33

Анонимен

преди 4 години

Щом ние от територията купуваме и те ще купуватТакъв народ... Боце има да ви дере още доста.

32

Тиквун

преди 4 години

До Анонимен 25ТИКВУНЕ , КОГАТО С НАНКОВ ОТРЕПАХТЕ ХОРАТА НА ПЪТЯ ЗА СВОГЕ БЕЗ ДА ВИ МИГНЕ ОКОТОВнимавай много!Ти си следващия!

31

Анонимен

преди 4 години

БСП щом я имат тая власт, да сложат собствен човек на националното прокурорско място което е силистренското, не да ми слагат тур-чин! Работата била че само тоя тур-чин имал диплома с холивудските слушалки и всички останали прокурори са негови помощници, за гешев не знам. И варненският има честна диплома но го изгонили заради случая Дейтън, макар и да няма вина, и много правилно е отбелязал компютъра като непроследим. Случаят дейтън е холивудска работа!

30

Гошо

преди 4 години

браво на Бойко, точно така се прави!

29

Анонимен

преди 4 години

второ защото се надявам че като дам 100лв на година ще карам по по-добри пътища 1 денБлажени са верующите... Нали навремето затова ги въведоха тия винетки - до няколко години трябваше да караме по перфектни пътища :)

28

Анонимен

преди 4 години

Мутрак, отиди в центъра на Перник и викай като глашатай, че вец-ът на Пеевски/Борисое не е източил язовира! Заминавай! Сега на мига! Тъпунгеру!

27

Анонимен

преди 4 години

Напомням, че годишната винетка излиза по 26,5 стотинки на ден, да не започнете да ми мрънкате колко много били 100лв

26

Анонимен

преди 4 години

Поручик Ржевски,Няма да те чуят. *** е на принципа "Щом аз плащам и той ще плаща!", вместо да се замисли трябва ли въобще да го плаща и ако го плаща - къде и как се изразходват парите.

25

Анонимен

преди 4 години

Ей, напоследък ще го побъркате тоз Бойки!Всеки ден му дигате кръвното! Радев през ден...сега и венетките!ААА! Удар ще получи!

24

Анонимен

преди 4 години

Борисов, а защо тогава ги държиш такива, след като ти решаваш всичко, нещо като бушони ли го играят? Няма закони, няма наредби, а каквото каже ТОЙ (Борисов).С случая е прав, но има и много други места, на които хората излизат само няколко стотин метра на републиканската мрежа и трябва да купуват винетки.Ако пътя е в списъка на републикански пътища, значи е с винетка. Защото после ще си прехвърлят пък отговорности за чистене, ремонт и т.н.

23

Анонимен

преди 4 години

ПАК ЦЕЛИЯТ В БЯЛО ??? ТИКВУНЕ , КОГАТО С НАНКОВ ОТРЕПАХТЕ ХОРАТА НА ПЪТЯ ЗА СВОГЕ БЕЗ ДА ВИ МИГНЕ ОКОТО ТИ ЗАЩО ГО ВЪРНА ПАК В МИНИСТЕРСТВОТО ?? ЗАЩОТО МНОГО РАЗБИРАЛ ОТ ТОЛ СИСТЕМАТА И ВСИЧКО ДА ВЪРВЯЛО ?? ОТ ТОГАВА ЩО КРИЗИ (ВКЛ И ВОДНА В ПЕРНИК) ИЗБУХНАХА ТА ДА СТИГНЕМ ДО ДНЕС КОГАТО ОТНОВО НЯКОЙ ДРУГ ТИ Е ВИНОВЕН ??? ДОКОГА ??

22

!?!

преди 4 години

И тоя номер не мина...

21

Анонимен

преди 4 години

Отработен сценарий - пусна се скандална новина, предварително уговорена с Баце, събира се обществено недоволство, после се появява Баце на бял кон или черен джип, казва "в никакъв случай" и проблемът е решен. Тоя сценарий ни го сервират нон стоп по различни теми, но се чудя лови ли се на тая кука народонаселението. Или им останаха само избиратели по махалите, където печелят с 90%.

20

Аа

преди 4 години

Аз предпочитам си платя винетка първо защото живота не ми се ограничава в рамките на 1 град, второ защото се надявам че като дам 100лв на година ще карам по по-добри пътища 1 ден, и трето защото 100лв за година няма да ме направят по-богат или по-беден.

19

Mister Cro

преди 4 години

Така държава не се управлява! Изказванията на премиера по адрес на шефа на АПИ само илюстрират ситуацията на липса на институционалност и ефективна работа на държавните структури, за което носи вина и той персонално, понеже едно десетилетие не бяха направени никакви смислени реформи в тази територия, а 2009г. дойде на власт с обещания за кардинални реформи и промяна! Резултата обаче е повече от плачевен!!!

18

До 6

преди 4 години

Ти имаш ли мозък в главата си бе? Къде живееш? Явно не си от София.Кога е имало винетки там където има градски транспорт до всички села и квартали около София.Имам вила до Пасарел и никога не е имало нужда от винетка.До там пътува и градският автобус 3 /тройката/ Номерца !?!? Тарикати-провокатори!!!

17

Анонимен

преди 4 години

А бухалката въртял ли е?

16

Поручик Ржевски

преди 4 години

Глупостите с винетките са на всеки километър. На дядото му трябва винетка, защото трябва да мине 300м по главен път. НАВСЯКЪДЕ СЕ ПЛАЩА ВИНЕТКА САМО ЗА МАГИСТРАЛА. Но защо хората го обичат и гласуват за тоя говедар не ми ясно.

15

агитпроп

преди 4 години

Бокьо се развихря като в мутренските си години - който не иска застраховка от СИК, с него Бокьо ще се разправи!

14

Анонимен

преди 4 години

Абе стига с тия софийски привилегии!Щом ние от територията купуваме и те ще купуват