11

шш

преди 3 години

До 1 Не можеш да се мериш с мен!Аз съм с 2 чипа.Един от Бил и един от Сорос...

10

Осъдете го

преди 3 години

Този е най-големият престъпник,на земята,замислил е план за унищожението на народите по света.Трябва да бъде съден от световният военен международен трибунал.този е подръждник на ФАШИЗМА.Не му вярвайте а го осъдете веднага.Усещам го с вибрациите на тялото ми

9

Анонимен

преди 3 години

Той не само че "убивал" малки деца, но и "закусва и вечеря" с такива според бетонно-арматурните глави.Комунизмът нанесе непоправими щети на психиката на милиони хора.

8

.

преди 3 години

patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIOЕто го патента за чиповете регистриран на Майкрософт копрорацията.https://biometricupdate/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccinesА ето и програмата за прилагането му.

7

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-необразован е човек, толкова по-лесно става жертва на конспиративните теории. След като не може да намери разумно обяснение нанещо, което не разбира, а и не иска да разбере, конспиративната теория го "успокоява" и сваля товара на съмнението от и без това обременения му мозък. Подобни хора по принцип мразят да мислят логически. Те са по готовите отговори.

6

666 авеню в Ню Йорк

преди 3 години

"Преди Гейтс бяха Джордж Сорос, братята Кох, семейство Ротшилд, семейство Рокфелер" - А да забравих как тези достойни хора са силно загрижени за обикновените граждани и въобще не се опитват да налагат контрол."А според професор Йосиф Ускински, политолог от Университета в Маями и автор на книги за теории на конспирацията, хората го превръщат в тази "вуду кукла" поради една проста причина - той е богат и известен" - Хората буквално му цитират самите думи на Гейтс от интервюта. Конспираций? Смях!

5

Анонимен

преди 3 години

Ние и сега сме "чипирани" с операционната му система, но по-вероятно е просто да иска да си напълни джоба с добра комисионна от продажбата на ваксини. Щедър човек, спор няма.

4

Анонимен

преди 3 години

На хора без мозък чипът няма да действа, така че не се притеснявайте .

3

Анонимен

преди 3 години

То вие безмозъчните *** перманентно сте си чипирани!Мене няма как някой да ме чипира!Ясно!!!?

2

Щерю

преди 3 години

Били май-май си е жив фашага...

1

Анонимен

преди 3 години

На мен вече ми сложиха чип и няма проблеми. Бил е велик.