За едно кебапче и за една бира – не се продавайте!

Сблъсъци между полиция и роми при разрушаването на бараки в Бургас
8 сеп 2009 15:25, Екип на Dnes.bg
574

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


574
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
455
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
435 - всяка година за "интеграцията" (тоест издръжката) на тия животни, които отказват да работят отиват между 800 000 000 и 1 000 000 000 лева - това знаеш ли го? Откъде са дошли тия пари, ако не от данъците на белите хора, които си спукват зaдниците от работа? Пенсионерите, които са изградили тая държава са подложени на геноцид с нищожни пенсии, деца с увреждания изнемогват, щото нямало пари в бюджета, а здрави и прави *** отказват да работят и живеят на гърбът на държавата !!!
454
0
 
0
 
! Отговори
Ромче с лимонче преди 14 години
Абе аз ако си вдигна барака в някоя градинка в София дали няма да ми я съборят ?И отидете във филиповци да видите как се вдигат за по месец незаконни постройки. пред очите на всички, е разбирасе общинарите не знаят нищо.А явно и доста добре се справят след като не плащат данъци, такси и сметки защото над всяка барака има сателитна чиния и почти пред всяка има някой голф или опел... за шофьорските книжките нямам идея как са ги взели след като са неграмотни.
453
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Пети път го гледам - мед ми капе на сърцето като слушам как гнусните *** хъхрят почти нечленоразделно !!! Браво на полицията, кметът да бъде удостоен с орден !!!
452
0
 
0
 
! Отговори
tuzar преди 14 години
ГРАЖДАНИ!! да направим както в Италия и Унгария. Тотална изолация и да им отнемем гражданството- да нямат право на глас!! не може *** който краде, убива, пътува гратис във трамваи,автобуси и влакове, не си плаща данъците и др. подобни, да иска да ме управлява !! НА ВОЙНА С *** В БЪЛГАРИЯ!!
451
0
 
0
 
! Отговори
pffff преди 14 години
БРАВО на общината !а колкото до кебапчетата ... тази година са вземали по 50 лева на глас ! и това са искани пари от лидерите им !
450
0
 
0
 
! Отговори
до 423 преди 14 години
Най-сетне, един да види нещо по-далеч от носа си. Точно за това става въпрос, че тези, които си плащат всички данъци, по една или друга причина, изглеждаме като балъци в очите на тея дето се правят на тарикати. А дали те са *** или българи, все тая. Ама в тоя случай, крадеца вика дръжте крадеца. И не моите виждания са плоски, ами на вас вие по-лесно да намерите изкупителна жертва, за да не ви мъчи съвестта.
449
0
 
0
 
! Отговори
tuzar преди 14 години
само така!! браво на полицията!! всичко незаконно - да бъде смачкано!! тези *** като са в "бялата" Европа така ли се държат? искахме да ги ограмотим - не приемат - по им било хубаво да откраднат, държавата им направи къщи-мезонети (докато ние плащащите си данъците и консумативите българи, живеем в "панелки")- те ги унищожиха- вкараха коне, каруци, изгорипа за подпалки паркета, избучиха ел.инсталацията и продадоха кабелите и т.н. А някой неправителствени организации ги защитават.
448
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано някой я знае песничката.Виждам,че имаш голямо желание да я слушаш.Единствено мога да ти дам идея да попиташ в dnes.bg,ако имат тел за контакт.УСПЕХ!
447
0
 
0
 
! Отговори
ivanko75 преди 14 години
Не те знам колко честно си плащош данъците,но ако е така ти и всички ние балъци ли сме!?Ние можем да плащаме ток,вода,наем,а те Не!Така ли?Държавен служител съм и няма как да укривам данъци.А ти сигурно имаш какво да укриваш или го укриват работодателите ти.Ами ако всички сме така тогава какво правим?Не става въпрос само изолиран случай при ***(защото е масово явление),а за всички които живеят на гърба на държавата.Така,че не ставай смешен стези плоски виждания.
446
0
 
0
 
! Отговори
d. преди 14 години
Сериозно питам за песента, за *** *** съм съгласна, ама все пак...песничка? :)
445
0
 
0
 
! Отговори
12358 преди 14 години
Какво има толкова за разбиране на проблема? *** са си направили незаконните катуни на места, където след узаконяване само парцелите ще струват скъпо. а ако се уредят с общинско жилище в голям град също ще са на далавера, защото след определен срок ще получат разрешение за закупуване! Тази практика Защо не си вдигнат незаконни къщички в някое запустяващо село? Защото там лесно ще могат да ги узаконят но имотите им няма да струват нищо!!!Толкова ли е трудно да се каже в прав текст?
444
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
еи тия *** са довели баба ми,която е работила цял живот до тази малка пенсия,заради помощите ,които са им давани за да се плодят.
443
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
песента се казва-*** ***
442
0
 
0
 
! Отговори
d. преди 14 години
Някой има ли представа как се казва тази песничка, която върви за фон на клипчето? :)
441
0
 
0
 
! Отговори
до 423 преди 14 години
Нещо много те заболя, нали, щото е истина, ако ти и такива като теб плащаха реални данъци, нямаше да сме на тоя хал. Интересно, че ме наричаш "наглец"? Ти съдиш за другите по себе си. Аз, за разлика от теб си плащам дължимите по закон данъци и затова ми е чиста съвестта и мога да мисля трезво. А такива дребни тарикатчета като тебе се държат по "***"
440
0
 
0
 
! Отговори
Bravo преди 14 години
Поздравления за общината! Правилата са за ВСИЧКИ!
439
0
 
0
 
! Отговори
Nqkoi преди 14 години
Щтом аз си плащтам данъците и всички сметки и гледам да спазвам законите това трябва да правят и *** всички сме равни прд законите,и *** съшто а не да търсят виновни.Зашто не идват да съборят моита къшта а?
438
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сам го казваш,че се подписваме на две ведомости,защото работиме,а ти циганино изобщо не работиш и никога не си плащал какъвто и да е данък,а само социални си търсил на нашия гръб.Разбра ли наглецо!
437
0
 
0
 
! Отговори
Ученик преди 14 години
Ами, Бойко Борисов я взв, защо не и с трети клас????
436
0
 
0
 
! Отговори
ааааааааа преди 14 години
еми да бяхте гласували за АТАКА е ***... искали да вземат властта... кой бе с 3 клас ще стане управляващ... само бой ги оправя