13

Анонимен

преди 4 години

Добавете и високите смъртност и заболеваемост, и ежедневните самоубийства. Тъжна и отчайваща картина в цялата страна.

12

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да ми е неприятно, трябва да призная, че Калфин е прав. Всичките приказки на Бойко са за пред наистина тотално зомбирани хора. В тях може да повярва само някой, който не е излизал от родното си село.

11

турчина

преди 4 години

какъв референдум искоте бе,българите са най-простота нация на таз планета,жална ви майка ако има референдуми

10

Анонимен

преди 4 години

Бойко направи много за България,никой друг не е направил и построил толкова за България през демокрацията,но 3-4 медии и copoсоидката Курвалезич,на която и плаща избягалия в Сърбия да плюе по Бойко,му съсипаха живота и управлението,дори аз им повярвах и след това разбрах,че лъжат.Тоя в Сърбия е откраднал пари и има да връща един милиард на България,затова плаща на Курвалезич,агента на ДС - Академик, също *** и покрепя пропагандата срещу Бойко.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КАЛФИН КАЛФИН ТУКА КУЧЕ ДА ВЪРЖЕШ ЩЕ ИЗБЯГА И СИНДЖИРА И ТОЙ ЩЕ ИЗБЯГА

8

Анонимен

преди 4 години

Искаме РЕФЕНРДУМ за еврото бе.. кво толкова се страхуват да питат.Човек, българинът още не може да схване, че натискането на копчето на пешеходния светофар не води до моментално спиране на трафика и доскоро искаше да забогатее с търкане на талончета, ти - референдум за еврото :)Аз на тоя народ не бих му искал мнението за нещо по-сложно от варене на ракия.

7

сега а не преди

преди 4 години

Ако беше толкова добре тук, хората нямаше да напускат. Сега не са виновни БСП, а ГЕРБ, които са начело от 10 години и трупат само за себе си.

6

Анонимен

преди 4 години

Защото всички във властта и администрацията през последните 30 години съсипаха живота на обикновените хора.

5

Анонимен

преди 4 години

От България по хубаво няма. Реват само жалкарите дето не могат да отидат да живеят в чужбина защото са страхливи и не стават за нищо и само си фантазират как там е рай а тука е много зле. Аз и всичките ми образовани приятели се върнахме и ни е супер тука.

4

Анонимен

преди 4 години

АБВ са ми много по-симпатични от БСП.

3

трябва

преди 4 години

трябва да се забрани на програмистите да напускат държавата.тука има много работа за тях и взимат добри пари и от чужбина и не живеят зле.а средното им образование е платено от държавата а то е най-важно.

2

Анонимен

преди 4 години

Не го е сметнал Калфин. Това е изнесено като данни от НСИ. На баце глупостите са извадени в негова полза за къси периоди.

1

Анонимен

преди 4 години

Искаме РЕФЕНРДУМ за еврото бе.. кво толкова се страхуват да питат.