Procter&Gamble инвестира 50 млн. евро в завод за козметика в Румъния

Това ще е първият проект на зелено на базираната в САЩ компания на местния пазар
29 апр 2008 10:35,
18
Procter&Gamble инвестира 50 млн. евро в завод за козметика в Румъния
Снимка: БГНЕС

Производителят на потребителски стоки Procter&Gamble (P&G) планира да изгради фабрика за козметични продукти в Румъния, съобщава румънският сайт Business Standard.

Според източници, цитирани от изданието, инвестицията се оценява на около 50 млн. евро.

Това ще е първият проект на зелено на базираната в САЩ компания на местния пазар.

В момента P&G притежава завод за производство на перилни препарати в град Тимишоара.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пак ни подминаха. До кога така?
16
0
 
0
 
! Отговори
belgieca преди 15 години
na6taa politika,te na6ti politici sa po beter *** i ot rumancite nqma da se opravi BG i daje ne mislq da se pribiram v bg 4e tam vsi4ki sa hi6nici ama nai golemite sa v pravitelstvoto
15
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 15 години
Румънците ще правят и препарати, освен телефони, освен коли, освен... и т. н. За да можем да си ги купим от тях, ще им слугуваме и ще им се кланяме, когато дойдат като туристи в по-бедната си съседка. И ще мием тоалетната след тях с купените от тях препарати, за да имаме пари, да оцелееем. Да оцелеем, за да мием тоалетни, за да имаме пари за препарати.......Омагьосаният кръг на бедните материално и умствено!
14
0
 
0
 
! Отговори
ggp преди 15 години
А защо не у нас?! Защото са ни *** управниците и само искат да крадат! Ние сме вече 3 страна - по доходи, по инфраструктура и т.н.
13
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
Който си мисли че само политиците са ни виновни,може да иде в румъния да бачка в завода за козметика.Тъкмо ще види че румънците не са *** като нас 'Великите' БЪЛГАРИ.Крайно време е да разберете че всичко тръгва от народа а ние не сме народ.
12
0
 
0
 
! Отговори
СПЪНИШЕВ ГЕЙ преди 15 години
туризъмът ни е в 4-5 пъти по слаб от гръцкия и с изглед още да намалява!!!КАКВО ПРОИЗВЕЖДА ***-ПЪРВО ЕМИГРАНТИ И *** И КРАДЦИ В ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО!!!! Да си производството и да се разотидем от тая прекрасна цветуща държава:)
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това неоправно правителство със всяка секунда от управлението си вреди на народа ни ! Колко доказателства ни трябват по въпроса ???Oë 1 година с тях !!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а ние ще изнасяме суровина (***) за румъния
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябваше от Европа да им напомнят да създадат някаква администрация по еврофондовете, която да дава информация и помощ на хората които искат да работят. Щото те вече ги бяхя разпределили до стотинка за техни си хора и се правеха на луди. Сега сложиха тъпата Плугчиева, да имитира че се върши нещо.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
пак ни заобиколиха лекичко.... :))))))))))))
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Навсякъде политиците крадат, но в нормалните държави освен че крадат и правят по нещо за народа. У нас наште политици ЕДИНСТВЕНО крадат.
6
0
 
0
 
! Отговори
Niko преди 15 години
Nokia прави огроменен завод в Румъния,Renalt отдавна вече произвежда автомобили за цяла европа в Румъния,Българските политици само блеят и мислят че всичко ще се оправи от самосебеси като влезнахме в европейския съюз ще ни дават наготово субсидии и помощи като на *** а ния ще се радваме че сме европейци! Жалка картинка
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Смешна държава сме ейййй.Станишев ми обяснява как корпоративния данък в България бил най-ниският в ЕВРОПА.Тогава защо никой не инвестира в България другарьо Станишев ?
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя Стоян Сталев, където води Агенцията по привилчане на чужди инвестиции да си даде оставката незабавно.Некадърник, отгоре на това ченге от ДС.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Отговорът е много ***.Нашите *** искат комисионни.Така сме ги научили 10%.Това е правителство на десет процентовите министри.Всички до един.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zashto nas ni preskachat vinagi dobrite firmi,a samo garci i turci si pravqt nelegalni cehcheta u nas
1
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
ето, всички сериозни западни концерни отиват в Румъния. Мамалиги, мамалиги, ама нашите от корумпирани ***-политици по лоши просто няма