23

Пенчо

преди 2 години

Пета база...може и някоя и друга биолаборатория да договорят!

22

Анонимен

преди 2 години

Киро да му каже че нищо не даваме повече,осем самолета ни дължат,не ме интересува какви ще са последиците,Киро да се държи като мъж.

21

Анонимен

преди 2 години

България има ракетен комплекс за ПВО, който украинците искат. Ще ни принудят да им го подарим, а като знам, че от посолството си поставиха свой министър на отбраната и си имат послушко за премиер, вероятно няма да имат проблеми да направим каквото те поискат. Поляците отказаха за летище и самолети, защото прословутия чл. 5 не е в сила, когато някоя от страните сама се замеси във военен конфликт, а поляците не искат сами да се замесят. Нашите обаче са тъ-пи и ще го направят.

20

Анонимен

преди 2 години

"по-специално в България и Словакия, за да обсъди със съюзниците на НАТО "системите за противовъздушна отбрана, с които украинците знаят как да работят"."__________Господа американски цър вули. ПВО системите ни и самолетите ни не са дърво с ябълки, които да си наберете и раздавате на всеки срещнат. Бати наглата държава!

19

Анонимен

преди 2 години

Защо Лойд идва в България? Да се обърнем назад и да се опитаме да си спомним какви добрини за България са донесли предишни посещения на министри и сенатори на тази държава. Какви добрини ни донесе посещението на Кондолиза през 2004 г, на Хилъри и на тримата сенатори по-късно? Носят ни затваряне на основни и ценни български енергийни мощности, носят ни тяхни военни бази на наша територия, скъпа военна техника трета ръка, отнемане на суверенитет и окупация.

18

до 12

преди 2 години

или само чертежите без парите

17

Анонимен

преди 2 години

Олиото не си го даваме! Всичко друго може. Такива сме си...

16

Анонимен

преди 2 години

Петков да го пита що ни завлекоха със самолетите.

15

Анонимен

преди 2 години

Идва да набие канчетата на нашите. Ще ги накара да приемем войски и техника за защита на НАТО ще ги накара да изправят бг оръжие в Украйна. И така по цели 2 точки ще станем таргет на Русия. Миналата седмица монката Паси /който трябва да го лекуват сериозно/ нали обясняваше как в БГ и Румъния и в Турция трябва да се сложат ядрени ракети на НАТО и тогава ставаме с голям Х на картат

14

Планетата на

преди 2 години

Да си ходи обратно там.

13

Анонимен

преди 2 години

Защо ли?

12

Анонимен

преди 2 години

Ще искат нашите С300. В замяна ще има усмивка и братско потупване.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще ни направи предложение което не можем да откажем!

10

Гиб Мелсън

преди 2 години

На Киро Канадеца ще му затягат гайките. Американец за добро не идва. Ще иска нещо. Всеки от вас има поне един такъв роднина или "приятел", който се сеща за вас само ако нещо му потрябва. Такива са и американците.

9

Ужас

преди 2 години

Искат да ни вземат ПВО системите С 300 и да ги дадат на наци Украйна .

8

Анонимен

преди 2 години

Ястреби в полет.

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се промени това, да избираме няколко човека, които да определят съдбата на милиони. За по-важни неща референдум, ако трябва 10,20 да има за година, но така да се чуе гласа на народа, кво е тва избран и ще управлява държавата както той до реши. Не става така.

6

Анонимен

преди 2 години

отмъщение за робството в Америка: този ще прати американските бели момчета на сигурна смърт или осакатяване.

5

а за Речна на Путин

преди 2 години

от Снощи-нищо, а?! речта беше много притеснителна за всеки мислещ на територията на България,а за факта,че Саудитска Арабия отказва телефонните разговори на Байдън и почва да продава Нефт в Юани-тотално нищо,не е новина въпреки,че нефт никога зо сега не е продаван във валута различна от долар и това го държеше..на мен ми изглежда,че пак сме на губещата страна и ще го ядете скоро много голям китайски...междудругото Китай е отново в 10дневен КОВИД ЛокДаун и спря Износа за Света, друга не новина!

4

Лошото идва

преди 2 години

Само беди носят визитите от сащ.