15 г. затвор за зверското убийство в Тръстиково

"Искам да се поправя", прошепна убиецът, който 16 пъти намушка 18-годишния Светлан Стоянов
29 апр 2009 16:00, Екип на Dnes.bg
67

Варненският окръжен съд осъди на 14 години и 11 месеца затвор 19-годишния Мартин Радев от село Тръстиково за жестокото убийство на 18-годишния Светлан Стоянов.

Подсъдимият се призна за виновен и това му донесе присъда под минимума.

Зверското убийсто стана на 22 ноември 2008 година в село Тръстиково.

Убитият младеж е бил намушкан 16 пъти с нож, след като е причакан от нападателя си.

Днес убиецът изрази съжаление и изказа съболезнования на семейството на Светлан.

"Искам това да свърши по-бързо и да се поправя", допълни той.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 14 години
Извинявам се за допуснатите грешки в правописа ми,но в яда си не съм погледнал какво съм написал!Прав си 24-този Осман да излезе от анонимност да го видим колко е смел!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
убиецът се е самозащитавал
25
0
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 14 години
Ей...Осман ли си паша ли си !!??Такива като теб също трябва да гният в Българските затвори!И такива като теб нямат място в нашата държава!Ка може така да говориш за убитото момче??И да ти кажа-истинския Българин и славянин пише на кирилица а латиницата е за такива резани като теб!!Марш там където си роден и не хулу жертвите на насилието!Може пък в затвора да си станете гаджета с този проклет убиец!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ей *** смрадлив не си мисли че си толкоз анонимен м***мицата ти ***
23
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 14 години
Един български *** заклал друг!!Голама работа!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
И З Р О Д УБИЕЦ - ДО ЖИВОТ!
21
0
 
0
 
! Отговори
Съдебна система преди 14 години
Абе човек, защо пак трябва политиката да се намесва тук?? И защо говориш глупости. Белене и Ловеч, не бяха затвори, а ЛАГЕРИ. И не само присъдата е важна в едно дело, а и престъплението. Там вкарваха за далеч по-малки престъпления от това да заколиш зверски човек!! В много държави има демокрация, но присъдите за подобно престъпление са ДОЖИВОТ. И не системите са лошите и неработещи, а хората. Защото и комунизма и демокрацията са много хубави, като замисъл, но на практика хората са тези, които скапват всичко.
20
0
 
0
 
! Отговори
dafiii преди 14 години
kakvi 15 godini,do jivot ili da go ubiqt i geno
19
0
 
0
 
! Отговори
stamat преди 14 години
до 16.на тебе ти е калпава главата бе.чух,че в лудниците вече раздават лап топи с терапевтична цел....дядо ми е бил в белене *** червен *** да ти го тура в у....а изкопана.
18
0
 
0
 
! Отговори
леле преди 14 години
май 90% от форумците творили тука са за върховен съдя и нагоре :D :D леле колко зли и дребни хора има... то не са разстрели то не са лагери.... ДА ВИ ВИДИ ДАРВИН ЩЕ СИ ИЗХВЪРЛИ ТЕОРИЯТА ЗА ЕВОЛЮЦИЯТА НА ***
17
0
 
0
 
! Отговори
Ед преди 14 години
Абе хора ! Депутатите как обясняват и си мият ръцете за некадърноста си с думите Съдебната ни система не работи и т.н. ... А Очевадно е, че Съда работи на база работата на тези Депутати.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Kaкво сте заревали бе нямало съдебна система.Лагерите в Белене и Ловеч били нечовешки.Нали искахте демокрация и човешки права ето ви ги.Убийците крадците и насилниците имат права а жертвите задължения.Комунизма ви беше крив сега демокрацията и тя калпава.Оказа се че калпав е народа и за такъв народ трябва комунизъм ама който не може да целува ръка наведен ще лиже г..ъз на колене.Айде честито
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
жалко , трябваше присъдата да е доживтен без право на замяна....
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Тея малки келеменца УМИШЛЕНО ходят с ножки по 12 см острието, уж неможел ода засегнеш важен отган или да убиеш човек... Е може ида не може, явно тоя е повярвал и за това 16 пъти...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
16 удара или 90 удара с нож - целта е недвусмислена- смърт. Ако е случайност, убиецът ще размисли на втория, третия или четвъртия удар... Доживотна присъда за този убиец и за убийците на Мартин Борилски. Това е справедливото наказание.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ако разследващите са кадърни да събират доказателства можеше да лежи доживот.Моля всички бандити да си признаят,за по-леки престъпления има и орден "Стара планина"!
11
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Еми да,човешкият живот в България не е безценен,сега този ще излежи присъдата и след 14 години с нови сили ще вилнее и убива,ама така е нямаме съдебна система,която да функционира правилно,делата се точат по 232112 години сякаш има хиляди заподозряни.....абе порнография.
10
0
 
0
 
! Отговори
Коба преди 14 години
и след 14 години ще излезе един напълно антисоциален елемент. Просто трябва да го разстрелят и да се приключва! Дано дойде по-читава власт някой ден и да се направи референдум за смъртното наказание!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Не знам тази съдийка как ще спи тази нощ, но знам че греха й заслужава убиство на всичките й деца
8
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
по-бързо и да се поправя - te ste te popraviat vsiaka vecher na nara