Кървав Спасовден с 16 жертви край Ямбол

Ужасяващите разкази на очевидците за трагичния инцидент пред Dnes.bg
28 май 2009 13:45, Екип на Dnes.bg
139


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ядосан преди 14 години
Чудят се какви по-големи пътни данъци и ГО да сложат. Уж мноооого загрижени за безопасността на колите.Към товарните превозвачи изискванията са още по-строги. Освен дебелите данъци ги карат да оборудват с какви ли не екстри камионите. Пак уж от голяма загриженост за сигурността.А за автобуси, дето превозват хора, може как да е. Трийсе годишни таралясници от супермарките Чавдар и Икарус.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
A ti , umnija i obrazovanija , bi li mi prevel kakvo e tova KLASKON ?
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Za6to vav Balgarija poslednite godini golemite ne6tastija sas masovi gertvi stavat vinagi po golemite praznizi !?!......diskotekata Solo , diskotekata sas dezata ..izgorelija vlak ..dnes Spasovden...ne mi se misli za tova kolko hora ni mrazjat nas ,balgarite...
15
0
 
0
 
! Отговори
junior преди 14 години
KLASKON SE PI6E S O.........
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Сутринта когато разбрах бях потресен и какво ли още не. Но сега ми идат някои мисли след първоначалния шок от информацията. За конспирации не ми се и мисли. Винаги големите трагедии от този род през последните 10 години стават по празници. Защо? Защо морги се движат по пътищата ни. Защо буса не е направил маневрата си в ниската част? Как е минал технически преглед? Ще се търси ли отговорност от този който е дал подписа си? Редно ли е по жегите дори изправен бус да се движи на оживени места, при все без климатик в жегата...може тя да е фактор разсейваща шофьора. Докога ще има самоубийци по пътя изпреварващи по проходите в насрещното, до ри при хубав път? Защо не се прави преглед на бусовете преди всеки курс с хора, още повече отива на събор? Може спокойно да се преглежда за изправност преди всеки курс както самолетите. И най-важното. Не чух никъде в клипа и в материалите нищо за клаксун!!! Този професионален шофьор с 25г стаж ако беше натиснал една бибитка, жертвите можеха и да са нула!!! Коментари или някой да ме допълни моля ви. Със сигурност изпускам много неща. Мир на душите на жертвите и съболезнования на близките им.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ужасна трагадия,мир на праха на жертвите :(
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
МИР на прахта им! Съболезнования на близките им! Подкрепям всички мнения, които са против тия морги да се движат по пътищата ни! Тези подобия на автобус, трябва да се дадат на вторични суровини! Към собствениците на подобни машини: господа, направете си равносметка, една такава машина колко нафта гори, и коло пари отиват за ремонта й!? Аз още се чудя как хората се качват в такова нещо!!! Оправете ни пътищата господа народни представители, плащаме данъци, а колите ни са разбити, СРАМОТА!! Още веднъж съболезнования към близките на загиналите в тази трагедия!
11
0
 
0
 
! Отговори
Tanq преди 14 години
"Светли християнски празници"- колко ли сме грешни? Бог определено не е българин. Изпитвам ужас когато се зададе някакъв празник.Истинска,българска трагедия. Отново. Няма нужда от виновни - хората ги НЯМА!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ужасна трагедия, мир на праха на загиналите
9
0
 
0
 
! Отговори
Р. преди 14 години
Стига сте повтаряли за тази измислена "война по пътищата" !!!Има само абсолютна и престъпна безотговорност на държавните служители към решаване на проблемите по пътищата.За последните 10-15 години абсолщтно никой нищо не е свършил за подобряване на състоянието на пътната ни мрежа. Само се търсят виновни сред нас: пили били, бързо карали, нямали култура на движението и т.н. изтъркани шаблони.Не сме ни най-малко по-различни от където и да е в Западна Европа. Францизите, например са с пъти по-зле от нас, но там такива изцепки просто не могат да се получат.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Лека им пръст на загиналитеТрагедия..........Ужас
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
За какъв гърмеж говорят тия хора??? Едният каза сякаш бомба беше???? Не търся конспирации, но само от едно нанадолнище да изпотрепят толкова много хора, без да имат възможност да избягат навреме?....
6
0
 
0
 
! Отговори
pacito81 преди 14 години
ЗАщо още се движат тези сатри автобуси по нащите пътища само на този въпрос искъм да ми отговорят господата от парламента??!!!Иначе жалко за хората лека им пръст да почиват във МИР :(
5
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 14 години
И милост за живите! Как може такива морги да са в движение!!! Как може всеки да си затваря очите за войната по пътищата!
4
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Да почиват в мир.. А виновниците да си го получат люто!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Nямам думи ;(
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ужасна трагедия, мир на прахта на загиналите :(
1
0
 
0
 
! Отговори
ТонеФ преди 14 години
Нямам думи ...