10

българин

преди 5 години

Естествено , че няма да иска оставката на оня помiяр , защото той е същия като него ! И той би изрекъл същите обиди , само дето не е толкова хептен *** и се научи да се сдържа !!

9

Мнение

преди 5 години

Бойко е пътник.

8

Анонимен

преди 5 години

"Добър вечер драги зрители! Спите ли?" Имате премиер в тежка зависимост от няколко лумпенизирани елемента на които самият той е дал власт да дивеят над народа както си искат. И този говори за някаква "конструкция"? Конструкцията е ясна - сам ще падне от стола. Затова ви плаши с Апокалипсис хаха. Не можеш да си видиш лицето Господинче защото си го заврял в задниците им.

7

Тинев

преди 5 години

Народна мъдрост: КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПРЕЗ 9 БАИРА СЕ НАДУШВАТ!П.ПБез коменар

6

Анонимен

преди 5 години

Хе-хе баце пак се опитва да излезе сух от водата не можел еди кВо си та той е премиер той назначава, той уволнява.

5

Изкривен винкел

преди 5 години

ВинкелУ си отива, Тиквун няма силици да го спаси.

4

Анонимен

преди 5 години

Хахахахха! Гласувайте пак за ГЕРБ! Бойко би се прегърнал и със Сталин и Хитлер и с касапина от Лион, само и само да остане на власт!

3

Идилия

преди 5 години

Това е добър стопанин. Пуделът му се изпишкал на знамето, ама той си го обичка и си го гушка. И пържолки му подхвърля, а пуделчето скача и весело джавка: Бау-Бау!!!

2

Анонимен

преди 5 години

тОГАВА бОРИСОВ ДА СЕ маха !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Хаха, Бойко само за власт мисли, понеже се смята за император. Помните ли като беше на власт Орешарски, Баце се появяваше тук там - брадясал, сън не спал, на призрак приличаше. На практика той свали Ореха с преврат след платените простести, за които дори в последствие сам призна, че е организирал с младежкия ГЕРБ. Това обаче на никой не направи впечатление. Смее ли някой да го пита.