Цветанов препаса пищова в македонска носия

Дрехата била подарък за рождения му ден
2 май 2015 15:20,
50
Цветанов препаса пищова в македонска носия
Снимки: ГЕРБ

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов се премени в македонска носия и препаса пищов по време на празника на родопските ястия. Той се състоя по традиция в Златоград днес, а лидерът на депутатите от ГЕРБ бе официален гост.
Носията е подарък на Цветанов за рождения му ден през няколко седмици.

Цветанов препаса пищова в македонска носия

„Исках да я облека в подходяща атмосфера – на място, където човек може да се потопи в миналото и да се върне стотина години назад“, сподели Цветанов.

Освен него с родопски носии се премениха и хората от екипа на кмета на Златоград Миро Янчев. Според Цветанов това ще бъде нов начин за популяризиране на обичаите и традициите в годините напред с цел съхраняване на българщината.

Цветанов препаса пищова в македонска носия

„Чест и почитания за такива кметове, които полагат усилия да съхраним ценностите си. Вчера разбрахме, че няма нито едно свободно място в Златоград, което означава че и местните жители са удовлетворени от политиката на местната власт, разбира се с подкрепа на държавата“, каза още зам.-шефът на ГЕРБ.

Стотици гости и жители на Златоград пожелаха да се снимат за спомен с Цветан Цветанов, който се включи в хорото, съобщиха от партийния пресцентър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
11
 
8
 
! Отговори
психолог от МВР преди 8 години
Цветанов е първия министър на МВР , който посочи корупцията в съдебната система . Днес всички я виждат и знаят , но отмъстителни прокурори и съдии го съдят , че не дал разрешение за подслушване за кражба на катерушки . Човека , който го обвиняваха за подслушване , сега го съдят , че не дал разрешение именно за подслушване. Да ти имам и съд. система , която създадоха БКП-БСП-ДС .
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 11Виж, погледнах в биографията на лицето с присъда на снимката.От червена до тъмночервена!Та как ги определяш "червените ***", би ли споделил?По какъв критерий?
9
2
 
9
 
! Отговори
. преди 8 години
Заради такива нещастници като теб днес Македония не е българска
8
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А костюм на раета кога ще му подарят
7
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко злоба и простотия има в коментарите на червения *** . Какво да коментираш хора , които са наследници на мандраджии и убийци .
6
3
 
16
 
! Отговори
Луд с мотика преди 8 години
Като гледам снимката - всички са измамници някакви. Гледам Цветанов там, кмета на Златоград и той там, някви ухилени пачи и.... тоя с шапката - някъв професор дето го гледах сутринта по телевизията. Били го измамили с екскурзия някъде си и щял да си иска парите - 3000 лева. Щял да съди. Ми тебе кой ше те съди бе професор? Сутринта реве по телевизията че го измамили, пък ся къв е ухилен на чеверметата. Като го гледам - много страда човека. Баси наглата усмивка. Всички са за затвора. Измамници
5
4
 
13
 
! Отговори
Иди Амин преди 8 години
С тая крива малоазиатска мутра по на спахия му върви да се издокара.
4
4
 
19
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
На тоя не Македонска носия, ами затворнически костюм трябва да му дадат. Що още е на свобода тоя? Нали е осъден, да ходи да си излежава присъдата, ко ми са фръцка насам - натам...
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде,време е и една друга носия да му подарят,срамота е да мърля македонска ,след като му се полага раирана
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Липсва само шлифера...
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A be te po oblacheni i ot nas be...kvo li ne pravat samo i samo da vlazat v novinite...smechnici

Спонсорирани публикации