"Овергаз": Не са потвърдени доставка или отказ на газ

Битовите потребители не са застрашени от спиране на газа
Обновена: 31 дек 2015 17:43 | 31 дек 2015 17:41, Елка Василева
11
"Овергаз": Не са потвърдени доставка или отказ на газ
Снимка: архив, Reuters

Няма потвърждение за доставка или отказ от доставка на заявените от "Овергаз Инк." количества природен газ от 1 януари 2016 година. И до момента от "Газпром Експорт" не са изпратили официално известие, че предстои спиране на синьото гориво за българската компания. Това информират от Овергаз.

Още по темата

В договора за доставка на газ между двете компании липсва фигурата на Балкански диспечерски център в София, който разпространи новината за нулеви доставки.

"Овергаз Инк." вече е уведомила своите индустриални клиенти да се обърнат директно към "Булгаргаз" в случай на прекъсване на снабдяването с газ. Битовите и малките потребители не са застрашени от спиране на синьото гориво, тъй като са защитени от нормативната база.

Дружеството, което оперира градската разпределителна инфраструктура - "Овергаз Мрежи" - вече е поискало да закупи природен газ от обществения доставчик, с който да снабди газифицираните домакинства.

От "Овергаз Инк." ще компенсират своите индустриални консуматори за възможни щети, които възникнат от неизпълнението на поетите ангажименти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Овергазприроден газ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
33
 
! Отговори
без лъжи преди 8 години
Заглавието не е коректно! Коректното заглавие трябва да бъде: Овъргаз отново не си плати дълговете към ГАЗПРОМ и по тази причина ГАЗПРОМ спира подаването на газ!
3
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руския шпионин Сашо Дончев този път настъпи мотиката и си заминава в затвора за диверсия . Браво г-н Борисов , ти истински Държавник . Да си жив и здрав .
2
14
 
36
 
! Отговори
соня преди 8 години
КОЙТО НЕ Е РАБОТИЛ С РУСНАЦИ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ, ЗА КАКВО СТАВА ДУМА! ПРИ ТЯХ НЯМА ПРАВИЛА И КОРЕКТНОСТ ,ВСИЧКО Е ОТ ПЖЗИЦИЯТА НА ПРОСТКОЙТО НЕ Е РАБОТИЛ С РУСНАЦИ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ, ЗА КАКВО СТАВА ДУМА !! ТЕ НЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ ПРАВИЛА И ДОГОВОРЕНОСТИ! ДЕЙСТВАТ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ПРОСТАКА И НАГЛЕЦА !!!
1
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъдете искрени към абонатите и кажете истината. Оня с мустаките да не мисли какви заговори срещу мустака са му приготвили.

Спонсорирани публикации