Две невръстни деца изгоряха при пожар

Огънят лумнал в къща в русенското село Караманово
17 фев 2009 18:50,
50

Две деца изгоряха във вторник при пожар в къща в русенското село Караманово.

В кирпичената къща е имало три деца, но едното - 8-годишно момче, е избягало.

То разказва, че е отворило печка на твърдо гориво, от нея е паднала жар и запалила къщата.

В помещението са останали другите две деца - на 1 година и 7 месеца и на 2 години и 9 месеца.

33-годишната им майка не била вкъщи...


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия деца не са животни, а са хора - като нас. Като мене и като тебе. И ти можеше да си на тяхно място и да изгориш като тях и просто да те няма. А това че родителите им са животни е отделен въпрос. Не ставаш родител просто като си "хвърлиш семето". Родител ставаш когато отгледаш и възпиташ детето, причината за което си ти. Малко въпрос на цивилизация, малко въпрос на култура...И да, *** са хора като нас ако не си забелязал. Само че ние българите понякога сме по-големи *** и от *** да знайш!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
edin преди 15 години
какво ревеш бе бездомник?
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докато малките мангасарчета са горели живи, ***, водещи се техни родители са били дявол знае къде (най-вероятно да крадат), а третото ***, достатъчно голямо, за да изнесе малките (защото къщата не е вестник, да изгори за секунди), е предпочело да драсне и да ги зареже, въпреки че е можело да грабне поне едното.Имате ли нужда от друго доказателство, че *** са не хора, а ***?
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За неразбралите все още - става дума не за деца, а за чавета, т.е. малки на ***. Следователно два бъдещи крадливи и мързеливи *** по-малко. Не че ще има особена полза - тия животни, т.нар. техни "родители" ще снесат други, за да лапат помощи.15 - не усещаш ли, че само ти в тоя форум си толкова заблудена, че да смяташ мангалитe за хора? Ти въобще жив *** някога виждала ли си? Да - все ще ми е едно какъв лекар ще ме лекува, ако се разболея - защото е почти сигурно, че ще е Българин, ако не, то ще е арменец, турчин, евреин, което е все тая - ти за колко ***-лекари си чувала, освен за Чирков?
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ei taka misljat i zapadnoeuropeicite za bg. galko za decata naistina.
24
0
 
0
 
! Отговори
vjn преди 15 години
Не мога да повярвам на очите си! Тази картина не е от България,а от Мозамбик!!!!!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
Гаврил Хлътев преди 15 години
Добра новина....Дай Бове ,повеке такива,всеки ден....
22
0
 
0
 
! Отговори
abe... преди 15 години
Deca sa bre...deca. Towa 4e problemut w BG e komplexen, ne zna4i 4e trqbwa da stawame xenophobi, be! da gorqt politicite, ne decata
21
0
 
0
 
! Отговори
tritio преди 15 години
kato 4eta s kva strv se hvarlqte sre6tu horata 6toto bili *** ,turci ili neznam kvi.a slu4aino ne se li zamislqte 4e tva predi vsi4ko e tragedia.ako te ne sa hora spored vas,to vie hora li ste kato se darjite taka.izglejda tezi 20god.na prehod varnaha nqkoi 4ak vav lednikovata era.vsi4ki sa hora samo 4e nqkoi uspqvat da se prevarnat v goveda ....
20
0
 
0
 
! Отговори
Влади преди 15 години
Аман от кучезащитници и такива кисели сливи като номер15 - кофти е, когато имаш поглед върху живота като на книжен плъх, още по-зле е ,когато получаваш пари да се правиш на милозлив.Отвратен съм от такива, които са готови да защитават правата на престъпниците и ***, но не и на жертвите и на свестните хора!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
jalko za decata,no poglednete na klipa v kakav vid sa horata-tova e BG
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe vie ludi li ste-tova sa deca-DECA-bez zna4enie rom ili balgarin.potresena sym ot nqkoi izkazvaniq
17
0
 
0
 
! Отговори
poij преди 15 години
a meje6e na sfalt da stanat
16
0
 
0
 
! Отговори
даниел преди 15 години
евала на хора с будна гражданска съвест,като 13.а на такивакато 15,*** подлаги,мястото им е в пещта
15
0
 
0
 
! Отговори
Българка преди 15 години
Начинът по който говорите, говори за ВАС самия. По гнусно исказване не бях чувала. Жалко, че превърнахме България в Абсурдистан и то благодарение на хора, които мислят, като ВАС. Хитлер е ликвидиран преди 60 години , немислите ли???????? Ако незнаете седнете и прочетете някоа голяма тухла най - напред по етика и морал и после по история. От къде да знаем дали ние сме с чисти Български корени, ако изпитвате затруднение по въпроса намерете някой компетентен да го разшифрова! Когато отидете на болница интересувате ли се лекярят който ви лекува какъв е по народност??????????????? Тъжно ми е за децата, нека са от ромски произход, всяко дете има право на ЗДРАВЕ< ОБРАЗИВАНИЕ И ЗАКРИЛА, това е мотото на Уницеф или незнаете какво значи това?????? Но не организацията е важна а това какви сме ние. И ако някой се пита кога ще се оправи БЪлгария, аз смятам , че " няма да е в мандата на БОГ" заради хора, които мислят като ВАС. МОИТЕ "АДМИРАЦИИ и АПЛАУДИ"!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не бъдете бездушни *** ,все пак са деца и *** да са какво от това трагедия е...
13
0
 
0
 
! Отговори
Сигoтyри Haкуpа преди 15 години
Оттървахме се от две ***, които след 12 години щяха да започнат да се размножават и да наплодят още 20-ина най-малко. И ние щяхме да ги издържаме, или щяха да намалят пенсиите на родителите ни, за да има за майчински на ***. Жалко само, че и третото не е изгоряло.P.S. Уважаеми *** от dnеs.bg, зная, че сте любители на рязaните , но това не е причина да ми триете поста :)))
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе какво питате къде е била майка им? Защо не попитате къде е бил баща им? Майката не може да се справи с всичко.Много ви е лесно да я обвинявате.Защо не обвините бащата където го няма и ги е оставил сигурно.Тя майката не може ги гледа всяка секунда.И тя си има живот.И направо се спуках от смях че някои обвиняват държавата.Вие само държавата знаете да плюете но правите ли нещо за да се промени тази държава? НЕ! Децата са виновни задето пипат където не им е работата.Може и да ги раждат ромите ей така за социални но не е така винаги.Просто си им е в кръвта да се множат като зайци.
11
0
 
0
 
! Отговори
kobra111 преди 15 години
dami gospoda parvo tesa hora , moje dae sigani ili kakvoto ida e, tuka vinata ne ena roditelite vinata e na darjavata, tazi video gledat miliyardi hora ne samo vie koeto jiveete vav bulgariya, naistina e jalko bilisa mnigo malki detsata, predi da nauchat jivota otivat na drugata strana ,jalko ,jalko..............
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** работа , тя сега нея е яд затуй че децата й са изгоря ли а за това че парите които е получава от тях няма да ги взема повече и ще трчбва да прави нови касички.*** мислят по този начин за децата защото те правят това за което им се плаща , като имаш мн деца ще получаваш и много помощи , после кат порасне малко ай пускаш го на пазара да краде чанти до 18 годишна възраст докат него хваща закона .След 18 години да прави каквото ще и се захваща с по големи кражби.Това е то *** раждат престъпници с които полицията несе занимава.