Бирмингам срещу Милуол като гостите от Бирмингам победиха с 3:2 своя съперник. По този начин 18-годишното крило започва отлично своя период на преостъпване в отбора от Чемпиъншип като по рано през кампанията направи и дебют за Ливърпул като влезе резерва срещу Арсенал при побеата с 5:1.
По впечатляващо е представянето на младият халф Конър Коуди, който като преостъпен в Шефилд Юнайтед, трупа опит и в най-стария турнир на Англия, а именно купата на футболната асоциация като за отбора от Шефилд предстои полуфинал срещу Хъл Сити. Във снощния двубой срещу Кроули Таун, Коуди вкара и двата гола при победата с 2:0 на Шефилд Юнайтед. 
 По този начин и двамата дадоха заявка за място в мърсисайдския отбор следващия сезон. Шанса на двамата се увеличава и поради факта, че вероятността Ливърпул да играят в Шампионска лига е почти 100 процентова. И по този начин двамата скаузъри ще дадат широчината на отбора, от която червените се нуждаят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари