14

Анонимен

преди 2 години

Русия стана като Северна Корея Пълна диктатура , дезинформация на хората , никаква свобода на изразяване , затвор за всеки който говори срещу вожда ..

13

Анонимен

преди 2 години

САЩ пращат на Украйна ударни хеликоптери и бронетехника. :)

12

Анонимен

преди 2 години

НАТО трябва да се намеси и да изгони руснаците от Украйна Да стигне чак до Москва , да изкара Путин от бункера и да хо изправи пред съда в Хага И после пълна денацификация на Русия Точно както стана след войната с Германия

11

Анонимен

преди 2 години

Вай-вай-вай, горките евреи, това е Микрохолософт!

10

ако бяха тия

преди 2 години

Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци тогава Окрайна щеше да е само лунен пейзаж и то само с хуманитарни оръжия...както до сега тея миротворци употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Евалата на Украинците направо преподават урок по патреотизам.Направо им пръснаха на натрапниците

8

Анонимен

преди 2 години

До ??? "Украинските фашисти не извършваха ли геноцид над руснаците цели 8 години?" Не. И за да не се разбере, че русНАЦИте лъжат, Русия 11 пъти спря ООН да изпрати разследваща мисия в района.

7

бял гълъб трябва

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха! Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре тия дето му дърпат конците на зеления да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!Или да не стане като оная при

6

Анонимен

преди 2 години

До Да бехте го чули Да бехте разбрали, че копи пейст опорките от рушкото пасольство само правят тролействането по-очевидно.

5

Край

преди 2 години

Пропаганда за ваксинирани. За нас нормалните това не се отнася.

4

Анонимен

преди 2 години

Азов са герои които си брянат земята от чужда напаст и за наш късмет направо сцепват натрапниците

3

Да бехте го чули

преди 2 години

Божеее... колко много истина!!!! Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър. Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим

2

Анонимен

преди 2 години

От резюмираното става ясно, че МасквЕ само "твърди" и "заплашва", а Международния трубунал и украинците имат доказателствата.

1

Анонимен

преди 2 години

И новини пак няма, а има само пропаганда и дезинформация.