Мечтаният електромобил е възможен с кредит "Зелен транспорт за домакинства" от Fibank

23 ное 2023 12:28, Александър Попов
5
Мечтаният електромобил е възможен с кредит "Зелен транспорт за домакинства" от Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага финансиране на клиенти, които желаят да закупят електрически автомобил, със своя нов продукт – потребителски кредит „Зелен транспорт за домакинства“. Предлаганите от банката лихвени условия са сред най-атрактивните на българския банков пазар, като не се изисква самоучастие за покупката или допълнителни обезпечения, а срокът е до 10 години.

Специално разработеният кредит от Fibank „Зелен транспорт за домакинства“ съответства напълно на нуждите на физическите лица, които искат:

- да придобият  електромобил, на когото стават  собственици незабавно или да  си възстановят инвестираните  средства в закупен такъв, до 6 месеца от придобиването му;

- да изберат сами застрахователното дружество;

- да получат 100% финансиране от стойността  на автомобила, както и допълнително  до 10 000 лева за покриване на  разходи, свързани с покупката  (като закупуване и монтаж на зарядна станция, застраховка, дължими нотариални и общински данъци/такси).

Предоставянето на кредити за покупка на електромобили е част от последователната ESG-стратегия на Първа инвестиционна банка за финансиране на зелени проекти и намаляване на въглеродния отпечатък. Електрическите автомобили спестяват на собствениците разходи за гориво и за местни данъци, като им осигуряват лесен достъп и безплатно паркиране в синя и зелена зона в центъра на големите градове. Те са по-евтини за експлоатация и по-лесни за управление, като спомагат за намаляване на замърсяването на въздуха и шумовото замърсяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Fibank
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Елена преди 5 месеца
Винаги са в крак с актуалното и търсеното!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
МОЖЕ САМО АКО МИ ГО ПОДАРЯТ + ЕКСТРИ,А ДОТОГАВА ЩЕ КАРАМ СТАРАТА БРАКМА ДА ОПУШВА ОБСТАНОВКАТА!!...
3
0
 
1
 
! Отговори
Хахахха преди 5 месеца
И кой може да го ползва?100 000лв / 10 години850лв на месец...Облекчения...за някои хора :-)Както е обичайно
2
0
 
2
 
! Отговори
Един преди 5 месеца
Ама наистина ли е възможен? А кредита безлихвен ли е? А ще ми приспаднат ли 10 000 лева , така, с малко помощ от държавата...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Възможен е в друга държава от разпадащият се Запад. Тук в България на милион процента е невъзможно освен ако не оереш пари или не ти работят роби което ще рече че си от каманистите ограбва щи хората и държавата.