У дома, като на ваканция

Кой не иска да живее на чист въздух?
Препоръчан материал | Обновена: 4 мар 2020 09:43 | 4 мар 2020 09:42,
У дома, като на ваканция
Източник: Маркан Холдинг АД

Ваканционното настроение се свързва с множество вълнения - за самото пътуване и достигане до крайната дестинация, разнообразието от сивото ежедневие, работния ден и всички ангажименти. Независимо какъв е избраният тип почивка, тя винаги носи усещане за спокойствие и релакс.

Близостта до природата е един от начините да се почувствате, като на ваканция. Чистият въздух, зеленината и панорамните гледки към гората и планината оказват доказано благотворно влияние както върху физическото, така и върху психическото здраве. А представяте ли си да се чувствате така всеки ден в собствения си дом?

Е, вече е възможно да направите първата крачка към осъществяването на този блян! От началото на месец февруари стартираха продажбите за първа фаза от реализацията на OKOL Lake Park - едно райско кътче, едновременно откъснато от градския шум, но и съвсем не далеч, само на 30 км от глъчката на столицата.

У дома, като на ваканция
Източник: Маркан Холдинг АД

В рамките на тази година в землището на с. Горни Окол ще започнат и строителните дейности, които целят да превърнат мечтата на мнозина в съществуваща реалност. До края на 2022 г. там ще бъдат изградени петзвезден хотел и международно голф игрище, разположено на 1 000 метра надморска височина, върху площ от 650 дка. От тях ще се разкриват изключителни гледки към язовир Искър, Рила планина и ски пистите на курорта Боровец, намиращ се на едва 25 км от комплекса.

Имотите, които предстои да се въведат в експлоатация през първия етап са: студиа (60-90 кв. м.) и лофтове (125-145 кв. м.), двуетажни редови къщи (125-210 кв. м.) със заден двор, който прелива в рафа на голф игрището и цветна градинка отпред, самостоятелни къщи с най-висок клас оборудване и обзавеждане (140-500 кв. м.) и парцели с къща по индивидуален проект, в рамките на архитектурната концепция на проекта – на премиум локация със забележителна панорама към язовира.
 

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации