Гумата на Деян Донков - жертва на пропаднала шахта

От КАТ дори глобиха актьора за инцидента
12 авг 2015 10:30,
37
Гумата на Деян Донков - жертва на пропаднала шахта
Деян Донков и Гумата Снимка: кадър bTV

Обикновено шофьорите трябва да внимават за останалите участници в движението. В България обаче има и усложняващ фактор и това са дупките.

За близката си среща с дупката разказа в ефира на bTV актьорът Деян Донков. Неговата история се разиграва в Банско.

На тръгване от снимки актьорът е преминал през пропаднала шахта, която успява сериозно да среже гумата му. За да се допълни картинката, когато вика полицията се оказва, че ще заплати акт. Защото бил преминал с несъобразена скорост през препятствието на пътя.

"Чух удар и се стреснах, защото помислих, че съм ударил животно", разказа Донков за момента на инцидента. "Слава Богу, че детето ми не беше с мен", допълни с облекчение.

Той се връщал от снимки, а с него пътувала и приятелката му Радина Кърджилова, която се е уплашила от инцидента.

"Отказах да получавам протокол, всичко ще е за моя сметка. Ще ми излезе много по-скъпо, но това е бунтарско. Едно момче видя какво стана и поиска да ми е свидетел", сподели Деян Донков.

Вицепремиерът Томислав Дончев също коментира инцидента и остро репликира актьора, че и самият Дончев е пукал гума, но не я е носил в телевизията.

Кметът на Банско пък увери, че е взел мерки. Местните шофьори коментират, че знаят за подобни препятствия и внимават, но е опасно за незапознатите с пътя.

А що се отнася до съставения акт, от полицията обясниха, че това е просто административна подробност и при така поставената ситуация актьорът може да съди общината за нанесени щети.

Деян Донков все пак заяви, че не смята да съди общината, но се надява да има по-малко убити хора на пътя.
А ремонта си ще заплати сам.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая дупка както и милионите из цяла България са възможност да се утрепеш или да си потрошиш колата! Това си е престъпно безхаберие. И няма никой друг виновен в случая освен съответната община.
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таман щях да питам кой е Деян Донков но прочетох ,че е актьор,иначе позната физиономия от тв.А какви колоси имахме само като Тодор Колев,Леда Тасева,Велко Кънев,да не ги изреждам всичките,сега трябва да пишат за някой ,че е актьор за да разберем щот от дейността му не личи
6
5
 
16
 
! Отговори
Тц-Тц преди 8 години
КАТ пишат актове при всяко ПТП за да оправдаят и платят бензина, който са изразходвали за да дойдат.
5
1
 
29
 
! Отговори
Тъжен преди 8 години
"що се отнася до съставения акт, от полицията обясниха, че това е просто административна подробност и при така поставената ситуация актьорът може да съди общината за нанесени щети."При подобно произшествие викам КАТ и полицаят ми обяснява - щом си викнал полиция трябва да ти съставя акт защото в противен случай ще ме накажат. Не знам кой е издал тази *** заповед, но трябва да е бил много *** (със или без извинение). Няма ли кой да зададе въпрос на министърката, кой е издал тази заповед?
4
4
 
47
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
"Вицепремиерът Томислав Дончев също коментира инцидента и остро репликира актьора, че и самият Дончев е пукал гума, но не я е носил в телевизията."Няма такъв *** честно! И той бил пукал гума. Ами направете пътищата така че да не се пукат гумите като караме по тях. И стига с това несъпбразена с пътната обстановка скорост. Това им е най-лесно на КАТ. Вместо да направят предписание на общината и да ги задължът да оправят пътя - шофьора виновен че има дупки по пътищата...
3
13
 
7
 
! Отговори
ogalb преди 8 години
Тоя когато и да го спреш трябва да му напишеш акт!
2
16
 
5
 
! Отговори
абе.. преди 8 години
Ще съди и ще се показва.. какво като е някой си с по-познато име от другите? На всички ни са се пукали гумите - чудо голямо. Да съди там и да не се прави на велик. ПР на всяка крачка. Ако толкова иска да оправи пътищата да се заеме да влезе в някоя комисия, да направи гражданско общество ако ли не да си ремонтира бръкмата (нископрофилна), да си взима парите от застраховката и да прекратява ПРа...
1
1
 
42
 
! Отговори
честит преди 8 години
аз лично ще ги спукам от съд. И акт-а също ще падне в съда.