"България Еър" с трети неделен полет до Варна през лятото

Пътниците на националния превозвач могат да се възползват от допълнителен вечерен полет при планиране на своята морска ваканция
27 юни 2023 19:25, Красимир Ангелов
13
"България Еър" с трети неделен полет до Варна през лятото

През активния летен сезон за максималното удобството на пътниците си „България Еър“ добавя допълнителен полет по вътрешната линия между София и Варна.

Третият неделен полет FB975/6 ще се изпълнява в периода от 02 юли до 27 август. Удобното разписание с час на излитане в 19:30 от столицата и връщане от Варна в 21:00 ч. ще зарадва всички пътници избрали морския бряг за летния им отдих.

С „България Еър“ топлият пясък и морският бриз са на по-малко от час разстояние, а неделя вечер е подходящ момент за прибиране след уикенд край вълните или начало нова лятна ваканция с гледка към морето.

Авиокомпанията предлага и още 2 опции за пътуване до дестинацията в неделя - с тръгване в 15:30 ч. от София и връщане от Варна в 17:00 ч., както и късен полет, излитащ от София в 20:30 с обратно връщане от морската столица в 22:00 ч.

Цените за еднопосочно пътуване до слънчевата Варна започват от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или лаптоп, безплатни напитки и шоколадче на борда, както и безплатен check-in 24 ч. преди полет.

Националният превозвач предлага на своите пасажери увеличени честоти и удобно полетно разписание през целия летен сезон, за да гарантира максимална свързаност между дестинациите и оптимални възможности за планиране на свободното време. Благодарение на подобрените функционалности на сайта пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: варнаБългария Еър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Соник преди 11 месеца
Супер, има нужда. Добре говори за страната, че пълним самолети и по вътрешни линии, София-Варна конкретно има сигурно поне 10 седмично вече, явно има за кого. Специално в неделя е много хубаво да има още полети!
8
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
До Варна няма магистрала и самолета е за предпочитане.
7
2
 
3
 
! Отговори
УМЕН преди 11 месеца
НИКОГА ПОВЕЧЕ тази "компания"
6
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 11 месеца
Сега започват коментари няма никой друг пише пълно е. Този самолет защо не лети безплатно от Германия до Варна да видим има ли няма ли хаха. Най-любопитно е детето.
5
2
 
0
 
! Отговори
Някой преди 11 месеца
Предпочитам с кола. Караш по някое време спираш едвам се разгъваш, качваш се започнаш да е****а м***му да е****а що път хахаха. Най-хубаво е като си взел книжка и нищо не разбираш от табели ама видиш всички билбордове и като видиш някой кара към морето залепяш се чак до там те изкарва добре знае от къде да мине и ако има полиция виждаш хахаха. На връщане да стигнеш София и в сервиза да те питат ама вие как дойдохте живи хаха . Шок айде сега хахаха
4
1
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 11 месеца
Теее тук са програмисти колега. Хахахахахах
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На много хора не им се пътува 5-6 часа с кола и то ако няма задръстване, защото с тези постоянни ремонти по тунелите лятото ще е много яко.
2
2
 
3
 
! Отговори
do 1 преди 11 месеца
Сега полетите са пълни камо ли другия месец. Ако съдим по-всички тук на родното черноморие не би трябвало да има хора но като се отиде няма места за паркиране, няма място по заведенията, няма място на плажа ...
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само не разбрах какво ще превозва до Варна през лятото? Плажуващи няма да е.