Ако плащате сметки в EasyPay, има шанс да спечелите една безплатно

Обновена: 15 юни 2022 17:56 | 15 юни 2022 17:56, Александър Попов
Ако плащате сметки в EasyPay, има шанс да спечелите една безплатно

Kампания, в която ще плати по една сметка на 1000 от своите клиенти, започна EasyPay. От 15 юни до 15 септември всеки, който погаси наведнъж поне 3 от своите битови сметки на каса на компанията, автоматично участва в томболата.

Няма изискване какви да са сметките –  това могат да бъдат фактури за електро- и топлоенергия, водоснабдяване, мобилни или стационарни телефони, газ, СОТ, интернет, кабелна телевизия или други месечни задължения. Важното е да бъдат платени поне три наведнъж.

Изтеглянето на печелившите става автоматично от системата на EasyPay в момента на плащане на сметките. Томболата се провежда ежедневно в цялата страна, като късметлиите се определят на случаен принцип.

Близо 3000 са касите, на които потребителите могат да заплащат сметки, както и да се възползват от всички останали услуги и продукти като парични преводи, погасяване на глоби към КАТ, закупуване на електронни винетки, издаване на платежна EasyPay карта. Много от тях работят с удължено работно време и през уикенда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: EasyPay
Още от

Спонсорирани публикации