26

Анонимен

преди 1 година

Конфискувайте всички имоти и фирми в България, малките къровчета да работят честен труд. Намерихте го вече, конфискация на незаконно имущество, придобито по престъпен начин. Това имущество скоро ще изчезне, ще се прехвърли в други офшорки, собствениците пак няма да можете да ги намерите и пак няма да има доказателства. Не заблуждавайте отново населението. Конфискация незабавна. След седмица ще кажете: Ами, всичко е прехвърлено на други лица, които не ги знаем. Адвокатите ще скрият всичко.

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко се знае, но няма доказателства. Всеки е информиран, но няма свидетели. Службите знаят всичко, но нищо не казват. Никога няма достатъчно доказателства, всяко доказателство е незаконно добито, всеки запис е празни приказки от 1001 нощ.

24

Анонимен

преди 1 година

Къро, Таки, Боко, Мето - най-много ни навреди Боко, с влизането на една мутра във властта.

23

Анонимен

преди 1 година

За всичките айдуци се знае всичко кой какъв бил,с какво се занимавал, за кой работел ама...всичките са на свобода пръснати из света. Че на тяя полиция тогава каква и е функцията,да бъде информационна агенция ли? Май всички власт и бандити бая са се оплели и сега почват да си пречат едни други.

22

SS

преди 1 година

Къро хвана ,че отиде под къра ...

21

Та

преди 1 година

Къро бързо го намериха и ни го пращат.

20

W

преди 1 година

Тояспец по сигурност или суперченге както го лансираха повечето журналисти е спец колкото Иван Костов е борил корупцията. По негово време няма нито едно разкрито убийство от прехода. Нито едно. Само констатираше като бившия ни премиер. Всеки знае каква р причината за убийството на къро.

19

Факир

преди 1 година

Нашите какво си мислят, че цял свят ще наема професионални преводачи, за да се занимават с бандюги.

18

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

В ЪНДЪРГРАУНДА няма приятели, а и над земята де. Има само вечни интереси, както казва един наш депутат и е прав. Когато интересите са коренно различни и не е възможно да носят финансова изгода на всички играчи, съюзът приключва. Започва войната за власт и пари. Най силните печелят, другите изчезват - естествен подбор.

17

SS

преди 1 година

Ако си мислите,че с партии и гласуване нещо ще се промени ,значи сте големи наивници?

16

SS

преди 1 година

Въоръжавайте се ! Нищо хубаво не ни чака !

15

SS

преди 1 година

В резултат на ,,нежната " революция през 90-те год имаме една овладяна от задкулисие държава от бивши ДС служители !

14

Осман Октай

преди 1 година

Убиеца на Луканов е Поли Пантев. Но Доган нареди убийството на Пантев за да прикрие следите към себе си. После Доган нареди да убият Илия Павлов защото последния стана по-богат от него. Ето така действа ДС с хората които работят за нея - убива ги за благодарност.

13

Анонимен

преди 1 година

Чакайте сега. Този същият застрелян ли беше заплашвал някакъв прокурор, да не му казвам името? Ами някаквият прокурор ако иска да бъде опазен и след като вече не е прокурор?

12

Анонимен

преди 1 година

Длъжници са си. И така е "който вади нож, от нож умира".

11

Анонимен

преди 1 година

To и Баце и Трактора бяха съдружници, ама ей го на.

10

абе

преди 1 година

по интересното е как всички тия доказани престъпници успяха да напуснат България а не са в затвора с доживотни присъди ? една бивша *** харчи незаконно придобити от мъжът и милиони по света , друг в Дубай , друг в Сърбия а някои са си тук непритеснявани . политици ли , прокурори ли ги предупреждават и пазят ?

9

Анонимен

преди 1 година

Две момчета почнали с кражби в Люлин и вербувани от службите да работят за тях. Очевидно са имали качества.

8

Анонимен

преди 1 година

До абе - Защото работта е следната - след каот мафиотите се изпозастрелят, остава една малка група, дето ще ти направи живота черен.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - По-скоро 12 ... Считам, че след Наглите и осъждането им, стана по-спокойно. Някой хора казват "90-те", ама реално утрите се развилняха след 94-а, а от 2001-а, до 2010-а продължааха с убсийтва и прочие, каот разликата беше, че се усетиха, да се наврат във властта, заедно със старите си ментори от БКП.