15

Край

преди 1 година

Когато русофобите се радват че Русия ще загуби войната и ще се разпадне - да не забравят че Третата българска държава е руски проект. Отвоювана и изцяло създадена от Русия. И да не забравят, че до нас има една възраждаща се Турция, която винааги е гледала на държавата на българите, като на временно недоразумение.

14

Анонимен

преди 1 година

товачка един ден публично ще го застрелят и то руснаците. Нисък човек, висок проблем

13

Майора

преди 1 година

Жалко коментари на хора мисещи само за себе си , но радиацията не е само за украинците и да закриеш света е лудост!

12

Анонимен

преди 1 година

ку-ку сачма ли съм, гьоле ли съм

11

Нахален Голтак

преди 1 година

Ей лошо нещо е Дрогата

10

Анонимен

преди 1 година

Както казва Каспаров, това са покерджии, които имат слаби карти и блъфират. Проблемът дойде когато запада въпреки, че имаше силни карти, пасуваше. Медведев пък е най-големият *** сред руските политици, за да покаже е сред живите, хвърля бомбастични изказвания на които и той не вярва.

9

Стерео

преди 1 година

До АнонименТи все ги разбираш нещата.***.

8

Анонимен

преди 1 година

...Ядреният Медведев.....чавка му е изпила акъла....

7

Анонимен

преди 1 година

Рашистите нямат бъдеще, нямат правилен ход и това което предприеха се видя, че нищо не струват и нямат потенциал за нищо, лузъри които само плашат като куче което лае но не хапе.

6

русофил

преди 1 година

Когато украинците избиваха невинни хора в Донецк,когато изгориха живи десетки руснаци в Одеса,когато украинците възродиха фашистките формирования в страната си,къде беше Запада и САЩ?Мислите ли как би постъпила ядрена държава,ако безумието на западния свят продължава?Запада вече е наводнен от мюсюмани,и разпада е въпрос на време.Един шмъркалник се изживява на личност на света.И Запада му ръкопляска.Господи,където отиде разума на християнския свят?

5

Аз

преди 1 година

Ръшаните започват яко да се спичат! Щом говорят такива несвързани неща :-)

4

Анонимен

преди 1 година

Русия да извърши ядрен опит над някой полигон с пряко излъчване в ефир и американците ще напълнят гащите. Почвам да си мисля, че особено соросоидната част си мислят че ядрените оръжия са измислица като кацането на луната преди 60 години

3

Из Род

преди 1 година

И това са водачите на Велика Русия? Набожните християни, които плашат света с ядрен апокалипсис? Стига, ве... светът е полудял.

2

Алекс

преди 1 година

Алкохолни брътвежи не бива да се публикуват рано сутрин.

1

Анонимен

преди 1 година

Последното изречение не е вярно. Всичко друго е истина.