13

Анонимен

преди 2 години

Няма бройка тестове, няма проценти, няма разпределение по области. Днес на някой му се спи много май, а Днес?

12

Анонимен

преди 2 години

До Питайте Кацаров "Според невменяемия министър ясен знак, че геъбнакът на пндемията е пречупен. Колко ли умрели щеше да има, ако храбрият министър не беше го прекършил?! Нещата са тревожни и дано в идващият кабинет има по-адекватни хора." Няма по-адекватни и тук въпросът е, че досега всичко се правеше нарочно. А сега вече е късно да се отричат от действията си преди, затова упорстват колко "добре" са се справили. Трагедията е, че народа го допусна, но за това вече си е виновен той.

11

Анонимен

преди 2 години

смъртността е висока заради лошото лечение, или по-скоро липсата на такова....нещо не е наред с начина, по който лекуват тук и в останалите страни.

10

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е подвеждащо и лъжовно , няма да пиша бройките , но повечето са си заминали от хубавия живот в България. Не ви ли е срам мисири , нямате ли съвест?

9

Анонимен

преди 2 години

Утрото е добро въпреки мисирките и Джаба взела пари от пфарманафията

8

Къде е Кунчев

преди 2 години

????????? Вчера не беше на работа. Днес ще бъде ли на работа? Кога му беше погребението? Отговорете. Важно е.

7

Питайте Кацаров

преди 2 години

225 умрели. Според невменяемия министър ясен знак, че геъбнакът на пндемията е пречупен. Колко ли умрели щеше да има, ако храбрият министър не беше го прекършил?! Нещата са тревожни и дано в идващият кабинет има по-адекватни хора. За съжаление, с приказки, че половината си вършели работата прекрасно нямам особени надежди.

6

ирк

преди 2 години

пр...о..ст народ,слаба държава

5

Фреди

преди 2 години

РЪКОПЛЯСКАМЕ на медицината !6 милиарда им раздават на година и нищо не се подобри!

4

ЦИНИК

преди 2 години

Кът не пият ракия ридовну ша има заразени я !

3

Китарата на Редев

преди 2 години

Положението е тревожно! Смъртността вторник винаги е над 220 и след това около 150 всеки ден! Не намаля, хората мрът като мухи, но някой свири на китара? Защо го прави? Национален траур трябва, много човешки съдби са това! Не е правилно в името на властта да жертваш собствения си народ и да не наложиш разум и воля, заради мнозинството неуки ***, антиваксъри! Ужасно е!

2

Анонимен

преди 2 години

Ей безотговорен народ, безотговорно поведение. Накрая ще останат само кунчу и Маклауд, Дънкан Маклауд.

1

АнонимеН

преди 2 години

УМРЕЛИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЛЕКУВАНИ С БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ И ЗАТОВА СА 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПРИ БОРИСОВ ПРИ СЪЩИЯ БРОЙ ЗАРАЗЕНИ! КОВИД СЕ ЛЕКУВА С ПРОПОЛИС ТИНКТУРА И ЦИТРОСЕПТ И МАЛКО АСПИРИН!