За Доган новоизлюпените политици били лабораторни продукти

Поредно включване от лидера на ДПС
28 юни 2009 18:27, Екип на Dnes.bg
217

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ey Bilgari o6e ot tazi ve4er trigvat ekskurziantite s pilni avtobusi :D tva e istinata koeto si vijdam s o4ite si naaredeni edna sled druga avtobusi s Bg registraciya .... za tva ne sedete po kri4mite pa elate ayde na kap. andreevo da zatvorite pitya :D ....eyy atakaciii kide ste bre bolni ...?
55
0
 
1
 
! Отговори
ISPERI преди 14 години
Do No= 47 "DEAN".....ABE ISPERIHSKI *** I MUHLJO I TI I TI SI BIL MNOGO PROZORLIV BE.....NEGRAMOTNIK I ***, MAZEN *** SI.....
54
0
 
1
 
! Отговори
DA TI S..ERA V USTAT преди 14 години
DOKOGA STE GO TARPIAT TOSI ...KLOZETEN PRODUKT ,DA HULI I PLUE PO BALGARIA.NIAMALI SAD ZA TOZI TURSKI-GLAVOREZ-VUNIASHT POMIAR-OLIGOFRENKOLKOTO POVE4E PLUE ,KRADE I LAGE,TOLKOVA POVE4E GO DAVAT I REKLAMA MU PRAVIAT.PUUU DA E..BA MAMKA IM POMIARSKA
53
0
 
1
 
! Отговори
ISPERIH преди 14 години
SATELITNATA PARTIYA E "LIDER.....
52
0
 
1
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Последните избори показаха, че ДПС успешно прелива гласове в своите вече подопечни партии РЗС, ЛИДЕР и НДСВ. Благодарение на тях, влиянието на Доган не само няма да намалее, но дори ще се увеличи в следващото правителство. Единственият начин да спрем тази грандиозна заплаха е да гласуваме масово за единствената партия, която от самото си създаване се бори срещу ДПС- партия АТАКА. Само българските националисти са способни да изкоренят завинаги бацила ДПС от България.
51
0
 
1
 
! Отговори
POMIATA преди 14 години
I NOVI DREHI DA OBLE4ETURSKATA-POMIA PAK SI MIRIWEZIGANI I TURZI SI MIRIWAT PO ROGDENIE NA POMIASAMO NA ASFALT TOGAVA STE SPRAT DA VUNIAT GADOVETE RESANI
50
0
 
1
 
! Отговори
26 преди 14 години
Това е по-конструктивно. Напълно невъзможно е да не смениш никого, но ние знаем, че новият сменя всички, което е показателно за целите. Сещам се само за един единствен управник, който не смени никого - настоящият министър на образованието. Той го направи, за да използва съществуващото статукво за неясно какви цели (макар и да се досещам за очевидните). Та, когато видиш кого са подменили и защо, както и кой е новият и как е стигнал до поста си, ще станат ясни и целите (макар отсега да са).
49
0
 
1
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Доган се готви да управлява задкулисно чрез други партии.Скандалната откровеност на Сокола провокира в мен два основни а:Първият е, кога един политически лидер, би предизвикал по този начин политическото си самоубийство, освен ако не е напълно убеден, че властта му ще се запази и за в бъдеще, но под друга форма? Вторият е: Може ли един престъпник публично да заяви, че е такъв, освен ако не е напълно убеден, че няма кой да потърси отговорност за делата му?И на двата а отговорите са едни и същи, а именно - ДПС се надява да продължи да управлява страната ни, но прикрито, чрез преливане на гласове към сателитните й партии и създадените от нея - така, както го направи на изборите за европарламент.
48
0
 
1
 
! Отговори
ТО преди 14 години
Този човек няма ли наистина други дрехи ? Или има , ама всичките са едни и същи.И защо така подозрително завалва думите? Придобил е говорен дефект , боли го зъб или се е напил(отново)?П.П: За какви новоизлюпени политици говори , като всичките са едни и същи от 20 годнини насам . П.П.П: И все пак ще гласувам за кой да е "новоизлюпен политик" ,но не и за олигарха Доган.
47
0
 
