Fibank връчи голямата награда на победителя в кампанията за карти Visa

Обновена: 29 сеп 2023 12:15 | 29 сеп 2023 12:10, Красимир Ангелов
Fibank връчи голямата награда на победителя в кампанията за карти Visa

Fibank (Първа инвестиционна банка) предостави голямата награда на победителя в промоционалната кампания за дебитни и кредитни карти Visa, на изискана церемония в София. Председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Fibank, г-н Никола Бакалов, и г-жа Красимира Райчева, мениджър на Visa за България, връчиха ключа за авангардния plug-in хибрид Audi Q5 quattro на печелившия участник. В лотарията бяха изтеглени също и трима клиенти, които получиха електрически велосипеди.

В кампанията имаха възможност да се включат всички клиенти на банката - физически лица с активна карта Visa, издадена от Fibank преди 1 май 2023 г. (включително ако картата е добавена към мобилно устройство – смартфон или часовник с опция за плащане). Условието беше да се извършат поне 10 плащания с картата през всеки един от месеците май, юни и юли 2023 г. Отчитаха се плащанията в търговски обекти в страната и в чужбина, онлайн и във физически магазини с ПОС-терминали. Всяко допълнително плащане, направено над минимума от 10 плащания, носеше на клиентите по още един допълнителен шанс в тегленето на наградите. Имената на победителите бяха изтеглени на случаен принцип на 18 септември 2023 г., в присъствието на нотариус.

„Изключително се радвам да споделим отличните резултати от съвместната ни кампания с партньорите от Visa и Audi и да връчим тези страхотни награди на нашите клиенти. В съвременното ни ежедневие, те отлично се вписват с поетата от Първа инвестиционна банка ESG политика. Стремим се да предоставяме гъвкави финансови решения за нашите клиенти и затова постоянно надграждаме предлаганите от банката картови продукти. В тази връзка, с партньорите от Visa съвсем скоро ще представим новата премиум бизнес карта Visa Platinum, съчетаваща удобство, лукс и практичност“, отбеляза г-н Бакалов.

„Visa подкрепя глобалния преход към електрически превозни средства, като си сътрудничи с участници в екосистемата от зарядни станции, за да подобри цялостното изживяване на потребителите при зареждане. Щастливи сме, че партньорството с Fibank ни позволява да насърчим потребителите, които приемат дигиталните трансакции и устойчивия начин на живот. Като един от световните лидери в дигиталните разплащания, Visa се ангажира да предоставя на потребителите точно това, което желаят: безпроблемни плащания и надежден бранд, на който могат да разчитат“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Повече информация за предлаганите от Fibank дебитни и кредитни карти може да бъде открита на сайта на банката: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/karti , на телефон: *2265, както и във всеки от офисите в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Fibank
Още от