Съмнения, че е подменена конфискувана спиртоварна на Цар Киро

Данъчните не могат да я продадат, докато прокуратурата не се произнесе
Обновена: 19 окт 2011 21:58 | 19 окт 2011 21:44,
47
Съмнения, че е подменена конфискувана спиртоварна на Цар Киро
Снимка: Булфото

Данъчните не пускат на търг конфискувана през 2009 г. спиртоварна на Кирил Рашков, защото има съмнения, че може да е подменена, съобщи говорителят на НАП-Пловдив Божана Илиева.

Съоръжението, включващо дестилационна колона и оборудване към нея, е конфискувано от агенция „Митници”, след като през 2009 г. е установено, че произвежда алкохол без разрешение.

След като била отнета в полза на държавата спиртоварната била предадена за отговорно пазене на физическо лице, което от НАП не назовават. Потърсили спиртоварната отново едва в началото на октомври.

Оглед направили пловдивски данъчни, заедно с представител на агенция „Митници”, който присъствал и на конфискуването през 2009 година. Сега, на проверката в началото на октомври, представителят на митниците заявил, че дестилационната колона не е същата.

Съоръжението било местено и митническият служител има съмнения, че то е подменено.

Данъчните са се обърнали към прокуратурата, която да се произнесе дали това е конфискуваната спиртоварна на Цар Киро и може ли данъчните да я продават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
7
 
! Отговори
13 преди 12 години
ВЪЗМУТЕНА СЪМ, ЧЕ НА ТОЯ *** МУ ВИКАТЕ "ЦАР"!!!ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА МУ ЗАПОРИРАТ ВСИЧКИ СМЕТКИ И ИМОТИ - И НА ЦЯЛАТА МУ ФАМИЛИЯ!!!ЯВНО НА НЯКОЙ ТОВА НЕ МУ И З Н А СЯ!!!И НЕ Е САМО ЕДИН,КОЙТО ГО ПРИКРИВА!!!
43
0
 
5
 
! Отговори
ДО 43 преди 12 години
...ама иначе ,няма ...ДАЛАВЕРАААА!Далавера за продажни ...българи ,ТЕ са виновните ,и ако не им се потърси законова отговорност ,това ще продължи и за напред !Гарантирано от ...крал Киро !
42
0
 
4
 
! Отговори
НАЛИ! преди 12 години
...ОТНОВО ,....СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ ---ПРОДАЛИ СЕ БЪЛГАРИ И ИНСТИТУЦИИ ---НА *** КИРО !"ФЪФ" БГ ,САМО ПРОДАЖНИЦИ ,ИЛИ НА *** ,ИЛИ НА ТУРЦИ ......
41
0
 
6
 
! Отговори
az преди 12 години
Не знам що се правите на луди от Днес.бг,още от месец се писа и разбра ,че държавата е дала тоя казан да се пази от фирмата на сина му - Ангел Рашков ,по споразумение за доверена отговорност! И 2 години докато документите гният в някое чекмедже,тоя я е изнесъл половината... Митници са си виновни,кой ги контролира,и най-глупавия не би направил това!
40
0
 
5
 
! Отговори
malart преди 12 години
На снимката не виждам корона, скиптър, мантия или трон. Виждам жалка ***, която трябва да носи раирана матия, да има царски нар и решетки на монархическия си прозорец.
39
1
 
4
 
! Отговори
YY преди 12 години
НИЩО ОБЩО НЯМА СЪПРУГАТА НА БИВШИЯ ПЕТЪР СТОЯНОВ С МЕНДА СТОЯНОВА ОСВЕН СЪВПАДЕНИЕ НА ИМЕНА,ТО БИВА БИВА НЕОСВЕДОМЕНОСТ,АМА...
38
0
 
10
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Така се прикриват следите-то и шофьора, дето прегази момчето в Катуница,май е "подменен" !!!
37
3
 
6
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Шефа на "данъчното", както го наричаш, всъщност се казва НАП - Пловдив е била Менда Стоянова, съпругата на Петър Стоянов, по времето на най-големите далавери. От преди 10-15 години. Това е България - от 10-***, 3 са безхаберници, 2 са некадърници, 2 са много заблудени и 2-*** крадат яко. А десетия бачка и се чуди как да свърже двата края - да имигрира ли ...? Да се опита да започне бизнес ли ...? Ама как да започнеш бизнес сред крадци и мутри. Как? То няма закони, има данъчни, полицаи и т.н.
36
0
 
7
 
! Отговори
неочуден преди 12 години
Ами отишък човека с МВР картата си (за кято учудващо никой не пита вече) и се разпоредил с имота си. Няма да им го хариже я? Нали си плаща? *** му събратя са довлекли някой варел от вторични суровини да седи там нещо и готово. То ако не бяха затрили момчето никой нямаше и да се сети да я търси...
35
1
 
3
 
! Отговори
volen siderov преди 12 години
sega raboti za boiko i ostanalite ot parlamenta. kato birenata za boiko i parvanov
34
0
 
15
 
! Отговори
454 преди 12 години
Цялата полиция на Пловдив ВОНИ, много ВОНИ от много години ВОНИ !!!! То не бяха ***, то не бяха арменци замесени с далевери !!!
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като била отнета в полза на държавата спиртоварната била предадена за отговорно пазене на физическо лице. Доста отговорна постъпка от страна на държавата, а? Цирка тепърва започва.
32
0
 
31
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 12 години
НЯКАКЪВ МИРИЗЛИВ *** СЕ ГАВРИ С ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО Е ДАВАЛ КИНТИ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ!!! ШЕФА НА ДАНЪЧНОТО , ЗАЩО ОТ ДАВНА НЕ Е БЕЗРАБОТЕН!!!!
31
2
 
1
 
! Отговори
. преди 12 години
DO 30;A ZASHTO PSIHOTO IZPRATI PO RANO KALINKA S EDNA DELEGATCIQ V TURTCIQ
30
1
 
7
 
! Отговори
Царица Костадинка преди 12 години
Че ние глупавите дасове ако не излъжем......
29
0
 
13
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
*** насрания Пес-Цар
28
3
 
29
 
! Отговори
krasos преди 12 години
Алооо... журналята ,пак се насрахте бе !!! Стига го титулувахте тоз *** !!! Той не е ЦАР , той е Господин *** !!! Спрете с тези титли да не си навлечете гнева на хората ,както успя да го направи Бенатова !!! Тези титли и всички други придобивки много бързо ще им се отнемат ,само гласувайте за АТАКА !!!
27
0
 
11
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Аиииии стига с тоя цар .
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
prodavat my boklycite na mangala ,da zamajat polojenieto
25
1
 
7
 
! Отговори
Do 24 преди 12 години
Адреса е Дондуков 2 софия, п.к. 1000