1
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Гласувайте по родните си места, който има възможност да го направи. Много е важно. Ама много
46
0
 
1
 
! Отговори
VAN NA TURZITE преди 14 години
Доган E PLOD NA REZANA-PIANSKA-POVRASHTNIA I 4..KIAOT USTATA MU LAHA UHANIE NA KLOSET
45
0
 
1
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Веднага след предстоящите избори едно национално отговорно правителство трябва незабавно да арестува Ахмед Доган и да го обвини в държавна измяна. Нарушени са важни членове от Конституцията, според които никой в България не може да претендира, че управлява държавата, освен суверенът - българският народ. Никой не може да отнема и властта на парламента и да омаловажава неговите решения. До ефективния арест на Доган неговото скривалище в Бояна трябва да бъде денонощно обградено от онези, които наистина искат да спасят демокрацията в България. Само по този активен начин ще докажем, че Българската държава все още съществува и че тя наистина е наша, а не на Доган, на бившия цар или на внуците на Тодор Живков, които вече съвсем открито се облизват и разчитат на всеобщата летаргия и невежество.
44
0
 
1
 
! Отговори
gost преди 14 години
А ти сигурно много се къпеш,постояно ходите с жълто отзад полунасрани
43
0
 
1
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Tова, че конците на българската държава се дърпат от престъпната групировка на Доган, подкрепяна от тайните служби на Анкара, се знае доста отдавна и то, благодарение на партия АТАКА и на малкото останали патриотични медии като вестник "Атака" и телевизия СКАТ.Нашата недорасла интелигенция явно усети полъха на спускащия се над главата й анадолски ятаган, който ще реже наред, без да подбира жертвите, съобразно ъгъла на досегашните им навеждания пред новите османски нашественици. Чалнатият Яне чак сега запищя срещу Доганизацията и все още не усеща с мъничкото си мозъче, че става дума не за една личност, а за огромна приливна вълна на чужди завоеватели, която помита всичко пред себе си - български медии, българска история, езика и културата ни, българската държава!
42
0
 
1
 
! Отговори
атакист преди 14 години
Иван Костов пък се престори на библейски пророк, който пръв прозрял пагубната роля на депесарския Франкенщайн в историята на България. Сякаш беше вчера обаче, когато същият този Ваньо Драгалевски подтичваше като палаш (куче-гонче - б.р.) край вожда на потурнаците и, подучван от него, беше готов да запали България, за да нахрани болезнените си амбиции за абсолютна власт и купища пари. Бойко Борисов, който също се нареди пред Стената на плача по повод наглостта на Доган, само преди няколко месеца твърдеше, че това е най-готиния политик в България и тайно намигаше на дръндарския *** с неизречени намеци за бъдеща политическа далавера.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя се хвали 4е е ...богат , умен , богат , богат ..летяща 4иния ... и т.н .ама...сигурно ве4е е влязал в интересите на някои хора...и скоро .. о4аквам изненада... / най вероятно ще го издухат... или друго там / ???.
40
0
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 14 години
Разбирам мисълта ти, обаче хайде кажи, как да дойдеш навласт и да не смениш никой? Че в момента навсякъде са назначени парашутисти и предани хора, как с тях да се управлява
39
0
 
1
 
! Отговори
Бахур преди 14 години
Доган е прав. Ако в тази държава някой дърпа повече конци, това е той. Работя с доста богати хора. Всичките гравитират около ДПС. Аз също. И ще е така, докато ми е угодно. После ще се насоча около този, който е силния. В смисъл - винагитрябва да се прибират пари. Защото пазарът не те пита в коя партия си, а колко вадиш. Патриотизмът е за масите, за пролетариата. Интересът е водещ за водачите. Всеки си прави избора. Аз моят съм го направил. Ръководен от интереса, разбира се.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тоя пак ли си отвори мръсната уста,да се се*а в нея.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аре стига писахте за тоз плъх бе...аман вече от него. Разбрахме го всички що за *** е - на 5ти всеки с личната карта пред урните и глас за БГ партия ( изключае БСП) Тва е.