Акция "Багер" в Ченгене скеле

Започна бутането на луксозни вили в селището
10 ное 2010 20:03, Екип на Dnes.bg
208

 

 

Започна събарянето на луксозни вили в рибарското селище Ченгене скеле край Бургас.

Акцията срещу незаконното строителство там ще продължи в рамките на един месец, като за този период ще бъдат съборени общо 26 незаконни постройки.

Още по темата

Общо 225 са издадените заповеди за премахване на незаконни къщи в рибарското селище.

Акция "Багер" срещу незаконното строителство продължава и в Несебър следващата седмица. Там ще бъдат съборени седем двуетажни надстройки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както винаги обикновенния човек ще си изпати .. неговата къшурка ще бутнат .. това луксозни палати ли са бе смешници от ГЕРБ ? Като започнете да бутате палатите от с. Марково и с. Белащица елате и ми се обадете .. ще организирам банкет .. прах в очите на хората е тази акция ..
126
3
 
3
 
! Отговори
от 122 преди 13 години
Нали това ти казвам .Има ама не за всички .А и какво лошо има да си селски тарикат? Не вредиш на никого защото тези около теб и те са такива.Друг е въпроса с тарикатите за милиони и стоящи над закони.
125
2
 
8
 
! Отговори
do ivanina преди 13 години
Съгласен съм. Нека си платят глобите после на съд за укриване на данъци и по затворите. И Капоне са го опандизили за укриване на данъци. Иначе излиза, че хем са си построили "скромни" вилички, хем не си плащат данъците и накрая кат бутнат по някой лев на свобода ?!?!?!? По тази логик и крадците и обирджиите да не влизат в затвора ако имат да си платят, що да ги пращаме по затворите хорицата. Следващото да е за убийство да не се вкарва в затвора само да дигнем цените. *** работа.
124
10
 
23
 
! Отговори
ivanina-j преди 13 години
Типично по български. Вместо да ги накарат да си платят глобите и да си ги озаконят/по този начин да налеят пари в хазната/, те ги събарят и се кефят от страни, че на някой му е зле. Нали знаете? Не е важно аз да съм добре....
123
1
 
12
 
! Отговори
до хм преди 13 години
Точно това показва, че все пак има някакви опити за промяна. По твоята логика дай да не пипаме нищо незаконно в тази държава!?!?!? Утре някой ще се изкаже да не зачитаме и закона за движение по пътищата, щото да караш с 200 в града си е човещинка. Законите са за ВСИЧКИ и 90% от хората нямаме вили с пристанища и яхти пред тях. Щом са и незаконни ние тези 90% сме ощетени защото си плащаме редовно всички данъци. Трябва и на съд да ги дадат за данъчни нарушения.. навсякъде по света е така.
122
7
 
7
 
! Отговори
хм преди 13 години
съчувствам им на хората,но като се замисля че някой от потърпевшите са гласували за герб мед ми капе на сърцето.А сега на следващите избори си носете снимките на къщята у джоба..............
121
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a koга ще пратят багерите на язовира иваило
120
5
 
15
 
! Отговори
123 преди 13 години
До 122 Теса незаконни постройки в тази държава има закони Намен ми приличат на селски тарикати
119
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам ама тези хорица хич не ми приличат на олигарси или на охранени митничари за мазни политици пък хептен не можем да говорим. А доколкото си спомням скандалите с незаконното строителство започнаха от сараите доганове митничарски села и т.н.Е кой го отнесе накрая ? Както винаги беззащитния човечец дето това го е строил тухла по тухла .А онези дето бетонираха райските кътчета на България .За поред път ще се изплюят в лицата ни.
118
12
 
16
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Това е началото БРАВО в държавата започва дасе спазват законите
117
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия луксозни вили са в 95 % бараки :)))
116
5
 
7
 
! Отговори
дедо преди 13 години
Taka и комунистите национализираха и бутаха къщите на народа си в болшевишка Русия за неспазването на комунистическите законите ,пък после по времето на войната се чудеха защо хората посрещаха германците като освободители....
115
0
 
4
 
! Отговори
Смут преди 13 години
до 113 нещо неможах да разбера. Нещо против Бургас и тружениците му????
114
4
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
ТОВА БУТАНЕ НА Т.Н. ЛУКСОЗНИ ВИЛИ БИЛО ТО НА МОРЕТО БИЛО ТО НА БАИРИТЕ БИЛО ТО НА ЯЗОВИРИТЕ БИЛО ТО НА ... АКО СА ПРАВИ В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА РЯЗКО ЩЕ ПОКАЧИ РЕЙТИНГА НА Б.Б. И КОМПАНИЯ. НО АКО ТОВА БУТАНЕ Е ПОРЕДНИЯ МАЙМУНДЖУЛЪК НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТО ТОВА ГЕРБ ЩЕ ПОСЛЕДВА Т.Н. НДСВ....!? АЗ СИ МИСЛЯ ПРЕДИМНО ЗА ВТОРОТО...!?
113
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
който е ходил там знае, че от тези 225, постоянни постройки за сигурно не повече от 10-20. Другото са фурони, вагони, бункага - всякакви такива. Т.е. "събарянето на луксозни вили" е просто ПР заглавие. Като почнат да бутат вили на Буджака в Созопол - тогава да ми се обадят или в Свети Влас - тогава да ми се обадят. Това тук е акция срещу дребните, които не могат да се защитят. Не че ги оправдавам, че са строили без разрешение....
112
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой си е харесал местенцето :)) А защо не бутнат вилите на митничарите край язовира? питате ли се :)))
111
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бъдещият собственик се кава Сезгин Баяр - директор на Зираат банкасъ в България.апишете си го!!!
110
6
 
2
 
! Отговори
Plovdiv преди 13 години
kraino vreme beshe da se vzemat merki i za BURNAGAZITE nai-golemite lizachi na sofianci
109
2
 
2
 
! Отговори
Винкел, не арматура! преди 13 години
Ченге, не скеле!
108
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахахаха! Като даваш примери поне ги съобразявай:) Че те най-големите замърсявания от фекалии кой ги прави:)Дали ще ги бутнат:)