Основателят на компанията, разработила уред за измерване на качествата на марихуаната - пред Bloomberg TV Bulgaria

Разговорът с Гай Сеттон гледате днес, от 19:30 часа
Обновена: 15 юни 2020 15:12 | 15 юни 2020 14:16,
1
Основателят на компанията, разработила уред за измерване на качествата на марихуаната - пред Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Иновативно устройство определя количеството на най-важните активни съставки в медицинския канабис. Уредът е разработен от израелската компания GemmaCert, а основателят й - Гай Сеттон, ще даде специално интервю за единствената бизнес телевизията у нас Bloomberg TV Bulgaria.

Уредът работи лесно и само за няколко минути може да открие количеството полезни съставки. За целта растението се поставя с устройството, а техниките за анализ на изображенията и инфрачервената спектроскопия се сравняват с базата данни от предишни анализи.

Повече за иновативната технология и до какви промени ще доведе това, гледайте в специалното интервю на Вероника Тонева с Гай Сеттон в поредицата „Bloomberg TV Bulgaria интервю“ днес, от 19:30 часа. Сеттон ще разкрие и плановете на израелската компания за развитие на бизнес в България чрез изграждане на логистична база.

Поредицата „Bloomberg TV Bulgaria интервю“ предлага интересни и любопитни теми от различни сфери, всяка делнична вечер от 19:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При толкова безплатни тестъри, няма смисъл от подобен уред.