Новото специализирано издание на конференцията Founders Today търси новите бизнес лидери

Всеки предприемач може да кандидатства със своята иновативна бизнес идея до 10 юни
25 май 2022 15:51, Красимир Ангелов
0
Новото специализирано издание на конференцията Founders Today търси новите бизнес лидери

Воден от мисията си да допринася за скъсяването на дистанцията между иновативните бизнес идеи и инвестиционната и предприемаческата общност в България, водещият икономически сайт Investor.bg протяга ръка към младите предприемачи и бизнес ентусиастите със специализираното издание Founders Today. Събитието, което ще се проведе на 28 юни, от 14:00 часа, в зала „Васил Левски“ на хотел Hyatt Regency Sofia, дава възможност на бъдещите лидери да се срещнат с вече доказалите се и утвърдени имена в сектора, които ще споделят от първо лице всичко най-важно около стартирането и етапите на развитие на всеки успешен бизнес.  

До 10 юни всеки млад предприемач, представител на start-up и scale-up компании, който иска да получи шанса да зададе въпросите за развитието на своя бизнес на някои от най-големите бизнес имена и инвеститори в страната, може да кандидатства на страницата на събитието на Investor Media Pro, като представи информация относно стартъпа, който представлява. От всички участници журито обективно и при ясни критерии ще определи кои са шестте най-перспективни компании, представителите на които ще вземат участие на официалното събитие на Founders Today.

Експертните менторски сесии ще се реализират по време на официалното събитие на Founders Today, което ще се проведе на 28 юни, от 14:00 часа, в зала „Васил Левски“ на хотел Hyatt Regency Sofia. Освен шестте избрани предприемачи да получат ценни насоки и съвети от водещи бизнес лидери, всички присъстващи на специализираната конференция ще станат свидетели и на визионерска дискусия, по време на която представители на инвестиционната и предприемаческата общност в България ще коментират възможностите за финансиране на иновативна бизнес идея, как се създава здравословна среда за растеж на бизнеса, предимствата и недостатъците на франчайзинг модела и още много ключови за сектора теми.  

Шестте избрани стартъп компании ще бъдат представени след официалното събитие на Founders Today на 28 юни в специална поредица на сайта на Investor.bg.

Повече информация относно събитието Founders Today и как може да кандидатствате ще откриете на страницата на събитието на Investor Media PRO.  

Генерални партньори на Founders Today са УниКредит Булбанк и Nexo. Събитието се организира с подкрепата на Алтерко. Институционални партньори са „Индустриален Холдинг България“ АД, Френско-българската търговска и индустриална камара, Германо-българска индустриално-търговска камара, Българската стартъп асоциация, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Betahaus Sofia, CEED Bulgaria, Sofia Tech Park, Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Медийни партньори на Founders Today са Bloomberg TV Bulgaria, сп. BusinessGlobal и Rabota.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Founders Today
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации