Лудница като в Слънчака... не само у нас

Какъв е опитът на Италия в справянето с шумните заведения
17 авг 2017 19:21, Екип на Bloomberg
6
Лудница като в Слънчака... не само у нас
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Българското Черноморие е много красиво, на него трябва да се радват и млади, и стари. Но за да стане това, трябва да се спазват законите и да бъдат спазени интересите на всички хора. Проблеми, подобни на тези в Слънчев бряг имат всички курорти, които биват посещавани от много хора.

Това заяви пред Bloomberg TV Bulgaria президентът на Асоциация "Сардиния в България" Алесандро Калия.

„Например във Венеция наред с възпитаните и културни туристи има и хора, които се напиват и скачат от мостовете или се къпят във фонтаните“, разказа гостът в студиото.

Според Калия в подобен тип курорти трябва да има засилено полицейско присъствие, като се оказва безкомпромисен контрол, като полицаите да се отнасят еднакво към всички, без да се притесняват да наказват чужденци.

Как бива решаван проблемът в Италия? Много високи глоби, както и опция заведението да бъде затворено при продължаващ рецидив, посочи президентът на Асоциация "Сардиния в България".

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria.

 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз обичам, да се накъркам яко, да хвана някое момиче през кръста и да се изкъртим на силна музика, но никога, за сметка на 10000 души в хотелите, в радиус от 100 метра.
4
0
 
12
 
! Отговори
Pulia преди 1 година
I ko ot tva?
200 000 dushi bg personal v turizma ne moje da spi seka nost i da ide na rabota na drugia den s presni sili, stot mu kartiat ushite bege christianski mafioti s generalski bege protekcii, preferencii i prevencii?! Ai siktir.
3
3
 
19
 
! Отговори
будали! преди 1 година
- Много високи глоби, както и опция заведението да бъде затворено при продължаващ рецидив, посочи президентът на Асоциация "Сардиния в България".

ИталЯнските собственици на заведения веднага да вземат позитивния пример от нас: веднага мощни протести на собственици и купонджии за събаряне на правителството, поголовно неплащане на глоби и безцеремонно неподчинение на указанията за тишина. Откъде-накъде ще им развалят далаверата.
2
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма такова нещо,баровете да вдигат шум до сутринта там,където спят хора,разберете че Симеонов напълно прав и е в законно право.Без да ме интересуват борбите им на мутрите,казвам го като неутрален човек.
1
16
 
4
 
! Отговори
БРАВО преди 1 година
Венеция отдавна не се посещава от Туристи - проверете как потъна .