Как новите технологии трансформират работните процеси?

Гледайте днес от 14:15 часа в онлайн студиото на Tech of Tomorrow
14 окт 2020 10:35, Александър Попов
1
Как новите технологии трансформират работните процеси?
Как новите технологии трансформират работния процес – отговорът на този и още интересни въпроси ще даде третото от поредицата онлайн студия на конференцията на Investor.bg Tech Of Tomorrow, която ще се проведе днес от14:15 часа, нa живо на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.
 
Експерти от водещи компании от България и Европа ще коментират промените на пазара на труда, които технологиите налагат и как може да се оптимизира дистанционната работа, към която за известно време премина голяма част от света.
 
Любомила Йорданова, основател и главен изпълнителен директор на PlanA.Earth, и Димитър Димитров, главен изпълнителен директор на Allterco Robotics, ще говорят за устойчивото развитие като предпоставка за растящ бизнес. Емил Табаков, старши продуктов мениджър в Coursera, ще постави акцент върху образователните технологии. Сред участниците в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow е и Огнян Юскеселиев, директор „Услуги за модерно работно място и приложения“ в Telelink Business Services. 
 
Модератор на онлайн събитието на Investor.bg ще бъде Саша Безуханова, старши изпълнителен директор, ангелски инвеститор, филантроп и основател на MOVE.BG.
 
За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на https://tech.investor.bg/.
 
Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, Telelink Business Services, Atos, Select Asset Management, Industrial Holding Bulgaria.
 
Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“, Kaldata.bg, Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media. 

1
Още по темата: Tech of Tomorrow
Още от Бизнес
Три Био препарати за под - нежно действие и безкомпромисна хигиена
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Купих нов телевизор и за 4-5 месеца не се намери нов приемник с hdmi кабел да ни бъде монтиран. След търпението минах на друг оператор, пък те нека, ако ще и космически кораб да изпратят за подобряване на услугата!