Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация

Макаров смята, че и европейският проект нямало да се роди
Обновена: 13 май 2017 13:58 | 13 май 2017 13:55,
510
Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация
Снимка: архив "Булфото"

Без нашата победата на 9 май, Европа щеше да бъде съвсем друга, нямаше да я има европейската демокрация, нито самият европейски проект.

Това каза посланикът на Русия у нас Анатолий Макаров в слово в церемония, посветена на 72-та годишнина от края на Втората световна война.

Макаров се включи в честванията пред на паметника на загиналите руски воини в Кула.

Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи заупокойна молитва на паметника на Съветската армия в града, а венци и цветя поднесоха депутати от Кула.

Проявите продължиха на мемориален парк "Катюша" край Кула, където са се водили единствените реални бойни действа по време на Втората световна война на територията на страната, припомнян БТА.

Словото на руския посланик бе последван от ученически рецитал за войната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 34Медведев е некадърен крадец, който се прави на премиер, Лавров е посредствен дипломат, чието най-развито качество е, че е патологичен лъжец а Путин е психопат и масов убиец!
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ *** ТЕЗИ АЛКОХОЛИЦИ ВЕЧЕ ВЗЕХА СЕРИОЗНО ДА МЕ ДРАЗНЯТ !ЗАЩО НЕ ПРИЗНАВАТ ,ЧЕ БЕЗ ОГРОМНАТА ПОМОЩ НА СЪЮЗНИЦИТЕ ДНЕС РУСИЯ НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА НА КАРТАТА ,А ВСИЧКИ ТАМ ЩЯХА ДА ГОВОРЯТ НЕМСКИ ?!ОСВЕН УЧАСТИЕ В БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СЪЮЗНИЦИТЕ ДАДОХА НА РУСКИТЕ НЕБЛАГОДАРНИ АЛКОХОЛИЦИ ХИЛЯДИ ТАНКОВЕ ,ОРЪДИЯ ,КАМИОНИ ,СТОТИЦИ САМОЛЕТИ ,КОРАБИ И ПОДВОДНИЦИ , МИЛИОНИ ДРЕХИ ,ЛЕКАРСТВА ,БОЕПРИПАСИ И МНОГО ДРУГИ ПОМОЩИ ! ТО НЕБЛАГОДАРНОСТ -НЕБЛАГОДАРНОСТ АМА АЛКОХОЛИЦИТЕ ПРЕКРАЧИХА ГРАНИЦАТА
17
4
 
10
 
! Отговори
Руска дезинформация преди 6 години
Евразийския *** разправя хуморески! Русия и демокрация???!!! Не може държава, която държи собствените си граждани в рижако подчинение да нису демокрация! Само елементарни и *** същества могат да се хванат на думите му.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-мракобесния и човеконенавистен режим през ХХ в. си приписва заслугите за европейската демокрация. Ай-сиктир бе!
15
1
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
дурачок, у тебя глава не слушает, сталин направлял 300 000 руснаков на немедленая гибел, потомуща ево танки бъйли хартийнами, он ета знал, но направлял ета рускомой пушечний месок на предизвестеной смерт. НАДО ЗНАТ ИСТОРИЙ, ДУРАЧОК ПУТИНКИЙ
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакъв мухъл тук ми се изказва колко жертви били дали руснаците тук?!?!?!?!Колко ли кух трябва да си за да не знаеш че тук не е произведен нито един изстрел срещу руснаците!!!!!Но за сметка на това те бяха тук в окупация около 3 години!!!Да не казвам че техните протежета комунистите от БКП избиха хиляди веднага и още няколко стотин хиляди после при техния режим!!!!Наистина трябва да си голям мухул за да защитаваш чужди пред свои!!!!
13
3
 
11
 
! Отговори
КК преди 6 години
Ние не бяхме въвлечени в тази война от Нацистка Германия. До нахлуването на Червената армия у нас, ние на практика не сме участвали във Войната, с изключение на непровокираната агресия от страна на САЩ и Великобритания, които ни бомбардираха и си платиха за гяволъка. И един български войник не е вдигнал оръжие да нападне някоя чужда държава. Върнахме си и Ю Добруджа през 1940 г. Не можем да сме недоволни от германците. Виж, последвалата 45-годишна съветска окупация ни е-такова майката.
12
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да повярвам тия пияници колко кухи и нагли!!!Първо не те са победили а са участвали в победата!И втора ако не бяха доставките от ВСЯКАКЪВ ВИД НА САЩ,Великобритания,Австралия и Нова Зеландия при тях още да има германци от Вермаха!!!То бива да си нагъл ама тия направо нямат равни по простотията си!
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрацията е една вечна идея, която винаги ще съществува. Треперете, диктатори, треперете, Путин и Бойко Борисов. Демокрацията идва след вас.
10
3
 
13
 
! Отговори
КК преди 6 години
До Анонимен 14Проблемът, Анонимен 14, е, че "най-престъпния режим с милиони жертви" бе победен от същия такъв престъпен режим с още повече милиони жертви, който управлява И. Европа 45 г и я задържа в развитието й за целия този период, докато останалия свят вървеше напред. Сега някакъв наследник на този червен престъпен режим да ми чете морал как без него видиш ли нямало да има Европа, е най-малкото неуместно. Национал-социализъм или комунизъм, за нас си е все едно.
9
5
 
7
 
! Отговори
д преди 6 години
Без руската намеса Европа нямаше да е ислямска *** -както и Русия.Извинете се на Хитлер.
8
6
 
17
 
! Отговори
бг преди 6 години
Две съюзни фашистки държави започнаха междусъюзническа война.Америка се присъедини към едната и затова тя спечели . Сега има наглостта да представя фашисткия си режим като демокрация , а междусъюзническата война нарича освободителна.
7
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледаме каква демокрация се "вихри" в Русия....
6
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руската смрад зарази Източна Европа и почти цяла Азия с тази "победа". Дано да се мъчат още дълго в ла.йната където ги набутаха болшевиките и джуджето.
5
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не бяха американците и англичаните нямаше да има повече СССР . Те са виновни !
4
7
 
20
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Запада, другарю, дори не си го помирисвал, освен, че караш форд, пиеш джони и замезваш с бри! к р е т е н! хахаахаха
3
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
червените полупроводници ивохристовци на *** на историята, само пискат във възхвала на кремълското джудже, в локвата да се удавят
2
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е видяхме им на мурзилажа успехите...
1
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А без английската победа?

Спонсорирани публикации