Брюксел може да ни съдере кожите за заменките

Борисов бесен, че Тройната коалиция си раздала гори
270

ЕК е започнала преписка срещу България за нерегламентирана държавна помощ под форма на заменки на гори, направени от предишното правителство. 

Страната ни е заплашена от дело с иск 55,205 млн. евро, а ако имотите са в регулация, искът ще е за 126 млн. евро. Сумата е изчислена на базата на разликата между реалната цена на терените и цената, на която са сключени сделките.

Правителството има 20 работни дни, за да се аргументира, че заменките не са били държавна помощ. Според премиера Бойко Борисов обаче такива аргументи няма. 

"Ако това е факт и ние не докажем, а в случая аз няма да се опитвам да го докажа, защото знам, че това е точно така, срещу България ще бъде заведено дело", заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
&&& преди 14 години
Сега бат Бойко да иде да напердаши оня хубостник серГей и да го накара той да ги плаща тези пари барабар с цялата *** около него.
111
0
 
0
 
! Отговори
ьььь преди 14 години
"И за какви сзе мислят ония от незнам какви си ЕВР(оп)ЕЙСКИ съюзи, че да ни глобяват??? Затова ли влезнахме там?"Ще ни глобяват. Ние кто не си търсим правата сами, оставихме се да ни ограбят комунистите, като че ли им бяха малко 45 години. Нека поне от Съюза да им потърсят отговорност, че на нас не ни достига акъл да го направим. Дори бабичките се отказаха да гласуват за БСП, но все още се намират заблудени младежи с промити мозъци, които не са и били родени преди 89та,а искат да ни върнат там
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А ВЕЕЕ *** мрънкаща начело с Учителя,кво само реве по телевизора,тримата от запаса Му виновни,алаколуууу вкарай ги в затвора и точка.Вече си като зациклил диск-Станишев та Станишев,първо го осъди,после се репчи,когато излизаш и казваш нещо,след което НЕ СЛЕДВА нищо,е само пиар,и оправдание,нищо повече,довечера ще се покаже и стани и ще каже-има съд,кой е Боци да каже има ли престъпление,и така до утре с ново оправдание..
109
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
koi se te pusne v avstralia nemat si te mandala ta tebe se zemat ;P
108
0
 
0
 
! Отговори
незнаещ преди 14 години
Бихте ли ми обяснили, защо трябва да платим на ЕС, след като нашата държава е ущетена? Един път ущетена от заменките, втори път за дело и трети път да платим наказанието.А нашия съд... или и за него ще ни накажат за бездействие....
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е тва са ***, къде си Станишка, застани и ни обясни къде са имотите и плати делото срещу БГ?
106
0
 
0
 
! Отговори
vesi преди 14 години
"Trqbva da se tursi otgovornost ot Kostov !!! "Не знам Костов да е бил в предишното правителство. И не той набута ДПС във властта, а червената партия. Време е да си платят за това. Стига ние сме плащали.
105
0
 
0
 
! Отговори
ДДД преди 14 години
Майна......та ви на всички партий и чиновници !!!!!!!!!Една стотинка няма да видите повече от мен !!!
104
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО преди 14 години
Още един признак,че спиш турците окрадоха държавата ни,а ти казваш,че са ни управлявали по-добре....
103
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Борисов , какво чакаш? Няма ли да ги вземеш тези пари от "заменящите"? За една вечер може да се напише закон и да се гласува по спешност! И за 10 дни могат да се разследват престъпленията и да се вкарат виновниците в затвора ,да им се вземат имуществата и да се плати глобата, ние ли пак ще трябва да плащаме заради престъпленията на тройната коалиция?
102
0
 
0
 
! Отговори
NEDKOV преди 14 години
NE MERSI. MAXAM SE OT TOZI AD TO NE SME DURJAVA A ANARXIA ,DA 4AKAM DA ME OTVLEKAT LI LI 4E BOIKO I BANDITITE SA ZAEDNO PARTIA A? K0OGATO OSUDI MADJO ILI MARGINITE I GI OPANDIZI OTGAVA SHTE SE VURNA V BG .TA DOSEGA KOI NI YPRAVLQVAXA TYRCITE SEGA I MAI BESHE PO DOBRE ,A SEGA EDIN KYR ZA VSINCA NI
101
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО преди 14 години
Браво..ти туко-що остави държавата си на ***,турците и комунистите..Вярно е,не получаваме достатъчно пари,но нужно ли е да оставиш държавата на тези индивиди..Всичко може да се промени..народа спи и ти с него,когато се събудиш ще разбереш каква грешка си направил..
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аман , от глупости.ББ само са шашкаш,Ако има нарушение на вътрешното законодателство,всички са за съдене(*** нали сме другарчета,как ще стане)Ако няма нарушения,Брюксел да върви на Майната си.
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Trqbva da se tursi otgovornost ot Kostov !!!
98
0
 
0
 
! Отговори
Браво! преди 14 години
И за какви сзе мислят ония от незнам какви си ЕВР(оп)ЕЙСКИ съюзи, че да ни глобяват??? Затова ли влезнахме там?
97
0
 
0
 
! Отговори
NEDKOV преди 14 години
PISNA MI TOZI SAMO DA LAE 4E VSE PREDNITE MU VINOVNI I DA NI OTKLONIAVA VNIMANIETO OT NEKADARNOSTA SI I 4E NE STAVA ZA PREMIER ,KADE SA EVROPEISKITE ZAPLATI KADE E EVROPA BE BOIKO .DREME MI ZA TEZI PARI I BEZ TOVA V BANKATA NA CVETELINA 6TE OTIDAT INTERSYVAME KAKVO POLU4VAM V BG ZA TRYDA SI -0 .JIVEEM KATO V KONC LAGER TUKA .1 STOTINKA POVE4E NQMA DA VNESA V TAZI DURJVA ,PRODAVAM VSI4KO I EMIGRIRAM V AVSTRALIA
96
0
 
0
 
! Отговори
APO преди 14 години
ЗАщО ББОРИСОВ Е МНОГО ПАСИВЕН ЗА ЗАМЕНКИ И ЗА ОщЕ МНОГО НЕщА.ПЪРВОНАчАЛНАТА ЗЛОБА МНОГО БЪРЗО СВЪРшИ ВЪВ НЕГО ИМА НЕщО.
95
0
 
0
 
! Отговори
иво преди 14 години
викам да се дигнем народът и да сринем парламента,да колим наредпо аспаруховски
94
0
 
0
 
! Отговори
wood преди 14 години
Е едни правят далаверки с гори, други с винетки....това ми напомня на една поговорка за крадеца който е викал дръжте .....вие знаете как свършва.
93
0
 
0
 
! Отговори
Браво! преди 14 години
Лично според мен горите на България са много по-важни за нея, много повече заслужават да живеят! Повече от тези ***, които са ги унищожили! Щом горите са убити смърт и за турците и комунистите! ! ! Никакъв затвор или присъди...