Защо да плащам, за да видя историята на България?

Спорове "за" и "против" таксата на Асеновата крепост
12 авг 2010 09:50,
287

 

Такса от 3 лева на човек е въведена от месец за посещение на един от 100-те исторически обекта в България – Асеновата крепост.

Платеният вход предизвика възмущение сред част от туристите и най-вече сред местни хора, свикнали да се разхождат около останките от крепостта.

Част от посетителите отказват да платят, за да не "пълнят гушите" на местните управници. От кметството твърдят, че всички пари за вход ще се използват за облагородяване на района.

За уикенд от такса "вход" се събират около 2000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
1
 
3
 
! Отговори
Plovdiv преди 13 години
В резултатите от извършено национално проучване за сексуалността на българския мъж проведено из цялата страна се вижда, че пловдивските мъже се самоопределят като полови атлети.В същото това изследване се намесва и женското население на града, където се оказва, че пловдивчанките са много по-палави от софиянки. Представителките на нежния пол са ненаситни в сексуалните си контакти и обичат да се разнообразяват в любовния си живот.Над 80% от дамите признават, че поддържат сексуални контакти с повече от двама партньори и правят любов над три пъти на един сеанс. Оказва се, че световното първенство по футбол ни най-малко не е пречило на сексуалните удоволствия.(C) Plovdiv24.bg | Източник: news.plovdiv24.bg/183954.html#ixzz0wOrIXKXx
192
2
 
4
 
! Отговори
виена преди 13 години
И Пловдив и Варна сте балами, защото ви управляват червени агенти (***).
191
7
 
4
 
! Отговори
Майна преди 13 години
Хайде тука селските варненци да не си губят времето ами да отиват да вършат нещо. Другият месец сезонът си заминава и пак ще сте на консерви през дългата зима.
190
6
 
4
 
! Отговори
Pl преди 13 години
Ако се разходиш в село варна ще ти прилошее от мякъщи селендури. То по тъпо село в България няма.
189
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тъпанарите нямат свършване.
188
6
 
2
 
! Отговори
Само това да беше! преди 13 години
На пещерата Магура таксата за възрастни е 5 лева (до 18г - 3). На Белоградчишките скали таксата е 4 лева ( до 18г, пенсионери - 2). Пълно безобразие!
187
3
 
1
 
! Отговори
бероец преди 13 години
пловдив ми харесваше но сега доста западна нищо ново не се случва там но услугите там вървят много хора са голям пазар във варна за съжаление не съм ходил от отдавна но една варненка ми дойде нагости за ден варненките сте си палави нашия град Ст.загора и той е тръгнал надолу особенно тази година кризата се осеща здраво. и ние имаме античен театър но не това е важно
186
5
 
1
 
! Отговори
бероец преди 13 години
пловдив ми харесваше но сега доста западна нищо ново не се случва там но услугите там вървят много хора са голям пазар във варна за съжаление не съм ходил от отдавна но една варненка ми дойде нагости за ден варненките сте си палави нашия град Ст.загора и той е тръгнал надолу особенно тази година кризата се осеща здраво.
185
0
 
9
 
! Отговори
Юберменш преди 13 години
Така като ви гледам коментарите, да вземем да дадем на всяко село в България по една бойна глава и да се избиете, май най-добре ?
184
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 13 години
*** да се прегледаш, не си наред с главата!!
183
9
 
5
 
! Отговори
друг варненец преди 13 години
Само за справка, Варна е наи-добрия град за живеене в България и икономиката ни се развива по-добре от пловдивската.
182
7
 
2
 
! Отговори
мимс преди 13 години
Споко като ви тръшне земетресението няма да остане нищо от тъпия ви театър, нито пък от скапания ви град.
181
3
 
2
 
! Отговори
Shark преди 13 години
147. Браво, много хубаво го каза. Съвсем вярно.
180
2
 
5
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Ама много си ***. първо античня театър не е бил "завършен по времето на социализма", а е бил завършетн още по римско време. Просто тогава е бил открит. Второ, катедрала си имаме, а също така и много на брой и красиви църкви, ама сопред мен ти не правиш разлика между църква и катедрала. Плажове също дал господ, чайки и те долетяха, сигурно им писна и на тях от вас. А морето хич не ми липсва, планината в близост ми стига.
179
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нима според теб ***, които се снимат пред крепости за да се правят на големи патриоти са много искрени в патриотизма си? Пълни позьори са от мен да знаеш! Ако обичаш България няма да имаш нуждата да парадираш с това по форумите и с тъпите си снимки от крепости във Феисбук.
178
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А пък ти си ........ думи нямам! Кой разрешава на всякакви *** да пишат навсякъде
177
1
 
3
 
! Отговори
до 174 преди 13 години
Извини ме, но какво те кара ди мислиш, че хората които няма да отидат ще ходят в кръчмите? Аз пък обичам историята ни, обаче не обичам да пътувам, особено на дълги разстояни, нито с кола, нито никак. Нима според теб ***, които се снимат пред крепости за да се правят на големи патриоти са много искрени в патриотизма си? Пълни позьори са от мен да знаеш! Ако обичаш България няма да имаш неждата да парадираш с това по форумите и с тъпите си снимки от крепости във Феисбук.
176
3
 
2
 
! Отговори
до 142 преди 13 години
Ти глупав ли си? Какво общо има професионалното ти влечение, с факта, че си българин и нуждата да познаваш историята си? Мразел я в училище и това е довод и след завършване да продължаваш да я игнорираш при това българската!!!Каква е разликата м/у *** във факултето и твоята особа, че той е *** и се не се занимава с маркенг, най-вероятно, иначе и двамата сте *** без история , а оттам и без бъдеще! Каква е връзката м/у историята и переспективите, няма да проумееш, май!!!
175
0
 
3
 
! Отговори
гъзо преди 13 години
***
174
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нито Царевец, нито Асеновата крепост няма да останат без посетители. по-добре да има филтър и *** да не ходят. спестовниците ще си оставят париците в някое кръчме, ще се натъпчат хубаво с кюфтета и ще са доволни, че са излъгали системата....