Сидеров пак организира махленски скандал в парламента

Този път обиди депутати от левицата, че не били доизтрезнели
20 май 2010 15:32,
114
Сидеров пак организира махленски скандал в парламента
Снимка: БГНЕС

Парламентът отново стана свидетел на позабравени сцени. Няколко месеца, откакто Яне Янев не ходи в Народното събрание, „Атака“ успява да се държи възпитано, но днес не издържа.

Проблемът – ДПС. Националистите се опънаха на доклад на Комисията за защита от дискриминация, която е председателствана от Кемал Еюп.

В свое изявление Волен Сидеров се обяви срещу самата комисия. Според него няма как да бъде приет доклад на орган, който не върши никаква работа.

Ивелин Николов от БСП репликира, че както е тръгнало, ще бъдат закрити всички комисии в България и се пошегува със Сидеров: „Един фюрер, една държава”.

При гласуването срещу доклада на комисията се обявиха единствено ГЕРБ и "Атака".

Когато Михаил Миков взе думата, за да обясни вота си – националистите започнаха да тропат по парламентарните банки.

Няколко безуспешни опита на Цецка Цачева да ги усмири приключиха с решението да даде 15-минутна почивка за успокояване.

Сидеров беше нервен и пред журналистите – не искал да преразказва какво се е случило в залата и следващият път, когато говорят с него, да идват по-добре подготвени.

На въпрос дали той е причината за прекъсване на заседанието, каза, че трябва да бъде питана Цачева.

В себе си не виждал вина. Затова пък колегите му от левицата Ивелин Николов и Михаил Миков били изнервени заради политическата ситуация.

В кулоарите на парламента Сидеров коментира Миков с репликата, че е дошъл „недобре изтрезнял” на работа.

Аргументите на лидера на „Атака“ срещу Николов са, че всъщност бил известен с фамилията „Махмурлиев” и с това, че раздавал шамари на другари пред централата на партията.

Още по темата
17 дек 2009 14:20
157


„Господин Сидеров има противоречие със собствената си персона”, беше лаконичният коментар на Миков. Той не възприемал нищо казано от Волен Сидеров като обида.

При продължаването на заседанието Цачева уточни, че прекъсването се наложило заради невъзможността депутатът Михаил Михов да се изкаже поради шум в залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да не забравяме, че днесбг е собственост на Ирена Кръстева, забогатяла заради далавери с турската партия ДПС!
103
1
 
5
 
! Отговори
interков преди 14 години
коя партия е с по голям опит в тероризма:БИСЕПЕТО илиДИПЕСЕТО.
102
2
 
8
 
! Отговори
Българче преди 14 години
Най-сетне някой да каже истината в очите на лицемерните уж защитници на човешки права. Комисията за защита от дискиминация е един паразитен орган, прокарващ антидържавни и антибългарски влияния.А тропането по банките е нормална реакция на възмутително наглите изказвания на мафиотите от бившата тройна коалиция, които след като нямаха логични аргоменти започнаха по най-просташки начин да обиждат националистите.Какво трябваше да правят депутатите от АТАКА докато ги поливат с помия-да се усмихват?
101
3
 
9
 
! Отговори
Default user преди 14 години
Волен Сидеров по- добре да се скатае заедно с шайката хомосексуалисти, педофили, лихвари и *** която нярича "националистическа партия". Много лошо излага България този психясал извратеняк.
100
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Не харесвам много Сидеров, но в случая е съвсем прав за въпросната комисия - а за репликите - обидите не ги е започнал той, но е реагирал на подобно ниво.
99
1
 
8
 
! Отговори
Караконджул преди 14 години
Колко силно прозира политическата принадлежност на автора на статийката...Жалка работа...
98
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Прилича на пациент....
97
6
 
11
 
! Отговори
vida преди 14 години
Podkrepjm Siderov!!!
96
11
 
16
 
! Отговори
**************** преди 14 години
Не мога да разбера защто си губите времето със Сидеров !Чуждите политици отдавна казаха за него че е срам за нашия парламент.
95
10
 
12
 
! Отговори
valio преди 14 години
Volen e patriot,a ne turska podloga i ibrik4iq kato Stanishev!
94
0
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ=ДПС преди 14 години
Кризата, дефицитът, отдалечаването на еврозоната, актуализирането на бюджета, посягането към резерва, съкращенията, мерките, пропуснатите възможности по еврофондовете и търговията с емисиите -досега това бе обяснявано с печалното наследство на тройната коалиция, корупцията, обръчите от фирми и безнаказаността на цялата политическа класа по времето на целия преход.Тази управленска обяснителна платформа изглеждаше донякъде легитимна в очите на голяма част от избирателите. Отсега нататък тази реторика ще започне да губи сила и убедителност. Не защото една малка банка държи голям дял от банковите депозити на държавните компании, а защото:случилото вече се интерпретира като знак зазадкулисни споразумениямежду днешното управление и предходното. Времето ще покаже дали това наистина се е случило, но докато то се произнесе, подозрението ще расте.
93
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДАЙТЕ МУ ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА ТОЗИ ТУРКОМРАЗЕЦ И ТОГАВА ЩЕ ЦЪФНЕТЕ И ВЪРЖЕТЕ КОПЕЛЕТЕ
92
5
 
11
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
А, колкото до това, че Сидеров иска да бутне хранилката на тоя българомразец и крадец Кемал Еюп - за това напълно го подкрепям!
91
2
 
5
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
По последното, което чух от Сидеров, той все-още е против членството на Турция в ЕС ... всъщност, това ще се види, когато подписите които събраха ВМРО влезнат за обсъждане в парламента.
90
2
 
4
 
! Отговори
До 93 преди 14 години
Това ,че си националист ми харесва,но мислиш ли че Сидеров е такъв като гледаш какво прави и какви решения на ГЕРБ подкрепя.Примерно-Турция в ЕС.Преди изборите беше твърдо против сега вече не.Това е една от точките
89
1
 
3
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Не съм фен на определена партия, аз съм Българин - Националист. На "клетвата" пред паметника на Апостола не бях, но за 20-те точки на Атака и тяхното спазване съм питал хората от АТАКА (вкл и депутати от АТАКА) .
88
1
 
6
 
! Отговори
До 89 преди 14 години
Тази комисия се занимава с доста повече неща отколкото ти си мислиш.Има много видове дискринация-религиозен ,расова полова ,възрастова и т.н.Но ти си чувал само за една.Гледам ,че си фен на Атака така ,че ти е простено.Да те питам -беше ли пред паметника на Левски преди изборите и знаеш ли 20-те точки по които щеше да се бори Атака.Сега знаеш ли ,че Волен не спазва нито една от тях.Мечтае да стане Президент но е толкова ***, че не може да осъзнае колко е ***
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тази които управляват държавата, все едно са ги събирали от лудницата.
86
6
 
5
 
! Отговори
Волен Луфтханзата преди 14 години
Волен Луфтханзата е бил в кабината на полския президентски Ту-154 и за това той се разби.
85
1
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Защото това е комисия ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ, а кой дискриминира българите по-добре от турците (разбира се, като изключим комунистите)