Галакси Инвестмънт Груп с международно признание за лидерство в сектора на недвижимите имоти

Компанията е номинирана в категорията Инвеститор на годината и Офис проект на годината
Препоръчан материал | 5 апр 2017 14:21, Мартин Иванов
0
Галакси Инвестмънт Груп с международно признание за лидерство в сектора на недвижимите имоти

Номинация за "Инвеститор на годината" получи Галакси Инвестмънт Груп в конкурса SEE Real Estate Awards, който се организира от издателската компания Europa Property. Раздаването на годишните награди за сектора на недвижимите имоти се провежда за дванадесета поредна година и е единственото по рода си събитие за региона на Югоизточна Европа. Независимо международно жури от професионалисти в сферата на недвижимите имоти предстои да гласува и определи победителите сред предварително подбрани компании и проекти.

Сред другите номинирани са и едни от най-големите в бранша - NEPI, притежаваща активи за 3 млрд. евро, GTC, Globalworth и други. Гала събитието с обявяването на наградите ще се проведе на 6 април в румънската столица Букурещ.

Номинациите в престижните европейски награди са изключително ценни за нас, защото са признание от най-големите експерти в инвестиционния бизнес за нашия принос в сектора на недвижимите имоти. Приемаме включването ни в наградите като положителна оценка за българския бизнес като цяло и нарастването на ролята на страната ни като предпочитана инвестиционна дестинация, коментира Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп

Компанията е номинирана също и в категорията "Офис проект" със сградата Офис Парк Пловдив. Офис билдингът вече получи специална награда в категорията "Обществени сгради с бизнес предназначение" в националния конкурс "Сграда на годината 2016".

Организаторите от Europaproperty.com обявиха списъкa с номинираните компании, които са реализирали най-забележителните проекти в областта на недвижимите имоти в региона на  Югоизточна Европа през изминалата година. Фирмите се оценяват на база цялостния им принос на пазара, качеството на обслужване на клиентите, иновации, търговски успех и лидерство.

Имиджова публикация

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари