Братя Диневи откриват в София ваканционно селище за 12 млн. лв.

Само за тази година предприемачите са вложили над 120 млн. лв. в комплекси от затворен тип
Братя Диневи откриват в София ваканционно селище за 12 млн. лв.
Манастира 2 София. Илюстрация: Диневи и Ко
Строителните предприемачи братя Диневи ще открият утре второто си ваканционно селище в столицата - „Манастира 2“. Комплексът се намира непосредствено до първа станция на Симеоновския лифт, който води до ски пистите на Витоша.

Това е седмият обект на Диневи и Ко за тази година с близо 1 000 апартамента общо. През лятото бяха открити "Сън вилидж" и "Азуро" в Слънчев бряг, "Лазур 3", "Камбани 2", "Топ" и "Етъра" в Свети Влас. Инвестицията в "Манастира 2-София" надхвърля 12 млн. лв., а само за тази година компанията е вложила над 120 млн. лв. в изграждането на комплекси от затворен тип.

Селището е разположено върху площ от 8 000 кв. м, като включва 103 апартамента с квадратура от 59 до 95 кв. м. в четири сгради, които в архитектурно отношение напомнят стила на възрожденска България.

Тази година предприемачите приключиха първия етап от изграждането на първото частно яхтено пристанище у нас - "Марина Диневи" и започнаха първия си международен проект в румънския курорт Мамая, където е пред завършване комплекс "Свети Влас".

Диневи и Ко направиха и първа копка на най-мащабния си обект в Пампорово - "Гранд Манастира", който се предвижда да превърне Студенец в алтернативен център на курорта.

Преди седмица предприемачите откриха и модерна кравеферма в новозагорското село Дядово, в която са вложили 3 млн. лв. От тях 1,8 млн. лева са по програма САПАРД.

Диневи и Ко е създадена през 1989 г. и е специализирана в изготвянето на инвестиционни проекти, свързани с проектиране, строителство и продажба на луксозни вили, хотели и жилищни комплекси. Компанията има свои представителни офиси в Мюнхен, Лайпциг, Москва, Лондон, Дъблин, Будапеща, Киев и Копенхаген.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание