Apple ще представи новите си айфони с възможности за 5G

Събитието ще се състои на 13 октомври
7 окт 2020 20:52, Ния Христова
30
Apple ще представи новите си айфони с възможности за 5G
Снимка: БГНЕС
Apple снощи обяви, че на 13 октомври ще има специално събитие. Анализатори очакват, че ще бъдат представени новите iPhone-и с възможности за 5G, предаде "Ройтерс".
 
Компанията загатва с поканата си за събитието, на която пише "Здравей, Скорост", за нови и по-бързи мрежови възможности.
 
Миналите години Apple представяше новите си модели iPhone в средата на септември и започваше да ги праща на клиенти преди края на месеца.
 
Финансовите анализатори използват броя на седмиците, през които марката продава iPhone-и, за да прогнозират финансовите резултати на компанията по време на празничния сезон за пазаруване на западните пазари, когато са най-големите тримесечни продажби на компанията.
 
Тази година обаче ръководните лица в Apple предупредиха инвеститорите, че новите Phone-и най-вероятно няма да се доставят до октомври. Компанията вече проведе събитие през септември, за да представи новия Apple Watch и моделите iPad.
 
Анализаторите предполагат, че на събитието компанията ще представи нова версия на iPhone с 5G свързаност. Те подчертаха, че е възможното и представяне на безжични слушалки AirPods и тагове за намиране на изгубени предмети чрез безжични сигнали.
 
Акциите на Apple тази година се покачиха, въпреки ударът по световните иконовики от COVID-19. Това стана до голяма степен благодарение на бума в продажбите на приспособления за работа от вкъщи.
 
Въпреки че акциите на компанията се понижиха от рекордно високото си равнище на 2 септември, пазарната капитализация на Apple остава близо 2 трилиона долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
Разбира се! Купете си смърт!!
25
13
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Дрогаре, в никакъв случай не си купувайте айфон - първо, че е американски и второ - защото като ви ваксинират насила рептилите след време с Ковид ваксина, те всъщност ще ви чипират и после Бил Гейтс ще ви командва дистанционно през 5G мрежата като марионетки и вече няма да сте зашематени , а ще станете с0pосоиди :)))
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От първият епъл, до последния, нещата много се подобриха.Сега имаш какви ли не сензори за какво ли не, връзка с часовника си(не, че е кой знае какво), мериш разстояние, пулс, атм налягане, а да не говорим, за видео камерите и дисплея. Да не забравяме и сигурността с двустепенното удостоверяване, защитата на лични данни, лицево и гласово и пръстови разпознаване, гласови команди и разпознаване на глас, четене от снимка, които никой андроид няма.А кой знае още какво ще измислят...
23
1
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 3 години
По принцип и с двете можеш едно и също.А на практика, новите приложения вървят само с последната опер. система. Като нямаш обновяване на опер. система, смартфонът ти става един скъп калкулатор с уоки-токи.Епълите спират поддръжката на опер. система и те принуждават да си купиш по-висок клас модел.Не казвам, че е хубаво за потребителя, даже обратното, но такава е политиката на ментарджиите.И те така...
22
2
 
5
 
! Отговори
Ender преди 3 години
Да не говоря , че последният ми айфон умре като спукал се балон от подулата се батерия от ъпдейта им целящ да ти убият батерията за да си купиш нов и това е официален факт!
21
2
 
6
 
! Отговори
Ender преди 3 години
Имал съм 3 айфона, но откакто имам Xiomi повече не пипам дървени ябълки!
20
2
 
6
 
! Отговори
Хич преди 3 години
Не ми и трябват, не съм сноб !
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зомбирани лапета, които си мислят, че някакви скъпи играчки и безполезни приложения и финкции ще променят безсмилените им животи.
18
0
 
2
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
До 15Да, уиндоус магазинът нямаше голям избор но телефонът ми работи доста стабилно. И казвам ти, след 7 години все още държи на батерия. На мен ми вършеше чудеста работа, проверявах си outlook пощата, препращах мейли, ползвах до последно навигацията и знаеш ли, мапс все още се актуализират..
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази година 5G , догодина 6G. И се запасявайте с чигунени шапки да не ви боли глава !
16
5
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Разликата е в това, че айфона го правят малко по-образовани котайци, а шаомито китйски шимпанзета. Дано съм ти бил полезен
15
1
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Хахахаха много ме разсмя. Имал съм Нокия Лумия с уиндоус. Това беше най-ужасния телвфон, който съм имал някога. Да не говоря, че имах 1 ъпдейт с 1000 бъга за цвли 2 години. Уиндоуса нямаше никакви аппове, дори и такива уиндоуски като Ремуут десктоп. Единственото хубаво нещо беше Нокиа мапс-страхотен джпс
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е разликата между айфон или шаоми, след като и двата модела ги произвеждат семейство китайоковидови улица 19!
13
3
 
8
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, и аз още си пазя Нокиата с фенерчето, но това не означава че няма да си купя новия Айфон за десния джоб и новия Самсунг за левия джоб. Който работи може да си го позволи, мързеливите *** още въздишат по жицата с шайба, изостанала паплачч.
12
1
 
5
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
До Анонимен 3Изкарах с Nokia Lumia - среден клас 7 години. Батерията все още се държи прилично. Цената му беше два пъти по ниска от на ябълката. Замених го за това че престана да ми работи фейсбук месинджър и най-вече от хорски срам. Върши ли ми иначе работа все още? - Да. Благодаря за 5-те години поддръжка.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някой да ми каже каква е разликата между апле 6 и апле 12? Какво мога да правя с 12, което да не мога на 6-цата ммммММММ?
10
9
 
1
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, всички ще ви чипираме и ще ви управляваме през 5Г мрежата, наредете се на опашка за да стане по-лесния начин. По-лошо за вас ще е да се опъвате и да се налага да ви посещаваме посред нощ, бъдете разумни. Гарантирано от Ротшилдови, Рокфелерови и Сорос.
9
7
 
6
 
! Отговори
ТОто преди 3 години
Нека хейта към Епъл започне.... сега! Опссс вече е започнал. Закъснях Гроздето много кисело, а ?
8
4
 
3
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 3 години
Ама в Балчик вече забраниха 5Г а скоро и в други български градове така че ако имат планове да си продават нагризаните ябълки в България не са познали :)
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да даваш повече от 500 лева за телефон е лудост.

Спонсорирани публикации