Морето - "по-сладко" в края на август. Цените падат

В големите курорти с 10%, през септември с 50-60%
13 авг 2017 20:41, Петя Славова
24

В края на месец август започват намаленията за почивки на българското море. Цените ще паднат с 10% в големите курорти, а от средата на септември с 50-60%.

Заради по-ниските цени месец септември е предпочитан за почивки от много българи. От туристическия бранш са категорични, че през септември пакетите дори в най-луксозните курорти стават достъпни и за сънародниците ни.

В най-големия ни курорт Слънчев бряг първите намаления започват още в края на август. В хотелите с по-малко звезди двойна стая с ползване на безплатен паркинг, басейн и интернет варират от 65 до 90 лева, съобщава Bulgaria ON AIR.

Специални ценови пакети хотелиерите са предложили и за българските туристи покрай септемврийските празници. Традицонно почивката поевтинява най-рано на юг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: морецениBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90 лв за двойна стая, аз в Гърция отивам за 150 на вече all inclusive, а тук и паркинга бил екстра,на л*орието повече НЕ. ай сиктир
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цените падат, но внимавайте и не усилвайте музиката. Че оня белобрад бухал от скат,ядосан че няма мигранти в козият рог, е хукнал да събира музикални уредби. Иначе си траеше корумпирания крадлив пуяк.
2
1
 
29
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Таксата стол пада на 10 лв!
1
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, българите ще изядат остатъците от иниклузива. Които иначе ще дадат на прасетата. Чужденци в собствената си държава, видими резултати на гробарите.