Турски вестник: Туристите се стекоха в съседна България

Това бил най-успешният сезон за нас от 25 години
Обновена: 7 авг 2017 07:44 | 6 авг 2017 19:56,
132
Турски вестник: Туристите се стекоха в съседна България
Снимка: Архив, Булфото

Под заглавие "Туристите се стекоха към съседката" турският в. "Миллиет" пише, че туристите, които от съображения за сигурност не са отишли в Турция, са предпочели това лято да почиват в България, предаде БТА.

"Хотелите (в България) се пукат по шевовете. Увеличение има и в броя на турските туристи", посочва вестникът.

Изданието пише, че България преживява най-успешния си туристически сезон през последните 25 години, цитирайки данни за увеличения брой на туристите на българското Черноморие и за скока в цените за нощувка.

"Миллиет" представя България като привлекателна дестинация за отдих и за турските туристи с близката си до турския вкус кухня, евтините цени за храна и забавленията, които предлага.

Вестникът препоръчва на читателите си да опитат по-специално пърленка, шопска салата и кюфтета от агнешка кайма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: БългариятуристиТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успешен по брой посетители. Когато работих като барман там, правих по 200-300 лева бакшиши на ден. Последната ми година, правих по 20-30, а имаше двойно повече туристи, който вместо коктейли, в коктейл бар, искаха наливна бира, до 2 лева и шот водка за 1 лев. Контроато беше хванало прах. Ако това са туристите, Турция може да си ги поема самичка.
92
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двете са лоши дестинации, особено крайбрежните им курорти. Обслужването е критично, храната е посредствена и то в най-добрите хотели, като не говорим за пакети, а за ala carte ресторанти , а забавленията са или аматьорски, или отсъстващим, освен, когато не са поети изцяло от чуждестранен туроператор.В разгара на сезона, без резервация, ми искат по 200 лева на стая. За 250 мога да си взема стая в ... ми разни по-западнали от рода на Барселона, Малага и други "дупки".
91
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оръдията не неоосманистите започват от посланикът в България, ръководните дъжности в двете незаконни турски партии, имами изпратени от турция и представители на НПО и религиозни организации. Спускат се тези и се хвърлят в обществото, под предлог за голяма важност. Извършват се провокации и после се сезират чуждестранни правозащитни организации с цел международни скандали. Подменя се цганското съзнание на хора, които живеят в гета, с цел подмяна на идентичността им с фалшива турска.
90
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са виновниците-Националната разузнавателна организация, съкратено МИТ (на турски: Milli Istihbarat Teskilati, MIT), е обединената държавна специална служба на Турция. Седалището ѝ е в столицата Анкара, кв. Улус.
89
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма две мнения, турската пропаганда тече с пълна сила.
88
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турските тайни служби открай време водят война с/у България.Спомнете си за Сивите вълци(турска терористична организация)и за процеса с/у Сергей Антонов-натопиха и разбига живота на тоя невинен човек тия гадини и *** от турските служби.
87
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарното заключение от всички тези факти е, че в България се води война, дезинформационна война, целяща дискредитирането на България и всичко българско, в дъното на който стоят турските служби.
86
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите само потвърждават верността на казаното преди. В България се извършва диверсия и дезинформация от турските служби.
85
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност злобните и антибългарски коментари тук не са от вчера. Много често чета коментари написани от откровени ислямисти, които явно никой от сайта явно не забелязва. Освен неоосманистката пропаганда, която се води тук, авторите толерират и ислямистка пропаганда, която никой не преследва.
84
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция, Гърция, Англия, Франция и САЩ-----врагове на България.
83
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно с драсканици на потурнаци... Опитват да манипулират коментарите в тяхна полза, но потурнакът си личи от самолет. Всички турци са подли, злобни, завистливи, алчни лъжци и измамници. Всички, които пишат коментари проповядват неоосманизъм и мразят България и християните и ги обиждат. Езикът на омразата се проповядва точно от такива индивиди, поощрявани от авторите на сайта, които допускат анонимни коментари.
82
13
 
11
 
! Отговори
TURK преди 6 години
ОТ СВИНСКА КОЖА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА КОЖЕН МИНДЕР ЗА МОЛИТВА,И ОТ Б.....РИН НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ПРИЯТЕЛ.....ТАКА Е КАЗАНО ОТ ДЕДИТЕ НИ.....И Е ДОКАЗАНО.....Примерно отношението на България към Русия и много други.....Б...рина е злобен и предател,завистник и т.н.
81
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тая статия, предполагах, ще о***кана само като видях, че е свързана с Турция... Абе хора, 500 години са ни клали дедите им на тия, историята трябва да се помни, но пък стига злоба към тия хора, нямат никаква вина, малко по приятелско и ведро към тях, повечето обикновенни турци нямат нищо против нас!
80
2
 
2
 
! Отговори
До мхого лошо преди 6 години
А кой ти каза, че тунела, мостовете, летилащата ит.н се правят с пари от държавната каса!!??Имали вероятност да са ги дали на търк...:-) Даваш му 3 години... Той от 16 години прави бе бaлама! Оф ганка ганка...нема надежда за вас.
79
1
 
2
 
! Отговори
не преди 6 години
Не е вярно..
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре,аз виждам една хубава статия в турски вестник за България,което е добре,а тук във форума веднага се почна с омразата и спорове за Турция,Ердоган,Русия,САЩ и прочие световни конспирации!Добре бе хора,айде успокойте се малко!Погледнете на живота по-весело и ведро!
77
2
 
4
 
! Отговори
мнооого лошо преди 6 години
Не че нещо но Турция яко я позакъсва независимо колко някой тук я защитават.Тази година е със най голямата инфлация от 20 г.на сам.Тази година туристите са рекордно малко,тази година харчовете и са най големи но направени със заеми.И като прибавим мегаломанските проекти на Ердоган за тунела под босфора,летището в морето,новия мост,замъка му и закупуването на много бойна техника разбираме защо бюджетния и дифицит е най високия във най новата и история.Трябват и 3 г.като тази и ще фалира за съжале
76
2
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Да опитат и кюфтета от свинска кайма и те са вкусни!
75
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Никой нормален не би си похарчил парите в страна която е на прага на гражданска война."Ако си имаше на представа колко пари се харчат в Турция и, че една четварт от това, което се харче тук да е в българия...нямаше да бъдете 150 та иконимика...Я ми кажи в този случай щом тук ненормалните харчат пари, коя икономика сме ние...а да речем, че пък при вас харчат нормалните коя икономика сте вий...:-)
74
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Какво можеш добро да очакваш от турчина. Каква мърсотия, за храната да не си спомням, в 21 век продължават да се изби.ват един друг Ди-ваци"Още по лошо е в 21 век да не можеш да заловиш и осъдиш поне един Апаши...Язък...Турция се бори с терористи и то на няколко фронта, но има хора и за апашитата...Но на всичкото отгоре и туризма е добре, и икономиката и инвистициите и производството...Мръдни се в лево...

Спонсорирани публикации