Луднахме по магии! Месим Ватикански хляб за любов

Зажаднели за ласка твърдят, че нищо друго не помага
Обновена: 19 авг 2016 12:31 | 19 авг 2016 12:14,
32
Луднахме по магии! Месим Ватикански хляб за любов
Снимка: flickr

На мистични ритуали и билкови отвари разчитат все повече нашенци, за да привлекат или задържат желания партньор в живота си. Чудодейните рецепти масово се разменят из форуми и социални мрежи и стотици хора споделят опит.

Мераклиите да се докоснат до свръхествените сили се жалят, че нищо друго не им е помогнало да бъдат щастливи в любовта, а изпробвали методите обещават мечтаната хармония.

Любителите на домашните магии се хвалят, че най-лесна и в същото време най-сигурна била магията със сол.

"Ако искате да привлечете вниманието на някого, се опитайте да го "посолите". Подръжте за известно време сол в ръцете си, съсредоточете на желанието и емоциите си, а след това я разхвърлете там, където обикновено ходи този човек, или ако е възможно я поставете в храната му", съветват се любители на мистиката.

Напръскването на партньора по време на сън с прах от стрит босилек предотвратява изневери, казват запознати с домашните магии. Узрели цветове със семенцата на глухарчето в джобовете или багажа на любимия при дълги отсъствия пък му пречели да кръшка. Такова действие имали и семената от копър. Измиване на лицето и ръцете с отвара от тях пък водела до засилване на любовното желание, гласят само част от рецептите, под които потребителите се кълнат в тяхната ефикасност

"Изгарянето на щипка джинджифил в дома води до подобряване на взаимоотношенията между партньорите", убеждават потребители в социалните мрежи, цитирани от "Труд".

Риганът пък се хвали като универсална добавка към всички амулети за любов. Също така се използва против любовна мъка и за забрава на любов. Още по-силни били отварите, в които се смесват по няколко от чудодейните билки.

Ватикански хляб сбъдва съкровена мечта

Едно от най-търсените, но и най-трудни за намиране неща сред любителите на свръхествествените сили, се оказва тестото за Ватикански хляб. Той се приготвя само веднъж в живота и се вярва, че сбъдва най-съкровеното желание. Ключовото е, сместа, от която започва приготвянето на хляба, трябва да ви е дадена от човек, който вече го правил. След омесването на част от съставките всеки раздава от тестото на трима души и след това те продължават веригата.

В желанието да се докоснат до магията му потребителите в интернет дори се договарят да си го изпратят по куриер. Ватиканският хляб всъщност е вид сладкиш, който съдържа брашно, олио, яйца, захар, мляко, орехи, стафиди и шоколад, които се замесват по специална техника в продължение на 7 дни. Идеята на този хляб е, чрез предаването на закваската да получите и предадете добро и да се заредите с положителна енергия.

Разпиляна пръст пред вратата вещае смърт

Потребителите в интернет разменят и много начини, по които да разберете дали вече сте станали жертва на магия от недоброжелател.

Ако намерите пред входната си врата пръст, това може да означава, че ви е направена магия, твърдят те, позовавайки се на древни книги. Гробищна пръст носи на човека болест, и дори смърт. Обикновено след това се откривало злокачествено образование у човека, на когото тя е направена или някакво заболяване на кръвта, пишат запознатите.

Ако у дома си сте намерили козина, а нямате домашни животни, това означава, че някой желае семейството ви да се разпадне. Знак за магия са обгорени елхови игли до черен цвят. Ако пък в джобовете на мъжа си намерите сол и боклуци, това означава, че друга жена се домогва до него, предупреждават любителите на мистиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен27 "След четвърт век без образователна система и здравеопазване това е резултатът. Честито!" Аа, не, още може, още не сме ударили дъното. Когато народа масово почне да ходи по врачки, баячки и чакръкчий, да се лекува, тогава ще ударим дъното. Няма да е далече момента, поради 2 причини: Няма кой да работи и внася вече в НОИ, НАП и друти акива, няма кой да захранва НЗОК, и няма вече млади доктори. Така и не дочакахме такива, от Сирия,Афганистан,а от Виетнам не внесохме, както обещаваха
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко са зле. И това ли е начин да накараш някой да се влюби в теб да те обича? Липсата на първите седем, лошото възпитание, води до тези отчайващи крайни методи. Не може се държиш лошо с някой и да очакваш да те обича и да се влюби. Да бъдеш, крайно не разбран и да обиждаш и нараняваш. Не е това начин.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След четвърт век без образователна система и здравеопазване това е резултатът. Честито!
20
3
 
