Предприемач: Китай и САЩ трябва да се успокоят

Южна Европа е в рецесия
2 яну 2020 22:15,
15

"2020 година вещае продължение на това, което беше досега. България се движи устойчиво. Рецесия има в Южна Европа. Интерес хибрид ще се получи, много е важно Китай и САЩ да подпишат договор, за да се успокоят нещата", каза предприемачът Красимир Дачев в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му България е много подготвена.

"Нещата се движат. Не знам защо се надпреварваме в това черногледство, затваряме си очите за неща, които са позитивни", каза още Дачев.

Според него трябва да работим продукти с по-голяма добавена стойност и да излезем от този суровинен отрасък.

"Има сектори, в които минималната работна заплата е в пъти повече от това, което държавата е казала. Трябва да има стимул да се изкарат парите, трябва да имаш стимул да произвеждаш повече", заяви той.

"Над 4% ще бъде ръстът в икономиката, ако няма криза. Тези, които изнасят, ще ги засегне активно. Ще се отвърже АЕЦ "Белене", прогнозира Дачев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Още във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Откат срещу хората преди 4 години
Има откат срещу фотоволтаични станции вече изградени в Германия и Китай..Ще ни подпалят планетата с тези опасни вражески инсталации подава гневно Индииския ..океан Китай се нареди на второ място по производство и продажби на анти климатични и анти земни оръжия вкл инсталирани в телефони телевизори в автомобилни фарове и другаде..Има откат срещу Китай /China ot Луната ..Увредиха важна защита Земя Луна ..
11
1
 
1
 
! Отговори
Kiorsufra преди 4 години
Upraviha BG ,ta sega e red nasveta.....
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Български предприемач(!) не знам какво го квалифицира да дава съвети? Може ли някой да обясни в в каква област е супер, за да дава акъл!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скочи се на див капитализъм от 19 век и хората не могат да оцелеят, а още слушаме мантри. То ясно, че на всеки му се видят малко парите, особено ако има по-големи от тях.Идеологията на капитализма, е че капитала движи. Движи, но трябва и да реинвестира в хора, защото и те си гледат интереса и никой няма да се мапъва без стимул. И какъв е стимула, ако трудно се оцелява?
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил изгонил синдикатите от предприятието, хората трябвало да работят на 3 места, да нямат болнични. 24 часа работа за благото на работоподарителя. За да има време да си харчи парите и така да увеличава потреблението на поршета.
7
2
 
6
 
! Отговори
Мда преди 4 години
Какъвто премиера-такъв и бизнеса...
6
5
 
3
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Според този ДС милиционер Южна Корея е във рецесия,хахаха,то тогава във какво е Русия ?
5
2
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Предприемач - или крадец приватизатор - има огромна разлика - истинските бизнесмени -правят бизнес от нищото - А този сте го НАПИСАЛИ ПРЕДПРИЕМАЧ??? ЕДИН КРАДЕЦ НА ДЪРЖАВНИ РЕСУРСИ С ПАРТИИНА ПРОТЕКЦИЯ - СЕ КАЗВА ПРЕДПРИЕМАЧ?? ТОВА Е НЕЛЕПО !!!- ПО СКОРО Е КРАДЕЦ НА ДЪРЖАВНИ РЕСУРСИ!!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА, БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е ОПРАВИ ОПРЕДЕЛЕНО..
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** с претенции .
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сами ще се съгласите, че не само Бойко поучава цял свят и разсмива сънародниците си с това.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЩОМ КРАСИ ДАЧЕВ ТАКА КАЗВА ААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАААА