29

Анонимен

преди 1 година

Нали щеше да вади Унгарията си от ЕС?? Какво председатдлство, какви 5 форинта???

28

Анонимен

преди 1 година

Естествено. За председател е подходяща само държава, в която колкото повече ментални проблеми имат управляващите и колкото по-принизен е народът й, толкова по харесвана е от инсталираните в Брюксел лу ди слуги.

27

ЬЬЬ

преди 1 година

Ако унгария поеме председателството на ЕП,значи да си вкараме вълка в кошарата. Тя е троянският кон в ЕС и ако това стане русопоклонниците орбан и радев ще тържествуват.

26

Олимпий Панов

преди 1 година

Унгария е най подходяща за европейски председател и желателно 5-10 години наред.

25

45

преди 1 година

Ако не изповядват демокрацията. Коминтерна в главата на този не си е отишъл

24

Анонимен

преди 1 година

Верно е. Ако неизповядват вече демокрацията и мнението на партньорите си в ЕС... са свободни да напуснат. Ще им сложим визи, ддста и тн..и да живеят щастливото :)) Другото са популисти да седат на власт.

23

НЕудобни факти

преди 1 година

Унгария им бърка на ЕУроидиотите в ..за, защото не позволява да я командват от Американското посолство (за разлика от нас) и не слуша организации като Америка срещу България Хелзинският комисиарат Атлантическия пъб и други подобни лапащи грантове от САЩ. Даже ги е изгонила от страната и Джордж Сорос не е на себе си от това !

22

Не ставала

преди 1 година

Така смята Урсула защото не и изнася истината която се осмелява да каже Виктор Орбан (единствено той) другите не смеят да гъкна, за глупостите на Европейския съюз ! Зелени сделки затваряне на АЕЦ и ТЕЦ забрани за нормални автомобили Ковид карантини санкции срещу Русия откази от руски газ и нефт война срещу Русия....След всяко от тези действия Европа затъва още повече. Факт !

21

гражданин на село

преди 1 година

Оказва се, че ЕС е по-жестока организация от комунистическата.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"*** прегазоха родината му през 56-та, а той им се мазни. И това ми ти велик политик бууухахаха" , когато гледах немския нацист, който вместо да бъде осъден за престъпления през ВСВ, е работил за ЦРУ и организирал бунтовете и убийствата в Чехословакия и Унгария с огромен хъс , ядосвайки се, че не е успял да развали тези хубави държави, ми идваше да го заплюя, живял от откраднатото, което грабил, като нацист през ВСВ и ял от крадените царски руски сервизи , хвалейки се с това, ми

19

Невероятни тъпаци

преди 1 година

А колонията Бyлгaриcтaн вече не прилича на държава - територия от деградирали хора и пенсионери, от които половината перманентно дрогирани, а другите пияни.

18

Да им пратим ПП

преди 1 година

да веътнат един такъв национален съвет да обяснят как се подлагат на всички посолства. https://youtu.be/IIYqDhrzLYI ЕС ще ги приеме на следващия ден с итворени обятия да председателстват колкото им душа сака.

17

НиеСме най-подходящи

преди 1 година

У нас роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват! И са готови да водят СЪЮЗА!

16

Анонимен

преди 1 година

Дааа, Унгария не е удобна, защото иска да води самостоятелна политика в полза на унгарците! А такива неща в ЕС не се толерират. Затова и правилата/законите/решенията на ЕК/ЕП са обтекаеми и могат винаги да бъдат нарушени в съзвучие с желанията на евробюрократите. По правилата на ЕС Унгария ТРЯБВА да бъде председател!

15

Анонимен

преди 1 година

Той нали щеше да вади Унгарията си от ЕС!!. Какво председателство, какви 5форинта???

14

Значи сме демократи

преди 1 година

И всички били добре дошли в голямото семейство. Обаче ако някой има мнение различно от на стадото о не се притеснява да го каже изведнъж става НЕПОДХОДЯЩ? Много интересна система бил тоя ЕС. Защо ли ми напомня на една друга система преди време?

13

Анонимен

преди 1 година

До 23 - Защо от един оът национализум и нацозъм, станаха едно и също?

12

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 1 година

ЕПТЕЕЕН МЕКЕЧЕК..ОРБАН +БОРИСОВ БЬДЕЩЕТО НА АВРУПЕЙЦИТЕ

11

Божееее

преди 1 година

ама тези са откровени и нагли руски троянски коне,ако не ги отреже ЕС си ...те са за изключване от ЕС заради оРбан и насаждането на национализъм по хитлер!заради предаването на съюзници и съюзяването с...враг на съюза в който членуват,това е...предателство Народите Ви!ЕС...убиват...ЕС к компромиси...глупави и примитивни!

10

Ала Бала

преди 1 година

Комунизмът и революцията ги донесоха евреи от Германия в Русия с подкрепата на немската държава, а подялбата на Източен и Западен блок стана със съгласието и на останалите победители в ВСВ - САЩ и Англия.