3
 
! Отговори
гадателка преди 7 години
Абсолютни м.алоу.мни.ци. Изперкали тотално и си въобразяват, че са Господ. Всички тези прос.то.тии се плащат рано или късно.
19
1
 
4
 
! Отговори
? преди 7 години
Днешния свят е доста странен........Едно време Ватикана е горил на кладата тея дето са се занимавали с магии а сега хляб за такива работи му кръщават......предполагам че е без тяхно знание или самоинициатива на либераста Франциск........ да не говря че магията за любов се смята за една от най-черните и някои от хората които се занимават с такива работи категорично отказват да я прилагат
18
2
 
5
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Не се месете в божиите работи!
17
2
 
2
 
! Отговори
... преди 7 години
До hahahahаI az biah kato tebe s nasmeshka gledah na tezi neshta, dokato ne pochnah da namiram chorapi pod pegloto si I da mi izchezvat misteriozno veshti I mnogo, mnogo drugi neshta. Dano nikoga da ne te zastigne neshto takova !!!
16
1
 
0
 
! Отговори
Перко преди 7 години
*** никога няма да свършат!
15
2
 
7
 
! Отговори
olele преди 7 години
Олеле, майко, какви глупости! Колко трябва да ти е акъла, за да вярваш на това?
14
2
 
4
 
! Отговори
hahahahа преди 7 години
Само пълни малумници вярват на подобни неща, друго обяснение нямам. Отчаяни и прости гора - бол в нашата България. :) :)
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А този ватиканск хляб за тези, които не знаят, като ти го дадат слагаш определени съставки и след това го оставяш и после раздаваш на др. хора. На мен ми донесоха, но се извиних и отказах, беше много втасало излизаше от съда и като разбрах, как този го дава на онзи, на този, може да е много добре, но гл. точка хигиена без коментар. За да ви върви и няма магия, изчистете къщите си, махнете всички ненужни вещи, които задържат енергия, всичко счупено. Всяко нещо не ползвано 2 г. не е за вкъщи.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тежката характеропатия е причина за лошите отношения в бг семействата, не магия. Постоянно някой се меси и с 40 г. хора се държи, като с 5 г. и управлява живота им, как да живеят, чистят, възпитават децата си. Когато мама така е възпитавала синчето си какво да стане от него, но и жените не падат по-долу, масата не могат да сготвят една проста манжда, мързи ги и децата са пречка, независимо от огромната помощ и възможността да излизат и т.н. Др. е идеята за "идеалното" сем. за пред хората.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямата магия са религиите или масовата психоза, на която подлагат огромни групи хора. Те съществуват от хилядолетия, имат милиони последователи, командват тълпи от интелигентни и неинтелигентни хора, въртят бизнес и събират пари, имат си шефове и слуги, а накрая- цялата им идеология почива на приказки и легенди без никакви разумни доказателства за посочените там чудеса. И най-смешното, проповядват любов а хората се мразят и избиват заради тях?!
10
2
 
17
 
! Отговори
врачка преди 7 години
Срещу 5000 лв развалям буркани с трушия и прочиствам чинии с кюфтета. Можете да метнете парите през балкона, само ми кажете адреса, та да пратя брат си Асен Ангелов да ги вземе.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липсата на култура и интелект вещае да разпрстраняваш небивалици и да даваш съвети на себеподобните си, докато измамниците печелят на вашия гръб.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖиборКакво е това ватиканска ерес бре?
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Напръскването на партньора по време на сън с прах от стрит босилек предотвратява изневери" ROFL! А ако партньора те напръска с генетичен материал докато спиш знак на какво е?
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който няма сиво в китарата е любимата жертва на измамници от всякакъв сорт. Като почнеш от астро"лозите", и другите самопровъзгласили се разбирачи, та до врачките - всички търсят балъ.ци да им вземат парите.
5
6
 
11
 
! Отговори
гост преди 7 години
тотално падение на българите, вместо да се обърнат към православната вяра , те търсят врачки, баячки и т.н, така няма се оправят
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** народ!!!После се чудим що бабите хвърлят хилядарки през балконите и вярват на врачки и баячки.