ЕДИН МАЛЪК СЪВЕТ. НИКОГА АМА НИКОГА НЕ КУПУВАЙТЕ САЛАМИ КРЕНВИРШИ И ТЕМ ПОДОБНИ СМЛЕНИ КРАКА ОТ КОКОШКИ ГЛАВИ ОТ ПЕТЛИ И ПЕРУШИНА. ЗА Е-та НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ НИЩО. ЦЯЛАТА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА Е В ТЯХ!
Последно "креНвирши" или "креМвирши"??? Накарайте ултра грамотните ви писачи да вземат решение как да го напишат, да не повярваш какви неграмотници са станали журналисти, писачи, водещи и прочие. Пълен потрес.
Има само един начин да се произвеждт качественни колбаси.Преди дасе даде разрешение за производство на всеки артикол,на шефа на фирмата дасе дава да изяде по едно свободно избрано парче от продукта който произвежда.
Инспектор съм от БАБХ .Не съм чувал за тази велика докторка Александрина , но категорично не съм съгласен с мнението и че вина има и магазина. Явно госпожата е пълна калинка.Имах една такава колежка глупачка която е тръгнала да състовя акт след като опитала колбас и преценила че солта е по-вече.Била е изхвърлена от магазина като мръсно коте и не смееше да престъпи там.И ако имаше директор на мяста тази некадърница щеше да бъде уволнена,но нямаше.Явно тази Александрина е същата некадърница , явно
Кажи какво ядеш, което не е гнусотия? Това, което се продава по магазините е гарантирана гнусотия, примерно месото, пилешкото, .... всичко. Те не се различават в това отношение от кренвиршите.
Не разбирам, как хората се хранят с това, единствено оправдавам по-бедните хора, за които всяка стотинка е важна и изхранването е проблем, но всички останали наистина не ги разбирам - вкус ли, качество ли?!?!?! Да едно време всечки сме ги яли и тогава са били от отпадъци, но сега вече е направо адска гнусотия!
Това са европейските стандарти. Преди влизането в Европа в кренвиршите все още имаше месо, сега няма грам месо вътре.
Това са фактите, а не съвети и няма смисъл да се спори с фактите.За съжаление малко хора осъзнават какви храни ядат и ме подразни как пишат тук за кренвиршите, сякаш ядат нещо по-добро от тях.
До ФактНе ме разбирай погрешно - не се заяждам. Но звучиш като човек, който е постигнал това - сам да произвежда всичко, което консумира. Ако не си такъв то в качеството си на какъв си позволяваш да даваш такива съвети?
Селото е на 170км. от София и ако удариш чертата накрая разбираш, че ти излизат "златни" тези картофи, но го правим и заради психическото разтоварване. Та би ли обяснил как точно да почнеш да си отглеждаш всичко, което ядеш, че дори и хляба? За мен това означава да се заробиш на село, да прекъснеш социалните си контакти, да заробиш и децата си, да почнеш да търпиш това, че полу-човеците ти обират реколтата...
До ФактАз знам вкусът на истинската храна - тъстовете ми отглеждат домати, грах, краставици и много други неща. Вкусът наистина няма нищо общо с това в магазините. Въпреки че със съпругата ми взимаме доста прилични заплати, напролет двамата се грижим за малка градинка в едно село. Гледаме картофи, лук, чесън - култури, които не искат постоянна грижа. Комшията няма нищо против да вляза в обора му и да си изрина 3-4 колички тор. Селото е на 170км. от София и ако удариш чертата накрая разбираш, ч
До ФактЩе те поканя да обясниш на съседите защо и колко здравословно е да има прасе, агне и кокошки на терасата ...Иначе е така, домашното от село е най-вкусно. Във всички храни в магазина има консерванти, оцветители, ароматизатори, "подобрителни", но някой са по-вредни от други.
Май повечето коментирали тук не знаят вкуса на истинската храна. Яли ли сте истински домат? Това, което сега се продава за домати, е някакви външно подобие на домат и не е по-добро от кренвиршите.Същото важи и за млякото, маслото, сиренето, кашкавала, месото и колбасите, хляба, на практика всичките храни, които купувате от магазините не са истински, а някакво подобие. Ако не искате да ядете ***, спирате не само кренвиршите, а и всички останали храни и започвате сами да си ги отглеждате в
Месото, което купувате, не е по-добро от кренвиршите. Не се заблуждавайте, че не ядете ***, като си купувате месо. Ако проучите малко какво се съдържа в това месо, косите ви ще настръхнат, но пак ще го ядете, защото и другите храни са същите ***, т.е. нямате избор - или умирате от глад или ще ядете ***.
Кренвирши НЕ СЕ КУПУВАТ ! Ако нещо е хубаво, няма нужда от постоянна реклама !Вместо да се убивате бавно с кренвирши децата си, вземете по-бърза и безболезнена отрова !В българските кренвирши не повече от 25% е месо. Съдържат основно кожа, кости, нокти, рога, копита, соев протеин, набухватели, оцветители, водозадътржащи уплътнители.Найлонът е направо безвреден в сравнение с останалото в кренвиршите !Ако можете да продадете пържола за 8 лв./кг бихте ли я направили на кренвирши за 5 лв./кг?
В събота купих телешка кайма (8.49лв/кг) от една от големите вериги с мото "Тук съм на правилното място". В каймата открих малко найлоново парче, синьо на цвят. Днес вече съм уговорил да закупя цяло прасе и четвърт теле от една позната, като животните се изхранват в *** и на селската мера съответно. Тъщата ще ми даде една ръчна машинка за мелене на месо. До скоро вярвах, че скъпото е по-качествено...
Тая заспала ли е ????При толкова *** , от които е направен колбаса , тя милата само найлона открила...
Жена купи 4 кренвирша, намери найлон и в 4-те