36

Анонимен

преди 2 години

Неадекватното нищожество е отново активирано,виждаш ли "То"и Крадецът щели да осъществят промяната на България!Безхарктерен индивид +нагъл крадец =идеалната комбинация за "промяна"

35

радевщина в действие

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно: - Какъвто президента , такива и хрантутниците му от правителството. Все клиенти на правосъдието....

34

неграмотният-Папагал

преди 2 години

Аааа не,аз демонстрирам"пасивно-агресивнА"поведение и заучени фрази,е малко съм неграмотен ама това не пречи да се зова Истината!

33

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев, ПП и БСП ! Напред към студена и гладна зима ! Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по мазните си клавиатури фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

32

мак

преди 2 години

Компрометирани индивиди, които вадите от нафталина с една единствена цел, през 3 изречения да викат "Радев е виновен". т.лупа раздаваше на пенсионери предизборно, но това не бе популизъм. За корупция няма да спомена. А тоя се гордее, когато ес се гордее с него. ***, кланящ се доземи, с инфантилна физиономия. Кой успя да му прочете всичката "мъдрост"? Пък и в момента много държави имат затруднения, но Радев е виновен.

31

22

преди 2 години

По-добре прочетете една МНОГО по-смислена статия по темата за ваксини и лекарства в сайта на "мрежата Волтер" на английски https://voltairenet.org/article214291.html а също и на руски. https://voltairenet.org/article214325.html. Прочетете и помислете след това, а Плевнелиев оставете на заслужено забвение.

30

Лекар

преди 2 години

До боковатаппдлога, пич и аз могат да си играя с vpn и проксита! Виж колко плюса си нацвъках и то само от телефона. Представи си какво мога да направя като си влюча компютър, таблет, лаптоп...

29

asan

преди 2 години

някой загуби ли си времето да чете този бълвоч докрай:)

28

Сия

преди 2 години

Как така този изключително подвластен на Герб индивид, и за изненада на някои - твърде много свързан с Христо Иванов, ДБ и фондация за Америка, ще ръси мисли?

27

Анонимен

преди 2 години

Прав е за Македония! Тук ни разкостиха за ДС и за ченгетата до девето коляно, а там честват комунисти и превратаджии македонисти дошли на власт с комунистически репресии! Нито разкриха агентите, нито осъдиха престъпния комунизъм! Е как така? Всички в Източна Европа го направиха, а юготарикатите напред с друже Тито! И чакат едни пари! Не може така без ценности!

26

поука за в бъдеще

преди 2 години

Никога повече власт на гламави овенни като Р.Р.

25

Анонимен

преди 2 години

Само вижте, колко елементарни са коментарите на троляка плюещ по Плевнелиев. Нискообразовани п'римати от гетата...

24

Анонимен

преди 2 години

никой няма да се бие срещу Русия заради Плевнелиев или Герджиков, и помощничката му натовка, вие сте бофклуци

23

Анонимен

преди 2 години

Ще си отиде Радев, ама няма да си пак ти, нито пак вие от вашата хунта.

22

Анонимен

преди 2 години

Тази снимка не е случайна. В статия, в която Плевнелиев говори против Радев, има снимка, на която те са усмихнати и си стискат ръцете. Това е пропаганда на интернационалните евреи, които са господари на всички партии у нас. А овце има, които упорито продължават да говорят, че ще гласуват за Възраждане или Луна и щели да се оправят нещата. Нищо не може да се оправи без постоянно и безсрочно гражданско неподчинение, докато измрат ваксърите. Това е Трета световна война. Изборите са измама.

21

sweet dreams are mad

преди 2 години

Дилян Пеевски е направил сделка с Магнитски да се ваксинира онеър и да му отпаднат санкциите. Не се оставяйте да ви сплашват.

20

популист

преди 2 години

пийте една глътка ракия всеки път, когато Плвнелиев каже популист/популизъм. До средата на интервюто сте под масата.

19

Анонимен

преди 2 години

Нищожеството скоро не беше разсъждавало на глас!

18

до Лекар

преди 2 години

Аз не четох мат,рялчето, но Камелия Цветанова може и да му е хвърлила един поглед

17

не разбрал

преди 2 години

Колко му е вече Ф-то на Роси?