54

Коритаров към Славун

преди 3 години

Чакам те...запазил съм ти ЛОЖАТА за МС при СветиПетър и компания....

53

Турбо Чалгар

преди 3 години

Навремето си купих Барба Ганьос с ББ на корицата, просто уницално издание, сега точа бясно всички по-раншни изпълнения на Каналето и КуКу бенд, особенно ценно е изпълнението на живо "за крадец не ставаш сине" където Тончо лепи банкнота на челото на слави, докато той свири на цигулка цииггаански ритми. Няма такъв майтап, тия избори са най-добрите от началото на "демократичната" история на кеенеффа

52

очаквам

преди 3 години

Очаквам в деня, в който обявят окончателните резултати и броя на депутатите, Слави Трифонов да излезе най-после пред хората и да направи изявление. Той е мъж с характер, но това, което му се стовари на главата, може да парализира всеки. Разбирам мълчанието му до тук. Предполагам, че го засипват със съвети и предложения и на главата му гори адски огън. Майка Тереза казва - Най-много сълзи са проляти от сбъднати мечти! Май такава е Славчовата в момента!

51

Корморан

преди 3 години

Те социолозите много познават. Май забравиха какви ги дрънкаха преди изборите. Смениха шпаклите.

50

Бау

преди 3 години

До 51мен не ме бърка кой е на власт. Аз на държавата не разчитам отдавна.

49

античалгар

преди 3 години

Очакваме чалгаря да направи концерт, на който да изпее вижданията си по държавните въпроси ...

48

Анонимен

преди 3 години

Само да припомня, че при Орешарски бяхме в пълна международна изолация. Никой не дойде тук, нито покани премиера някъде. Той ползваше само задните входове на сградите. Откри един ресторант във Виетнам и това беше. И папата отказа първия път да го приеме. Да не стане пак така, че после ББ ще се върне с мнозинство.

47

До 49

преди 3 години

ЗАЩОТО Е БОЛЕН ОТ КОВИД!!!! ПОНЕ МЕСЕЦ НЯМА ДА ГО ВИДИМ ПУБЛИЧНО.

46

нострадамус

преди 3 години

Ако Слави при нови избори се окаже първа сила, партията му трябва да се именува,ИМА ГЛУПАВ НАРОД.

45

Анонимен

преди 3 години

Аз отдавна ви казах, че всички сте прости и не знаета за кого да гласувате! Видяхте ли сега, а, видяхте ли колко сте прости!

44

Анонимен

преди 3 години

До Бауна теб ще ти хвърли едно кокалче.

43

Анонимен

преди 3 години

Сл.Тр. безспорно е първия кандидат за премиер ,конто не уважи суверена и не гласува!

42

Край

преди 3 години

Думата от която олигарси и техните партии, техните телевизии, социолози и други подлогибягат като дявол от тамян я каза Слави - МАЖОРИТАРНИ избори в два тура.90 % от депутатите ще са нови хора - независими до голяма степен от партиите респективно от олигархията.

41

Анонимен

преди 3 години

На този *** народ чалгари му дай и ще гласуват за него. Толкова кадърни, млади и нормални хора има в по-малките формации (онези, които например спечелиха гласовете масово в София), ама не. Някакъв с**як/чалгар пак ще ви оправи за 800 дни нали ?

40

Анонимен

преди 3 години

Той отдавна се крие ,пише на Фейсбука )а заглавието на партията май няма нищо с народа

39

Хехе

преди 3 години

Тези специалисти да си заврат тапиите на място тъмно и топло! Колкото познаха срива на БСП, толкова настоящето и бъдещето на Трифонов!Ако пък неочаквано познаят,може би съдът с прискърбие и оскубани коси,трябва да върне старото име на шоу формацията - НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

38

Анонимен

преди 3 години

Казах ви вече, Слави отказва да прави правителство защото е тотален некадърник! Той няма никакъв капацитет за това, а и да управлява пандемия! Та той обеща купон на макс, как ще затвори? Ще върне мандата и президента ще го връчи на БСП! А Корнелия няма да го пусне! Ще ви управлява БКП! Предвиждам тотален локдаун с смс и то не заради здравето, а за да няма стачки! Задължително ваксиниране с китайска и руска ваксина. Това ще вбеси ЕС и ще ни спрат парите!

37

Капиталист

преди 3 години

Слави е комунист!

36

Бау

преди 3 години

мен лично не ме интересува, че пее чалга. Да видим какво ще направи. Може пък да ни изненада.

35

до 17

преди 3 години

Комуниста Ристо няма никакъв шанс! повече от 9% никой няма да му даде за глупостите, които блещи! Прокопиевият лобист няма нищо, опит, идеи! Той е кукла на конци от ДС!