17

Анонимен

преди 5 години

"Мога да кажа на г-н президента, че когато беше в Министерството на отбраната, съм бил вицепремиер и министър на вътрешните работи и дадох живота си, за да има реални политики в борбата с престъпността"---------Мога да кажа на г-н президента, че когато беше в Министерството на отбраната, съм бил вицепремиер и министър на вътрешните работи и дадох живота си, за да има реалнa престъпност в политиката.

16

Водач7

преди 5 години

Цв. Да инспектира печатницата за бюлетини. Скоро ще му се наложи да я използва.

15

АНТИ

преди 5 години

Силна мафия като българската, се преборва само с военен режим Пиночет.Всичко друго е, мижи да те лАжем !

14

Realitet

преди 5 години

...bg grajdanin valeri ima ochi i uchi, razbira dobre ezika na naroda si...vijda falshivite criminalni podpraveni ortodoksalni teror protesti i manipulacii...i kato vseki chesten chovek spodelia s naroda si istinata....a vie ne iskate da vijdate i chuvate istinata....vash problem...eto valeri si otiva....a vie si drajte lajite.... bon route!

13

Анонимен

преди 5 години

Този генетично увреден кривоглав милюцюнер-полюцай, защо не е в затвора?

12

Анонимен

преди 5 години

Ех,уредих детенце при Кристалина в Световната банка,щото съм на власт и слушам когото трябва.А вий-духайте супата или каквото там...

11

Анонимен

преди 5 години

"съм бил вицепремиер и министър на вътрешните работи и дадох живота си, за да има реални политики в борбата с престъпността"И какви са тези "политик в борбата с престъпността"- левият ти тестис Флоров да помогне на братя Галеви да избягат от страната?

10

Анонимен

преди 5 години

Преди малко по БТВ даваха интервю с един от огранизаторите на един от хилядите протести. Леле, колко глупав човек изглеждаше тоя, обзалагам се че е прочел по-малко от 10 книги през целия си живот. "Валентин" Симеонов бил подал оставка, но те оставяли докато не паднали цените на всички стоки...:D Да му мислят производителите на стоки и услуги. Почвайте да сваляте цени веднага, че иначе си е*ало мамата...

9

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Явно Цветанов е...убедил Симеонов да си подаде оставката,с надежда нацията да се...успокои;бедните да се...заситят и богатите да се...успокоят,че няма да им вземат...коматя.Това едва ли ще стане,тенджерата под налягане ще гръмне,защото Боко е капака,заклещен яко и един малък...клапан като вицето Симеонофф,само вдига...мъгел от лека пара.

8

Анонимен

преди 5 години

"Мога да кажа на г-н президента, че когато беше в Министерството на отбраната, съм бил вицепремиер и министър на вътрешните работи и дадох живота си, за да има реални политики в борбата с престъпността ()"АХАХХахаххаХАХАХхахахаХАХАХ боже мой, тоя цъpвyл наистина си е повярвал. Бил си дал живота ахахахахха

7

реалист

преди 5 години

Цветанов: Оставката на Симеонов не "счупва" коалицията!До вчера Вожда ни убеждаваше в обратното. Кога говорихте истината, сега или преди? Оставка на Мутрите популисти!!!

6

ТHE Патриот

преди 5 години

Цецо споко утре народа ви се изтърсва на крака и ще ви я чупи коалицията ,спокойно дишайте още ден два и идва народния ятаган,кажах ви да бегате живи докато можете ощеиматъевъзможност да си избягате в америка при господарите ви

5

Анонимен

преди 5 години

Цветанов: животът си давам за демокрацията, апартаментите - не

4

Анонимен

преди 5 години

Пъпеша се е хванал за властта като удавник за сламка, че нали потули едно дело срещу себе си след изборите...

3

Анонимен

преди 5 години

Ти, ти си един от най големите дразнители, така че до когато хората не те видят "топло" няма да кротнат.

2

Анонимен

преди 5 години

Така ли? Тиквун говореше друго - че ако Симеонов напусне, това значи край на правителствтото!Айде да се уточните двамата рапони кой лъже, а?!?! Аман от герберски лъжи ежедневно!!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, вземи си стъкмените, измислени показатели и си ги заври! Оставка! Махайте се мутри! Няма да ви минат номерата, особено с онази почти плачеша крава по телевизията!