Недков: Очаква ни правителство, което ще работи на ишлеме

"Избирателят изпадна в мисловен локдаун, защото сюжетът стана сложен"
59

Писателят Димитър Недков заяви в студиото на "Денят ON AIR", че след последните парламентарни избори у нас се е родил нов антропологически политически модел. Това е станало чрез новия политически субект "Продължаваме промяната".

"На терена излезе формирование, което може да наречем "рисковия хедж фонд "Продължаваме промяната". За една изборна нощ извършиха най-великия електорален обир. Първата им задача е преформатирането на избирателя като акционер с примамливото обещание за дивиденти. Основната задача на този хедж фонд е листването на глобалната фондова борса на БГ държавата. Белият дом сигурно не подозира за тези момчета", каза още писателят пред Bulgaria ON AIR.

Недков смята, че този нов типаж политици се появяват в резултат на конфликта между поколенията относно ценностната система, която изповядват.

"Очаква ни правителство, което ще работи на ишлеме и всичко ще е бизнес. Промяна е много сложен термин и много дълъг процес. Слави Трифонов ще си го върне и няма да подкрепи правителство", категоричен е писателят.

"Вирус броди из българския политически организъм. Дали няма да е нужен своеобразен "зелен сертификат" за душевното състояние на нацията, до което ни докарват политиците с тяхната несъстоятелност? Хората се страхуват от политическия вирус", отбеляза събеседникът на Ганиела Ангелова.

Според Недков това обяснява и електоралната апатия. Получава се мисловен локдаун, в който изпада избирателят, защото сюжетът стана много сложен, смята писателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Димитър Недков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
2
 
! Отговори
Нови министри 3 преди 2 години
ГЕРБ, ИТН, Слави, БСП, НЯМА да променят НИЩО... А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиноввници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде...А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 (десет хиляди ) лева, ако влязат в Магазин, Ресторант или другаде.
20
3
 
6
 
! Отговори
Адолфчо преди 2 години
Що не си бръкнеш отзад с 1пръчка да ти олекне
19
6
 
8
 
! Отговори
Какъв е па тоя преди 2 години
То не бяха професори, академици, преподаватели, гадатели, и всякакви специалисти да ни обяснят изборите още не са свършили, те плачат за тулупа
18
7
 
11
 
! Отговори
Адолф преди 2 години
До АнонименКато те гледам как смесваш единствено с множествено число ми се струва,че ти даже и Винету не си прочел.Ще се радвам ако се появят хиляди като Димитър Недков, но за съжаление сега ще излезнат хиляди като тебе.
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дано не се разочароват много тъпоъгълниците от чорапа.
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Недков защо не обясниш как главния прокурор Иван Гешев се оказа Антихриста? Как така 5 *** ота отиват в САЩ и се връщат 4ма плюс Луцифер в лицето на Иван Гешев
15
8
 
27
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Недков е висока топка анализатор и компетентен,а ти си ***.Слушайте го, защото погрома предстои.За двамата лигльовци законите нямат значение,правят каквото си искат безскрупулно и с усмивка.Скъпо платени,ще направят услуга на Фигуранта да разбият независимата прокуратура и гл.враг на Чорапа и кримиолигарсите,а той и те ще ги оставят да дерибействат и крадат.Няма промяна,пътя е надолу.
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Димитър Недков когато говори, не приказва. Прочетете внимателно.
13
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Димитър Недков - масон, милиционер и още нещо...
12
5
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
В края на краищата какво се установи , че кражбата на века с тия 700 милиона лева от магистрала Хемус не е кражба ,а точно обратното спестени за държавата средства
11
3
 
18
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Зависи кой ще спечели президентските избори. Ако не спечели Радев, ще преговарят до януари и ще си заминават
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е ,тъкмо отлепихме дъното и се появи светлина и хоп,двама измамници използвайки,че към момента криво ляво икономиката не е сдала багажа се накрадат,осребрят каквото е останало,примерно военно промишления комплекс да стане частен,дето никъде го няма,подобно на забегналия сръбски банков ганкстер,окрадат горката държава и лишат хората от ценности и морал,те не са в изобилие,но под благата дума "почтеност"извършат беззакония и скапят държавата ще си тръгнат,защото могат професионално да лъжат.
9
9
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
До АнонименХахах, ти поне си големия капацитет и ги разбираш нещата, включително си бил и министърче наЛЕ ?Ох клакьорчетата на Бацко ... дупе да ви е яко
8
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя писател сигурно е чел само винету.Сега ще се появят хиляди такива като този който получаваха пари години наред без да правят нищо.
7
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успешен в някакъв бизнес който ръководиш няма нищо общо с успех в политиката.Ще го разберат по трудния начин и старите кучети ще им гледат сеира на тези ***. Досега нищо от което ни налъгаха като служебни министри не е изпълнено, напротив - инвсетициите паднаха с 1 млрд. лева, а растежа с 1 процент - провал!
6
8
 
14
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
То не останаха много други освен Герб и ДПС
5
19
 
22
 
! Отговори
До 3: преди 2 години
Напълно съм съгласен с теб. Тия двамата нямат никакъв опит в трошене на дискотеки, ресторанти и магазини с бухалки както правиха СИК. Никакъв опит в застрелването на конкурентни мутри. Никакъв опит в правенето на милиардни външни дългове и плячкосването им. Никакъв опит в точене на еврофондове. Никакъв опит в държавно рекетиране на българския бизнес. Пълни аматьори. Давай булдозерите на жълтите павета, да правим предсрочни избори и да връщаме ГЕРБ на власт.
4
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще е по-добре от правителство от гангстери, управлявано от най-пpocтия човек, който някога се е раждал на тоя свят, както беше в последните години!
3
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мисля, че двамата от ПП разбират от бизнес. Просто са образовани и млади. Мисля, нямат особен опит в нищо..
2
2
 
17
 
! Отговори
От кол и въже преди 2 години
Всеки се упражнява в остроумие.