57

до 61

преди 11 месеца

До Анонимен,това от москва ли ти до подшушнаха,щото ти сам не можеш да измислиш по-колосална глу пост,лошото е,че русофили ти слагат плюсове,хахах,колко сте жалки

56

Анонимен

преди 11 месеца

До Българин62 Боже колко много малоакълен народ, ти пък си и знаменосец !

55

Анонимен

преди 11 месеца

А не може ли да се направи така че ако една партия е управлявала повече от 10 години да няма право да се явява на избори през следващите десет години както е с американските президенти . Например мафията герб . Ако се направи така правителство ще има.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Пълни глупости. Лъже та маже. Щял да преглъща, екзотики и простотии. В Конституцията ясно е записано че не сме еднопартийна система. А в момента точно това правят. Няма такива неща като " аз ще съм премиер до обяд, а ти следобяд" Това и децата го знаят. Няма кой да баламосваш. Ще ви изринем. Всичките.

53

Доброволец

преди 11 месеца

И*змет. Продажници. Българомразци. Предатели. Престъпници. Подиграват се с народа. Ще висят.

52

Българин

преди 1 година

Тряба да дадем още 50-60 милиона помощ на Украйна, Путин трябва да разбере, че ние сме тук, и никъде няма да ходим и ще помагаме на Украйна докато постигне не само победа, но и справедлив мир. Ще предоставяме помощ пак и пак докато Русия не бъде окончателно победена и Путин бъде изправен пред международния съд в Хага.

51

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в ЕС вече удари 30% в някои страни. Някои стоки почти двойно - 100% инфлация, особено при храните стига и до 400% за специални продукти.

50

Анонимен

преди 1 година

Тоя "експерт" като го гледам, и като знам за какви политици става дума, направо се чудя, че в тая държава все още има нещо за ядене.

49

Анонимен

преди 1 година

Със заповед 123 от 20 май 2023 на НАТО в България започва мобилизация на 30 000 военни

48

Анонимен

преди 1 година

Важна е войната , САЩ да загубят.. Кой ще дойде на власт е все тая - колония сме на САЩ

47

Анонимен

преди 1 година

Как, никак. Те не са дошли да работят.

46

Анонимен

преди 1 година

Бойко направи безподобен компромис угоди на кирчовци.Обяснението беше, че го прави в името на България/на държавата.Можеше да каже, че го прави в името на Народа.Но не го каза.Народа пак изпадна някъде.Правилно той е опасен свидетел.Има и Памет все някога може да ти припомни едно или друго.А България как ще ти държи сметка тя?За Народа може всичко да се каже даже, че е недостоен за усилията на Властниците си.Тогава и държавата на ротация-9м.на едната мафия и 9 на другата.

45

Анонимен

преди 1 година

Два престъпни клана се сродиха, бате. А само един Гешев се тюхка! Ех, Иване, Иване, наесен няма да има кого да спасяваш бе, Иване! Наесен всички ще сме живите-мъртви бе, бай Иване. Само Баце ще стои. По прашки. На мястото на Паметника на Съветската армия. За да ни показва пътя. И извора. На всепоглъщащата си престъпна наглост. Затова евроreйoBe, съборете паметника на савецкая армия за да не се сбъдне това пророчество с прашките на Баце, че смехът ще е голям!

44

Анонимен

преди 1 година

Тоз ***.лоу.мен ли е ? То така ниокга няма да има правителство . Освен това не е приемливо за народа . Трябва си конституция приета от народа с президентска власт както е в целия свят под една или друга форма за да се знае кой носи отговорността . Да е с две годишен мандат и да си назначава вички държавни служители полицейски офицери , прокурори , следователи , шефа на БНБ и другите за да няма извинения защо боко не е в съда за рададените милиарди без конкурси на обрачита от фирми на герб - дпс.

43

Анонимен

преди 1 година

Снимката къса

42

Анонимен

преди 1 година

Ротацията е като гоненица и се гонят едни други.

41

Анонимен

преди 1 година

Пепе арестува Лойко, после Гешев го спаси, а сега и Лойко подгони Гешев заеднпо с с пепе/

40

Анонимен

преди 1 година

Бате Бойко си изигра за енти път най-добре картите. Ще ги остави да се навластват и после след поредната съсипия ще каже - Казах ли ви, не ги бива, дадохме им възможност, а ги вижте. Това е края на ПП. Колкото до ДБ са заприличали на БСП. Поддържат се от баби реститутки, които живеят оше във времето на Иван Костов. Та, докато са живи те и ДБ ще имат някакво представителство.

39

Анонимен

преди 1 година

41 Още не е късно. Неможе, да искаш от някого нещо, което той неумее и неможе да направи. ПП са пълни некадърници и неумеят да управляват държава. Могат да си правят номерцата в големи фирми, под нечие ръководство, или като бизнесменчета-тарикати. И да си нодуват фейк ПиАра.

38

Зозо

преди 1 година

До Добрата новина ... утре за финал за купата на България са продали 800 билета :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Ама така е с Перуката, БФС и Кабака. Пфу...