Отличиха Investor.bg с голямата медийна награда на БФБ

Медията с принос за популяризиране на капиталовия пазар
4
Отличиха Investor.bg с голямата медийна награда на БФБ
Снимка: Investor.bg

Сайтът Investor.bg бе отличен с голямата награда на Българската фондова борса за медия с най-голям принос в популяризирането на капиталовия пазар през 2019 г.

"Наистина това беше медията, която ни следваше плътно през годината и отразяваше всичко, което се случва на борсата, дори и най-малките събития", заяви при връчването на наградата изпълнителният директор на Българската фондова борса Маню Моравенов.

"Investor.bg бе създаден преди 19 години с мисълта да популяризира борсовата търговия. Радваме се, че тези наши усилия се отбелязват и възнаграждават и днес", коментира от своя страна главният редактор на медията Бойчо Попов.

Българска фондова борса отличи и инвестиционните посредници, постигнали най-високи резултати през 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Е много нещо си открил ХАХАХАААААААА
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък голямото "популяризиране". Основно се публикуват преведени новини и статии от чужди медии. И сигурно и заради голямата популярност на капиталовите пазари затова БФБ всяка година прави рекордно ниски обороти и вече няма никакви бизнеси които да ползват борсата за набиране на капитал. Българската борса сигурно е едиснтвената в света която не се възстанови след кризата от 2008г.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Investitor.bg е един от най - добрите сайтове за икономическа информация. Покрай него открих и Днес.бг.Пожелавам му още по - големи успехи!

Спонсорирани публикации