41

Анонимен

преди 1 година

Буквално нова информация: 140-та звезда току-що се появи в почетния списък за загиналите служители на ЦРУ. Предполага се, че това може да се дължи на неотдавнашната атака срещу украинския бункер на ГУР. Може би това е просто съвпадение. Въпреки това, смъртта на международен терорист, работещ за главната терористична държава на нашето време, определено не си заслужава да бъде скърбена.

40

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление. Продължават ожесточени боеве в района на Авдиевка, както на север от този укрепен район на ВСУ, така и на юг. Съобщава се, че ВС на РФ са извършили успешна атака южно от Каменка и са заели позиции на противника североизточно от Авдиевка и са изтласкали фашисткта гмеж от позиции в района на Красногоровка. По гмежта се нанасят масирани удари от РСЗО. В Маринка продължават позиционните битки в ниски сгради зад авеню Дружби. От време на време ВСУ правят опити за контраатака, които са потискани от руския артилерийски огън.

39

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Северозападно от Бахмут, в района на Орехово-Василевка, фашистката гмеж се опитаха да атакуват позициите на ВС на РФ, но офанзивата беше отблъсната с подкрепата на артилерия. Гмежта със загуби се върна на предишните си позиции. Боевете продължават и на юг от Бахмут. Съобщава се за използване на FPV дронове. Има артилерийски дуели. Въздушно-космическите сили на Русия периодично нанасят удари по струпвания на зомбита и техника на фашистката гмеж в района на Часов Яр.

38

2

преди 1 година

В района се водят ожесточени битки. Освен това ВС на РФ атакуват позициите на гмежта в района на Масютовка. Руснаците настъпват в района на Новоселовски и Стелмаховка.

37

1

преди 1 година

Луганско направление. В района на Белогоровка продължават боевете в горите. Снощи група фашистка гмеж (ДРГ) се опитаха да се промъкнат в тила на руските витязи, но бяха разкрити и унищожени. Войници на ВС на РФ се опитват да обкръжат Белогоровка, която в момента е в полуобсада. Руските десантчици(според непотвърдени досега данни) успяха да напреднат в гората с 2 километра, което може да допринесе за обкръжаването на Белогоровка, както и на Григоровка и Серебрянка. В района се водят ожесточени битки. Освен това ВС на РФ атакуват позициите на гмежта в района на Масютовка. Руснаците настъпват в р

36

99

преди 1 година

AI щял да бъде мощен инструмент за вземащите решения на бойното поле. Повече от сигурно е, че AI е използван в Центъра за морски операции в Одеса, но преди няколко дни, привършващите снарядите от 19 век окопали се руснаци успешно го калиброваха, като под развалините му намериха своята гибел 22 британски офицери, горди наследници на английските стрелци с дълъг лък на крал Хенри V.

35

Аз казах

преди 1 година

Алабалистика

34

До 36

преди 1 година

Дяте дятеее дяте! значи Украйна е не зависим суверенна държава! Като такава тя може да влиза в къвто си иска съюз когато си поиска и защото си поиска! Я да земъ да тъ попитам путинофиле Ако турция беше нападнала България понеже и забранява да влезе в европейския съюз ти ко щеше да направи путинофиле? Споко аз те знам щеше да избягаш и да продадеш България както правиш и сега! Това е единствената истина за всеки путинофил!!!!

33

До 29

преди 1 година

значи путинофил си от 1000000000 светлинни години си личи! Ако НЕ знаеш какво е светлина година, няма да те уча! Та путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Та я да тъ попитам кой кого нападна на дата 2022.02.24 а? Знаеш ли? путинофиле!

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Украйна тръгна да влиза във военния съюз на НАТО който е против Русия. Това ако според теб не е първа крачка срещу Русия значи си сляп и казваш на черното бяло.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 ми неимащо мозък същество ми дай факти -един шофьор получава 100 000 рубли и кусур и при това храната е пти по евтина от тази на запад

30

Анонимен

преди 1 година

Тр00ловевте на мутрофанова пак ни убеждават колко било прекрасно в русия и колко лошо на Запад.

29

Анонимен

преди 1 година

До Дойчкочина хаха. Що не си отишъл в прекрасната русия?

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Не Украйна нападна русия проститутко.

27

Анонимен

преди 1 година

Изкуственият интелект не може да бие естествената пpocтотия на урките.

26

Анонимен

преди 1 година

Украинците отдавна са с с изкуствен интелект. Никой нормален човек не би тръгнал срещу братския си народ.

25

Анонимен

преди 1 година

няма лошо, колкото повече умрели руснаци толкова по добре!

24

паф

преди 1 година

запада и янките да не дремят, ами да започват веднага производство на роботи,че укрите вече са на свършване, да не си мислят че мене ще ме мобилизират да се бия с братушките!

23

анализ на ЕКСПЕРТ

преди 1 година

Ядрен зрив в атмосферата ще изпържи всичкото AI...ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН !!!!

22

Дойчкочина

преди 1 година

Германия обяви рецесия, скоро и кравария също. Ще пада печатане на хартиики. Междувременно Русия от 2020 до 2023 г. е увеличила 2 пъти запасите си от злато. С това злато и безграничните залежи на нефт, газ и диаманти подпира рублата. Дори в положение на война вече втора година, въпреки 11 пакета санкции, руската икономика бележи ръст с 2-3%.